ساختن فیس فکر میکنم با نرم افزارهایی خاص انجام میشه و با فتوشاپ فکرنکنم بشه...نقل قول:
اون کیتها را هم خودم استفاده کردم...
حالا تو pes 2008 با استفاده از اسکن عکس میشه چهره ی خوبی از بازیکنان ساخت البته مشکلاتی داره.
بازهم تشکر:11:
Printable View
ساختن فیس فکر میکنم با نرم افزارهایی خاص انجام میشه و با فتوشاپ فکرنکنم بشه...نقل قول:
اون کیتها را هم خودم استفاده کردم...
حالا تو pes 2008 با استفاده از اسکن عکس میشه چهره ی خوبی از بازیکنان ساخت البته مشکلاتی داره.
بازهم تشکر:11:
بله. با نرم افزارهای خاصی مثل: OEdit و Blender و... . اما در مورد فوتوشاپ کاملاً اشتباه کردی. چون فوتوشاپ نقش فوق العاده مهمی داره!نقل قول:
خدا رو شکر.
میشه ساخت، اما نه به خوبی موارد بالا!
خواهش میکنم. :10:
سلام
کسی آپشن اخرین نقل و انتقالات را نداره ؟؟؟
سلام خسته نباشيد
من ميخواستم زيدان رو پيدا كنم و به تيم خودم بيارم توي بازي كسي ميدونه چه جوري ؟؟؟
ميگن توي تيم منتخب فرانسه هست اما من نميدونم چه جوري ميشه منتخب رو آورد
زیدان که فوتبال را گذاشته کنار و تو بازی من یادم نمیاد دیده باشمش...نقل قول:
تو تیم فرانسه هم نیستش مگر اینکه توی تیم کلاسیک فرانسه باشه البته نمیدونم تیم کلاسیک فرانسه را داشته باشه یا نه...
سلام.نقل قول:
نه زیدان در این نسخه ساخته نشده. فقط فیسش هست. شما باید از اول خودت یه بازیکن به اسم زیدان بسازی، بعد
فیس زیدان رو با برنامه PES ART رلینک کنی! همین :10:
پشن که اخرین نقل وانتقلات تیم ها و ترکیب اصلی بازی تیم ها را داشته باشه برای دانلود هست؟؟؟
بابا لطفا يكي اپشن فايل جديد واديت جديد رو براي دانلود بزاره ديگه خسته شديم از درخواست دادن
بفرما:نقل قول:
این جدیدترینش هست. اما من خودم ازش خوشم نیومد! چون لیگ مزخرف آلمان رو جایگزین لیگ جذاب هلند کردن!کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=29794
آقا تو پرو 2008 چند تا سوال داشتم:20:
1-چجوری میشه گزارشگر بازی رو عوض کرد ؟
2- چقدر باید امتیاز داشته باشم تا بتونم بازیکنی رو که خودم Edit کردم رو بیارم تو تیم خودم ؟ (( آ.ث . میلان))
ممنونم:11:
در مورد زیدان بگم که در Pes 2008 هستش و توی فرانسه قدیمه
بازیکنی که نباشه فیسش رو که نمی ذارن
اگه فرانسه قدیم رو ازاد کرده باشی پیداش می کنی خیلی تابلوئه فقط اسمش فرق داره ولی از روی دقت دریبل و تکنیک میشه شناختش