اگر کاری به قیمت نداشته باشیم انصافا ماشین تمیزیه
Printable View
اگر کاری به قیمت نداشته باشیم انصافا ماشین تمیزیه
سلام به همه
آقا اگه کسی شورلت ایمپالا کروک یا کوپه سراغ داره من خریدارم.
لطفا خبر بدین.
مرسی
با این یکی تماس گرفتم
[HTML]http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=17793&mashin[/HTML]گفت 8.5 !!:9: منم بهش گفتم مرد حسابی ما خودمون یه Z28 داشتیم پارسال فروختیمش 2200 فقط چون جا پارکش رو نداشتیم. طرف میگه که تو ایران فقط یه Z28 هست!! میگم چه طور پس اونی که ما داشتیم چی بود؟! میگه Z28 اونیه که رو گلگیرش هوا کش داشته باشه!! گفتم اینا همش آپشنه، میگه به هرحال من فروشنده ام!! منم گفتم منم اگه یه ژیان رو قیمت میزدم 6 میلیون اسم خودم رو میذاشتم فروشنده!! اینو که گفتم نمیدونم چرا قطع شد!! فک کنم خطا خرابه!!!:31:
تو رو خدا ببینید کیا واسه ما آمریکایی سوار میشند؟ حتی اسم ماشین خودشون رو هم نمیدونند:41:
اقا یه سوال، کسی میتونه اطلاعات بده؟
از دوستان کسی اطلاع داره که چه ماشین هایی موتور 6 سیلندر V شکل داشتند؟ موتوری که به کامارو مدل 79 بخوره
سلام والا مسعود جان كلا تو كوپه هاي آمريكايي من 6 سيلندر خورجيني نديدم
6 سیلندر خورجینی اوایل (یعنی موقع بهبوحه ی ماسل های آمریکایی) اصلاً باب نبودن
تا اوایل دهه نود به ندرت موتور خورجینی 6 دیده می شد
یادمه یه بار دوم راهنمایی با معلم حرفه و فن سر این بحثم شد ؛ اون می گفت v6 اصلاً وجود نداره
من یه شماره مجله ماشین بردم براش که توش سوبارو Svx با موتورv6 معرفی شده بود.
اون موقع سوبارو نمایندگی نسبتاً فعالی تو ایران داشت که مدلهایی مثل همین اس وی ایکس یا ویویو رو وارد می کرد.
خدایشان بیامرزاد!
نقل قول:ممنون از راهنماییتون دوستان، اما با این حساب که شما دوستان می فرمائید GM اصلا 6 خورجینی نداره درسته؟:41:نقل قول:
اخه یه دوستی ازم پرسید میخواست ببینه GM موتور 6 سیلندر قوی ایی داره که به کامارو ها بخوره، منم نمیدونستم گفتم شاید شما دوستان بدونید. آخه مثلا مجوز تعویض موتور اگه به یکی بدن نمیتونه ماشینش رو تگه 6 باشه بکنه 8 اما چون تو کارت ماشین فقط ذکر شده 6 سیلندر فک کنم بشه به جای خطی خرجینی بست که کشش بهتری دارند. اما اگه اینجور باشه که شما میفرمائید این کار به راحتی انجتم نمیشه چون فقط محصولات GM هست که اینقدر موتوراشون رو راحت میشه جابجا کرد، مخصوصا تو شورلت
کی میگه 6 خورجینی نیست ؟
pontiac 1979 231 cu in (3.8 L) V6
دوست عزيز ما نگفتيم وجود نداره گفتيم تا حالا نديدم بچه ها بذارن تا جايي كه من از ماسلهاي ايران خبر دارم 6 خورجيني نبستن البته كه هست اما فك نكنم به اين راحتي ها 6 خورجيني پونتياك گير بياد كه اين دوستمون بخواد يكي با قيمت مناسب بگيره و رو ماشينش بذارنقل قول:
با تشكر...
سلام ببخشیذ کسی از آقا محمد خبری نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربر فعال خودرو های آمریکایی
تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: .::ایران-اصفهان::.
من شماره تماس یا میلی چیزی میخوام
یه ترنس ام میخوام ایشون گفتن سراغ دارن
از همگی ممنونم
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
نقل قول:
جریان این دیگه چیه هیچ راه فراری ازش نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::19:
راستی چرا از سال 90 اجازه تردد نمیدن؟؟؟؟
مگه میشه؟؟؟