کچل شدم بابا الان نوبت منه ولی چرا دعوت نیومده؟!
Printable View
کچل شدم بابا الان نوبت منه ولی چرا دعوت نیومده؟!
12 دقیقه دیگه میرسم به شهر
منم عضو هستم.
ID : Peyman
اون مرده خودش یکیو میفرسته سراغم یا اینکه من باید خودم با یه نفر جداگانه دوئل کنم ؟نقل قول:
من کامپیوترم مشکل پیدا کرد و دیشب نتونستم دعوت کنم واسه همین نوبت ها دشب الان دعوت میشننقل قول:
کمک کنین سریعتر ضرفیت افزایش پیدا کنه
complete quest رو بزن تمومه فقط سر طرف رو هدف قرار ندهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این ارتاس یه تنبیه باید بشه ، هر روز داره همرو لخت میکنه تا من سلاح گیرم بیاد دیگه $ توی 100 کیلو متری پاسارگاد وجود نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داش مهرداد صبر کن تا من اسلحه رو بخرم ، بعدش همه پول دوئل رو بهتون میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چقدر پول برای ظرفیت لازمه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دستت درد نکنه ، دست بند رو بفروشم یا توی همونجا که خر هستش بزارم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقا گفتین چکش رو کجا دارن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Repair fencesنقل قول:
دستبند مهم نیست بعدا پول که لازم داشتی بفروش
تو اسلحه هات رو فروختی ؟؟؟؟؟
نباید چیزهایی که لازم داری رو بفروشی
پس میفروشمشنقل قول:
:10:
:10::10::10:
:10: