یاهو مسنجر اصلا ربطی به Face Time نداره، ها! Face Time یه سیستم کاملا جداگانه است.نقل قول:
Printable View
یاهو مسنجر اصلا ربطی به Face Time نداره، ها! Face Time یه سیستم کاملا جداگانه است.نقل قول:
اقایون تو gsm .ir نوشته بود جیل برای نسخه جدید اومده !
راسته دیگه؟
آره عزیز، توی بخش آیفون انجمن آموزشش هست!نقل قول:
lمیدونم پارا جاننقل قول:
اخه گفته از اون سیستم استفاده میکنه
پس مطمیینی؟ میشه بین pcو iphone پب کم داد؟
اقا ترو خدا کمک!!
راستش ایپاد نسل 4 32 گیگ رو خریدم!!!
اما چون اولین کار من با ایپاد هست حتی نمیدونم چجوری تو ایتونز برنامه ها رو دانلد کنم (مفتیاشو)
در ضمن نمیدونم چجوری برنامه گیر بیارم و یا چجوری به فایل های داخل گوشی دسترسی داشته باشم (فایل منجر)
یا حتی چجوری برنامه هایی که بیرون تو dvd میفروشند رو نصب کنم
کمک کنید خواهشآ
راستی جیلی که اومده مطمئن هست ؟ مشکلی پیش نمیاد تو نصبش؟
ممنون
سلامنقل قول:
مبارک بــــاشه!
شما یه سری به این فروم بزن، چیز های اولیه رو یاد بگیری، بعد اگه سوالی داشتی اینجا بپرس، ما در خدمتیم!:46:
i-phon*e.ir
(اون ستاره رو بردار!)
سلام. آیپاد تاچ رو اگر بخرم (حالا نسل 3 یا 4) ، بخوام موزیک ویدئو و فیلم و... بریزم، باید فرمتشون رو تبدیل کنم؟ مثلا avi نمیخونه؟
نیازی به تغییر فرمت نیست.شما هر فرمتی رو که بخوای میتونی با نرم افزارهای متنوعی که داره اجرا کنی! حتی زیرنویس فیلم هم میشه اجرا کرد.نقل قول:
بچه ها چند تا سوال :
آیپاد تاچ جدید اومده تو ایران؟منظورم با قیمت درست و حسابی هست
بهترین گارانتی تقریبا چه شرکتیه؟
راستی کابل یو اس بی و ear phone را که از تو مکش بر نمیدارن این شرکتای ایرانی؟
پلیر پیش فرض فقط MP4 و Mov رو اجرا میکنه ولی با نرم افزار هایی مثل OPlayer میتونی فرمت های دیگه رو هم اجرا کنی ولی با رزولوشن های بالا مثل HD 1080 نمیشه پخش کرد! به هر حال محدودیت های سخت افزاری وجود داره و مثل PC نیست!:46:نقل قول:
عزیز، میشه بگی زیرنویس رو با کدوم برنامه اجرا میکنی که ما هم استفاده کنیم!؟:19:نقل قول:
آخرین قیمت، یکی از بچه ها تو همین تاپیک گذاشته بود به این ترتیب بود:نقل قول:
8 گیگ: 315
32 گیگ : 415
64 گیگ : 515 :31:
گارانتی رسمی برای محصولات اپـــل وجود نداره، پیشنهاد من بدون گارانتی هست! ولی ظاهرا نقــش ادعای گارانتی میکنه!:27:
خوشبختانه هنوز نـــه!:31: