سلام دوستان کمک فوري جديدا کسي آنلاين شارژ کرده بعد از شارژ دوباره بايد زنگ بزنم پشتيباني اکي کنه نظر شما چيه؟
Printable View
سلام دوستان کمک فوري جديدا کسي آنلاين شارژ کرده بعد از شارژ دوباره بايد زنگ بزنم پشتيباني اکي کنه نظر شما چيه؟
من دیشب یک گیگ ناقابل خریدم درجا شارژ شد...نقل قول:
احتیاج به تأیید هم نداره :46:
من تا دیشب دانلودم ۱۱۳ بود ،اینترنتم ۱۲۸ ۳ ماه بود
الان شارژ کردم ۱۲۸ یک ماه اما صورت دانلود شد ۱۷ ،ماله همه دوستان همینجوری شده؟
یعنی دوباره دانلود بستن؟
پینگ ام هم خیلی بالا رفته
واسه من هم اولین روز همینطور بود با 150 دان میکردم ولی الا دیگه عادی شده:31:نقل قول:
من تا دیشب دانلودم ۱۱۳ بود ،اینترنتم ۱۲۸ ۳ ماه بود
الان شارژ کردم ۱۲۸ یک ماه اما صورت دانلود شد ۱۷ ،ماله همه دوستان همینجوری شده؟
یعنی دوباره دانلود بستن؟
پینگ ام هم خیلی بالا رفته
نه بابا من ۳ ماهشو داشتم ۳ ماه شبی ۱۲۰ تا دان میکردم تا دیشب تموم شد ،الان که تمدید کردم اینجوری شده،ی روز ۲ روز نبودنقل قول:
دوستان
بالاخره تکلیف این شماره مشتری معلوم شد؟
من که حدود 10 روز پیش فرم پر کردم ولی هنوز خبری نیست؟!!!
سلام از هیچ قسمتی نمیشه ریز کارکردو دید من شماره مشتری هم دارم ؟
خوش یه حالت واسه من فقط یه شب بود ولی تو همون یه شب 2 یا 3 گیگ دانلود کردم:31:نقل قول:
نه بابا من ۳ ماهشو داشتم ۳ ماه شبی ۱۲۰ تا دان میکردم تا دیشب تموم شد ،الان که تمدید کردم اینجوری شده،ی روز ۲ روز نبود
دیگه از فرداش عادی شد:41:
تا الان کجا بودی :31:نقل قول:
ولی خودمونیما اونایی که خوب دانلود میکنند دیگه تایپیک نمیان...
اگه تا اونشبی که میگی 120 تا دانلود میکردی تو پنلتو نگاه میکردی زده بود Old_Service_Internet ولی الان اگه ببینی احتمالا زده 128 فکر کنم یه چند روزی مهلت داری که اگه از سرویست راضی نیستی اضافه مبلغ سرویسو میدی که 120 میشه 1 مگ سرویستو 1 مگ میبندن قبلا که اینجوری بود زنگ میزدیم درست میکردند البته الان اصلا نمیشه چون تا 1 ساعت دقیق باید باشی پشت خط
خوبه بعد یه ساعت انتظار جواب بدن.کلی منتظر میمونی که نوبت ات بشه وقتی نوبت ات میشه بعد از چند ثانیه بدون صحبت کردن میگه با تشکر از تماس شما قطع میشه:31:نقل قول:
د البته الان اصلا نمیشه چون تا 1 ساعت دقیق باید باشی پشت خط