دوستان همین الان VPS رسید دستم . سا**کس میخواید پ.خ بدید . با پینگ عالی . فقط 2ت :31:
46.4.173.194
Printable View
دوستان همین الان VPS رسید دستم . سا**کس میخواید پ.خ بدید . با پینگ عالی . فقط 2ت :31:
46.4.173.194
آقا این روش جواب میده ، من تونستم 6 گیگ تو روز دانلود کنم و متاسفانه یهو دیسی شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعدش که تمدید کردم مقدار منفی رو ازم کم نکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
این یه باگ هست که تو همه ISP ها بدون استثنا وجود داره(حداقل تو اونایی که من تست کردم):31::31::31:نقل قول:
برا منم یه بار همین قضیه اتفاق افتاد ولی وقتی 350 مگ دانلود کردم ، خودبخود dc شد
کاملا قبول دارم. چند وقت پیش من یه مشکل جدی با یکی از isp ها داشتم به جای اینکه دوستان کمکم کنن هی بعد سوالای من به جای جواب تست پینگشونو میذاشتن و راجع به اون بحث میکردن.نقل قول:
بهتره بیشتر رو پاسخ سوال ها و مقایسه isp ها تاکید شه.
مثلا چه نوع سوالایی ؟!!!:20:نقل قول:
شما سوالتو بپرس ، ما جواب میدیم :10:
درسته که یه کم پینگ ها زیاده ولی واسه خاطر مقایسه آی اس پی ها هستش خب !!! پس چه جوری میشه آی اس پی ها رو مقایسه کرد ؟
عزیز دل شما خودتم میدونی که حداقل تو شهر ما کسایی که اینترنت پر سرعت میگیرین واسه وب گردی و اینجور چیزاست نه بازی! این بحث پینگ هیچ کسی رو تو انتخاب سرویس مناسب راهنمایی نمیکنه فقط تعداد پستای یه عده رو زیاد میکنه ، همین :20:نقل قول:
موضوع پیگ در وبگردی مهم هست!نقل قول:
ممکنه سرعت دانلود شما خیلی عالی باشه! مثلا با 250KBps دانلود کنید ولی اگه پینگ شما مناسب نباشه در وبگردی بنظر میاد که سرعت کم هست!
وبگردی که فقط به پینگ ربط نداره به چند عامل ربط داره مثل پهنای باند کاربر ، DNS ، مرورگر کاربر ، وضعیت ترافیک سرور میزبان و...
برای من زیاد پیش اومده که پینگ برای یه سرور بالای 300 گرفتم ولی سایتهای روی اون سرور سریع لود شدن و همینطور برعکسش هم اتفاق افتاده که برای لود شدن سایت تابناک حدود 10 ثانیه صبر کردم با اینکه پینگ 49ms می گرفتم
پارس آنلاین هایی عزیز لطفا سریع ج بدبد چون بد اعصاب ندارم !
مگه ترافیک که از قراداد قبلی اضافه می مونه رو قرارداد جدید اضافه نمی شه؟ این قانون جدیده ! من دارم شاخ در می یارم !!! یک سال و نیم از پارس اشتراک دارم همیشه ترافیک قبلیم که اضافه می موند رو قرارداد جدیدم اضافه می شد !!!! ولی الان همش پریده !!!!! جالب اینجاست که 20 گیگ خریده بودم که ترافیکش واسه ماه بعد بمونه ! تو رو خدا جواب بدین این قانون جدیده ؟؟ خانمه می گه من 5 سال اینجام همیشه همین جور بوده و ترافیک قبلی حذف می شه !!! به خدا دارم به عقل خودم شک می کنم !!!! جون هر کی دوست دارین یکی بیاد حرف من رو تایید بکنه تا برم دهنشونو سرویس کنم !!! قبلا هم اینجوری بود ؟ والله نبود هر چی فکر می کنم نبود ! فقط زود ج بدین