خوب، تو این دو هفته ده روزی که HX-V11-7 رو گوشیمه، به نظرم بهترین فرمویری بوده که تا الان رو گوشیم امتحان کردم.
البته، فهمیم بکاپ گرفتن از ستینگم خیلی خیلی کار بدی بوده. و بیشترین مشکلاتی که تا الان با فرمویر های دیگه داشتم برای همون ستینگ هایی بود که از هر فرمویر می اوردم رو فرمویر های جدید.
برای همین، احتمالا هر چی ایراد از فرمویر n2o4 گرفتم فقط برای خودم بود. به هر حال، V11 بهترین فرمویری بود که امتحان کردم.
اولا که، قبلا شهاب خان پرسیده بودن این جوری سی پی یو نمی سوزه؟ و همین طور دوست بالایی گفتن فکر نمی کنن که واقعا تا 900 مگاهرتز اورکلاک شده باشه.
خوب این مدل سی پی یو ای که تو گوشی ماست، ساخته شده برای کلاک 1 گیگا هرتز. یعنی اولا قابلیت اور کلاک تا یک گیگ رو داره، دوما هم سی پی یو نمی سوزه. اما این که بقیه ی گوشی از گرمای سی پی یو ایدنه، دیگه نمی دونم.
تا 900 هم که خوب اور شده. ( 950 هم می شه ، ولی برای من یک سری مشکلاتی به وججود اورد. بقیه رو نمی دونم.) اما من رو 800 نگهش می دارم. خیلی خوب، خیلی هم عالی.
سرعت فرمویر واقعا خوبه. رفتن توی فولدر اپلیکشن به سرعت انجام می شه. ( مشکلی که فعلا فقط هایپر اکس تونسته دورش بزنه. اونم فقط تو حالت پورتره!) انیمشن های گوشی سریع هستن، که این احساس رو تو ادم به وجود می اره که گوشی سریع تر کار می کنه. ( واقعا سریع تر کار می کنه، اما اگر همین انیمیشن ها هم رو فرمویر اولیه ی گوشی بود، به نظر سریع می اومد.) بهترین حالتش هم به نظرم گردش صفحه اس. تو HX patcher سرعتش رو بردم بالا و هر موقع گوشی رو می چرخونم حال می کنم.
تازه سرعت گوشی رو تو سر دوستمم می زنم، که گوشیش HD2 هست! اونم با اندروید!
لود دوربین گوشی هم به نظرم خیلی خوب شده. تو سه ثانیه گوشی اماده ی عکاسی می شه. کیفیت عکس هاش هم خوبه.
ساپورت برنامه هاش هم خوب شده.
از همه مهم تر هم به نظر من باتریشه. منم از موقعی که hx-v8 ریخته بودم هر روز می زدم به شارژ، اما الان تقریبا هر 2 روز می زنم. تازه استفاده ام بیشتر هم شده. روزی حد اقل 1 ساعت با گوشیم تو اینترنتم. یه ساعت اهنگ گوش می دم. SPB shell هم که همش بازه. اور کلاک هم که شده.
در کل، خیلی لذت بردم از این فرمویر.
راسی، شما چه موزیک پلیری استفاده می کنید؟ خودم تا الان به نظرم TTpod از همه بهتر بوده.