نسخه فاینال هنوز منتشر نشده اگه منتشر بشه اولین جا در سایت خود نورتون هست واسه دانلود :27:نقل قول:
من این لینکهای دانلود فاینال 360 رو چند روز پیش دیدم ولی در سایت نورتون نیست :41:
با این حساب نسخه فاینال هنوز منتشر نشده
Printable View
نسخه فاینال هنوز منتشر نشده اگه منتشر بشه اولین جا در سایت خود نورتون هست واسه دانلود :27:نقل قول:
من این لینکهای دانلود فاینال 360 رو چند روز پیش دیدم ولی در سایت نورتون نیست :41:
با این حساب نسخه فاینال هنوز منتشر نشده
من این مشکل رو توی این دوسه روز دارم که اچ تی تی پی اس رو زدن ترکوندن.:2:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Norton Internet Securityکد:
J32J2K8DVY2JK79W2Y9PCJRBY
JFHBR26CGBQ6FYRK89C7JJKKQ
JQKPP7W2WQYPF68WPG8YJH33X
JBR7PFK3G8CV3XD8B8RWPDDJD
J3MCM8T7F4QTBG8XDVPFBG7HP
J4G276GYCK8H2F36VB69V823F
JPPVPKYRHFQ264MV383XJ2MDM
J8HRGWV7FVR6XP8XD82MFDCYC
JFQD98WCG6496V3XRBY3B7FC2
JC3DGQH6G8F4T4XFVBR4Q9JG8
J3DXMC3X7XQD4MP32CCD74M4H
JX66XYCXGYXRGW2BWQRJFT6YJ
J2YXBBCRKVQVJT8X6W3YQCQFK
JRY3V8XDGBYTWGDV7BM48CW43
JH3VHYT7RFKPPHQPQB43WY6DK
JFD9QQR6FC98TC8KDQ4HQ7BPR
JGJKBTW37X7W3MXBPQRRT4J7C
JCXQF6FQCFRXFC2RDTH234P9W
J3F3J6HJGBX74P8QBM7QBH8BG
J8DKCP9T73WKVJC7PF73HXK7Q
J77YRKKRFDFF98QK7JDKQFJHG
J7GP3YG7DH3XKCVYWTXDFRR8P
JWH846VRFCW6GC9HQXG2HY6HJ
درود
عزیز خب خودت، 2 دستی خودتو انداختی توی دام دانلود :دی با هر بار خاموش و یا روشن کردن smart definitions آپدیت ها از نو دانلود میشند؛ واسه همینم دوباره 134 مگ زده واسه دانلود. الان که آپ شد، دیگه فکر کنم اگر چیز خاصی نباشه، روزی چند مگ ( همون 1 تا 3 ) واسه دانلود میاد که خب البته این حجم آپدیت مثلا توی 360 چون گزینه های بیشتری داره؛ خیلی بیشتر هست.نقل قول:
علیک سلام :دینقل قول:
نه هنوز :دی گفتم قبلش اینو نصب کنم که اگه خواستم ویندوز جدید بریزم، اگر راضی بودم؛ همین 6 رو بنصبم باز :دی
من بیشتر نسخه های دیگه خوشم میاد ازش، هنوز از تستش زیاد نگذشته، فکر کنم این نسخه ای که گذاشتم TW باشه نه استاندارد ( فرقشونم نمیدونم :دی ) ولی خب احتمال میره چون نسخه نهایی ورژن 6 نباشه، ایراداتی داشته باشه اما من تا الان پسندیدمش :دی
:40: :8: :40:
قبلتر (ورژن 5) اگر روی هر قسمت مثلا PC Security یا Identity و ... میرفتی ؛ آپشن هاش (زیر منوها) میومد ؛ من از این حرصم میگرفت و خوشم نمیومد :دی که خب نورتون دمش گرم، انگاری از دل ما خبر داشته، الان باید بری روی گزینه ها و کلیک بزنی تا نشونشون بده و یا چیزی که دیدم گزینه Tasks اون بالا اضافه شده که همه زیر مجموعه های این قسمت ها از اسکن و آپدیت گرفته تا تیون آپ و ... رو با هم میده بهت که این رو نیز پسندیدیم :دی
نسبت به نسخه 5 ، واسه ویندوز 7 ، گجت اضافه کردند ( شایدم 5 داشت ، یادم نیست :دی ولی فکر کنم نداشت ! ) که خب در هر صورت من غیر فعالش کردم ! :دی
تولبار واسه IE یا FF هم یکم تغییرات داشته ، آپشن نورتون هست اولش :دی Safe Web هم مربعی شده و با حال تره ، Identity Safe هم یخدچی تغییر کرده شکلش.
اینا تغییراتی هست که توی این 3 دقیقه ای که الان باهاش کار کردم، حس کردم :دی
:40: :8: :40:
نقل قول:نسخه رسمی نهایی فعلا همون ورژن 5 هست اما این Norton 360 2012 v6.0.0.145 Final هم که اومد ، کلا هر سایتی مثل softpedia که گذاشتندش واسه دانلود، از روی سایت خود نورتون و قسمت بتا تستر بود که بخاطر تحریم من نمیتونستم دانلود کنم ولی جالبه دیشب که میخواستم برم واسه دانلود همونا، اینبار میرفت توی سایت نورتون و میگفت این صفحه وجود نداره ! :دی منم اون پستا رو مستقیم کردم و زدیم واسه نصب، گفتم مرامتو! نورتون :دینقل قول:
شاد و پیروز و سربلند باشید.
نقل قول:
مرسی فرشاد جان
ولی شما زیاد اهل زیاده گویی هستید / چقدر حرف میزنی !
20تا خط نوشتی / اما تو این 20 خط / فقط یک خط مطلب درست و درمون میشد،پیدا کرد!:31: دادا انرژیت را نگه دار، باسه ایندت !:31:
شوخی دادای من:10::40:
یکم صبر میکردی :دی الان قبل حرفت پستمو ویرایش کردم و عکس گذاشتم تا گوشت تر بشه :دینقل قول:
اصلا ریویو به تو نیومده ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی نداشتم که زیادی اسپممون آف تاپیک نشه، واسه همین الکی اینو میذارم :دی
دوستانی که نمیتونن از application ratings نورتون استفاده کنن میتونن با ساکس و تظیمات ------ از این
قابلیت بهره ببرند طبق عکس پایین فیلد های مورد نظر رو باید طبق مشخصات ساکس شون پر کنند
استاد این روکه خودم هم میدونستم مشکل اینکه اصلا تمام تنظیمات غیر فعاله توsafe mod هم دسترسی اضافه نمیشه من قبلاً با kasper همین مشکل روداشتم با ترفندی که دوستان گفتن تونستم پسورد روریست کنم لطفا کمک کنیدنقل قول:
سلام
من در حدود 2 ماهی میشه که نورتون رو نصب کردم آپدیتاش همیشه زیر 1 مگ بوده منتها امروز یه آپدیت 76 مگی رو میخواست آپدیت کردم و 76 مگ رو هم گرفت ولی در قسمت process update ارور میده و از دوباره باید کل 76 مگ رو دانلود کنم 2 بار دانلود کردم بازم همین مشکل رو داره.ترافیک 2 روزم هدر رفت...
ممنون میشم کمکم کنید.
[URL=http://up8.--------.com/] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
عزیز اگر اصل باشه باید حتما یوزر و پسورد مدیریت وارد بشه از کامپیوتر اصلی که کلاینت ها رو تغذیه میکنه این ترفند خاصی نداره شاید ساپورت محصولات شرکتی سایمنتک بتونه کمک کنهنقل قول:
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
روی ایکون کنار سایعت راست کلیک کن گزینه GetSupport رو بزن و صبر کن مراحل انجام بشه مشکل حل میشهنقل قول: