سلام دوست من به نظرم یه خورده قیمت رفت بالا مدل دیگری نیستنقل قول:
من نیازی به امکانات این مدل ندارم
سلام دوست من به نظرم یه خورده قیمت رفت بالا مدل دیگری نیستنقل قول:
من نیازی به امکانات این مدل ندارم
سلام دوست عزيزنقل قول:
پخش رو ميتوني پايونير مدل 5252SD بگيري قيمت هم 177 تومن.البته مدلهائي كه بلوتوس دارن قيمتهاشون بالاست.مثل 8150BT كه 290 تومن قيمت داره
اسپيكر رو هم كن وود 718EX حدود 85-90 تومن
بايد آمپ هم تهيه كني و برات ميبندند،امپ كن وود مدل M845 كه اون هم حدود 120 تومنه.
40 تومن براي اكسسوريز و 50 هم نصب.
موفق باشي
دوستان من به یه مشکل برخوردم
سیستم من اینه
پخش : pinoneer 6512 ( البته فک کنم چینی باشه ولی پخشه خوبیه )
باند : 6975 pioneer
ساب : pioneer ts-w307d2 1200 wat
امپیلی : روش نوشته pioneer نمی دونم درسته یا جعلی 1600 وات
حالا مشکل اینجاس که وقتی صداشو میبری بالا تا میخواد بیس بزنه سیستم قطع میشه و صدا فقط از باندایه جلو که به پخش وصلن میاد ( همون باندایه فابریک ) بردم نشون دادم گفتن از آمپیلی هست ساب و ساپورت نمی کنه دوستان نظر شما چیه ؟
اگه از آمپیلی هستش یه آمپیلی هم واسه این سیستم پیشنهاد بدین ؟ ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.روزه نمازه اساتید و دوستان قبول درگاه حق انشاا... .دوستان من 206دارم میخوام یه سیستم صوتی و تصویری نصب کنم روش بودجه منم 200تا400 هست.میخوام حتما دی وی دی خور باشه و با مخلفات(mp3,wma,یاmp4) و یو اس بی خور یا بلوتوث دار باشه از بین یو اس بی و بلوتوث یکیش باشه اگه جفتشم تو این قیمت باشه خوبه میخوام یه ال سی دی جلو و یدونه هم عقب پشت سری بغل راننده نصب کنم.زیادم نمیخوام بکوب باشه خیلیم پایین نباشه کیفیت خوب باشه ممنون میشم راهنماییم کنید اگه هم بودجه بالاتر میخواد بگید تا چه حد.اگه زودتر راهنمایی کنید ممنون میشم.علی یارتون یا حق.پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.
سلام ! ماشین ما 405 هستش با پخش فابریک خودش. وقتی حدود نیم ساعت آهنگ گوش میدیم خیلیییییی داغ می کنه (مخصوصا ظهر ها) و دیگه نمیتونه سی دی بخونه می خواستم از اساتید گرامی بپرسم میدونند مشکلش چیه ؟ با تشکر
شرمنده :23:.نقل قول:
من که مدل دیگه ای که cd خور نباشه نمیشناسم بقیه دوستان باید کمکت کنن.
مرسینقل قول:
مطمئنی اسم مدل رو درست نوشتی؟من توی نت مدل پخشی به اسم 5252sd پیدا نکردم.40
تومن اکسسوریز ....میشه ریزتر بشی که چی باید گیرم.
واقعا 50 تومن پول نصب میگیرن؟
یکم گرون شد.
نمیشه سیستم رو طوری مچ کرد که 295 پول پخش بلوتوث 8150 بدم.کلا واسه اسپیکر و آمپ و اکسسوریز و نصب 150 کنار بذارم؟
به نظر میاد این مدل 8150BT ورودی USB نداره.
همون مدل Sony MEX-BT3850U خوب نیست؟
ببخشید اینقد سؤال پرسیدم.
سلامنقل قول:
آمپ شما پروتكت ميكنه.يه عكس ار آمپلي فاير و تنظيمات و سيمكشي آمپت بزار .از سيمكشي ساب هم همينطور.
سلام،از شما هم قبول باشهنقل قول:
شما يه ماه پيش همين سوال رو اينجا
مطرح كرديد و امير جان هم پاسخ دادند
با اين بودجه نميتونيد سيستم ببنديد،ولي ميتونيذ از پخشهاي چيني استفاده كنيد. من يه مدل رو يه ماشين آژانس ديدم بسته بود بد نبود.مدلش يادم نيست. طرف گفت 400 خريده.
LCD ش مثل پايونير بيرون ميومد،ظاهرش مثل پايونير بود.
پخش مشكل داره.به سرويس كار مراجعه فرمائيد.نقل قول:
ببخشيد اشتباه تايپي بود. منظورم 5250 بود.نقل قول:
منظورم از Accessory همون پك برق و سيمهاي RCA و فيوز بود.
هزينه نصب بستگي به تميز كار كردن نصاب و انصافش داره. بيشتر از اينها هم هست. ولي شايد كمتر هم بگيرن.:41:
سيستم بازي خرج داره دوست من:8:اگر بخواهي سيستم خوب با امكانات روز داشته باشي بايد سر كيسه رو شل بفرمائيد.:46:
چرا ورودي پورت USB داره.
من با پخشهاي سوني موافق نيستم.
سلام داداش منم دیدم پست اقا امیرو اما بدش هم بنده بودجمو گفتم کسی جواب نداد تاپیک زدم شما فرمودی بیام اینجا حالا اومدم اینجا یه راهنمایی کامل بکنید لطفا.در ضمن داداش من اخر پستم گفتم اگه بودجه بیشتر میخواد در چه حدی باشه؟با اون امکاناتی که گفتم چه بودجه ای مناسب؟امپ و این چیزا هم اگه لازم نیست نمیخوام:40::40:نقل قول:
والا باندارو که دوستان قیمت داده بودن 200 حالا شما گرون خریدی 260 بحثش جداسنقل قول:
نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد پخش هم که تو پستتون چیزی نگفتین
در کل منم اگه سیستم باز نباشم ولی نگه اینجوری که میگی باید سیستم بازا رو هوا میزن قطهاتتو عزیزم :46: