کیفیت صداش به i9 نمیرسه . شما پلیر میخوای یا تبلت ؟!! باید تصمیم خودتو بگیری !نقل قول:
Printable View
کیفیت صداش به i9 نمیرسه . شما پلیر میخوای یا تبلت ؟!! باید تصمیم خودتو بگیری !نقل قول:
کیفیت صداش که به i9 نمیرسه حرفتون کاملاً درسته اما سوالم اینه که خیلی کیفیت صداش بد هست؟؟ این دستگاه رو که نمیشه بهش گفت تبلت!!! من یه دستگاهی با امکانات بیشتر از یه پلیر میخوام! پول کافی ندارم وگرنه حتماً یه ipod touch میخریدم:31:نقل قول:
اخرین قیمتی که من از 8 gb دارم حدود 250نقل قول:
اگر از لحاظ تخصصی صدا بخواد بررسی بشه مدلهی بهتری هم هست.
ولی ز لحاظ زیبایی و لوازم جانبی و .... مدل مشابه این مدل تو بازار نداریم.
من نظرم اینه که : چون شما امکانات نرم افزاری و سایر امکانات غیر از کیفیت صدا هم براتون اهمیت زیادی داره صبر کن آیپاد تاچ بگیر چون خرج کردن برای چیزی که نه کیفیت صدای به اندازه ی کافی خوب داره و نه امکانات نرم افزاری ـش به دستگاهی مثل آیپاد میرسه ، تباه کردن پوله ! من پلیر آرکاس دارم چندان خوب نیست تبلت ـش دیگه بببین چیه !!نقل قول:
کسی مارو کمک نمی کنه؟؟نقل قول:
چیزی که مد نظرتونه خوبه .
سلام یه mp4 عالی میخام ولی هر چی میگردم پیدا نمی کنم میشه چند تا بهم معرفی کنید:42::42:
یعنی M300 از همه بهتره؟؟
سلامنقل قول:
لطفا بگین:
1. چه انتظاراتی دارین
2. چقدر میخواین هزینه کنید
سلام
بهترین انتخاب پلیر تا 200 تومن ...
خیلی اطلاعاتی هم در این زمینه ندارم ،خودتون فاکتورهای مهم رو در نظر بگیرین ...
فقط حافظه اش 4 گیگ باشه حداقل ...
record ش هم خوب باشه...
ظاهر قشنگی هم داشته باشه ...
بدنه اش هم قوی باشه،از دستم افتاد خراب نشه ...
و یه سوال که شاید مسخره باشه : این پلیر ها همراه خودشون هدفون دارن یا باید هدفون جدا بخریم ؟
اگه هدفون ندارن یه هدفون خوب قیمتش تو چه رنجی هست ؟
چند تا از صفحه های تاپیک رو دیدم انگار دوستان از cowon i9 و samsung u6 تعریف کرده بودن ...
مشخصات این 2 تا پلیر رو هم بگید ...
و اینکه cowon i10 هم اومده ؟
و نمایندگی پلیر ها رو هم تو تهران حتما بگید که از خود نمایندگی میخوام خرید کنم ...
یه چیز دیگه اینکه میتونم صبر کنم تا سال بعد بگیرم، اگه سال بعد بگیرم بهتره؟
پیشاپیش ممنونم :11: