منم همین سوالو دارمنقل قول:
Printable View
منم همین سوالو دارمنقل قول:
دوستان ميخواستم بدونم واحد هاي عملي رشته مهندسي صنايع چيه و امكانات دانشگاه هاي پيام نور براشون به چه صورته؟(يعني كارگاه درست و درموني دارن يا نه؟!!)
و اينكه گفته ميشه كلاساي پيام نور فقط براي رفع اشكال تشكيل ميشه اينطوري هست يا نه?
اخه من دو تا جواب شنيدم يه عده ميگن فقط برا رفع اشكاله, يه عده ديگه ميگن نه كلاسا خيلي هم كامله و مثلا اگه برا يه درس دانشگاه ازاد 12 ساعت كلاس داشته باشه پيام نور نهايتا 2 ساعت كمتره و 10 ساعت ميزارن
خواهشن من رو راهنمايي كنيد تا همين اول راه اگه ديدم نميصرفه نرم ثبت نام
با تشكر
دوست من گواهی موقت از پارسال گرفت از مدرسش اما نرفت دانشگاه حالا امسال معافیتش هم گرفته میخواد بره دانشگاه باید چیکار کنه؟گواهی موقت لازمه اصلاً وقتی معافیت گرفته?
از دوستان ارشد کسی انتخاب واحد کرده؟ واسه من توی جدول پایینی هیچ درسی ارائه نشده! ولی هنوز پایان نامه و یه درسی که نمرش از ترم پیش اعلام نشده موندن!
تهرانیای جدید الورود اینجا رو ببینن:
کد:http://www.tpnu.ac.ir/pagecontent.php?rQV===AfAJTNyczNApjclJWb15GZJV2ZhBHfABDQ6UGc5RFduVGdu92Y8BEMApTZwlHVlJXd0NWdyR3c8BEMycDQ6UGb0lGd
بستگی به واحدی داره که قبول شدی بعضی دانشگاها امکاناتشون کامل هست اما بعضیا ممکنه آزمایشگاه و کارگاه ها رو تو دانشگاه ها و جاهای دیگه ای برگزار کنننقل قول:
مكانات دانشگاه هاي پيام نور براشون به چه صورته؟(يعني كارگاه درست و درموني دارن يا نه؟!!)
تنها تفاوتش ساعات کمتر کلاساشه همیننقل قول:
و اينكه گفته ميشه كلاساي پيام نور فقط براي رفع اشكال تشكيل ميشه اينطوري هست يا نه?
اخه من دو تا جواب شنيدم يه عده ميگن فقط برا رفع اشكاله, يه عده ديگه ميگن نه كلاسا خيلي هم كامله و مثلا اگه برا يه درس دانشگاه ازاد 12 ساعت كلاس داشته باشه پيام نور نهايتا 2 ساعت كمتره و 10 ساعت ميزارن
سلام دوستان
شنیدم میگن اگه 70 واحد پاس کنی مدرک کاردانی میگیری!!
درسته این مطلب؟؟؟کسی اطلاعات کافی داره؟
نقل قول:
شماره داوطلبی + pnu
یعنی برای شناسه ی کاربری باید اول بنویسی pnu بعدش شماره داوطلبی کنکورتو بنویسی
مثال :
pnu1556660
واسه رمز عبور هم کد ملی رو بنویس...
.
سلام.نقل قول:
سلام دوستان
شنیدم میگن اگه 70 واحد پاس کنی مدرک کاردانی میگیری!!
درسته این مطلب؟؟؟کسی اطلاعات کافی داره؟
بله درسته يكي از همكلاسيام همين كارو كرد 70 واحد رو پاس كرده بود رفت كاردانيشو گرفت و انصراف داد.
بچه ها من تو درسی که مطمئنم بالای 15 تو ترم تابستون میگیرم ولی الان در عین ناباوری رفتم دیدم بهم 9.33 دادن تازه تایید نشده هم هست و نمیشه اعتراض کرد . مهلت ثبت نام هم برای من فردا تموم میشه چیکار میشه کرد ماشالله برنامه ریزیشون هم که افتضاحه مهلت تایید نمره رو هم ندادن برای انتخاب واحد . الان من بهتره واحد رو دوباره بردارم ؟ تازه وقتی به قسمت ثبت نام میرم صفحه خالی میاد
دوستان من الان رشته معارف (احادیث) قبول شدم تو واحد ماهدشت . میخاستم بدون رشته خوبیه؟
بعد من اگه مهر فراگیر شرکت کنم بهتره یا همینو بخونم تا کاردانی بعد برم یه رشته دیگه؟
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
باید از طریق سامانه گلستان کاملا به سورت اینترنتی ثبت نام کنی. فراگیر از 27 شهریور و رسمی از 1 مهر شروع میشه تا 72 ساعت.نقل قول: