نقل قول:
وسط حرفاش داشتم میمردم از خنده رنگ و روش مثل سپاهان زرد شده بود یچاره:2:
نقل قول:
وسط حرفاش داشتم میمردم از خنده رنگ و روش مثل سپاهان زرد شده بود یچاره:2:
چرا حاج رضایی رو نمیگین
به قدری حالش گرفته بود که داشت بیهوش میشد.
آخه منم دلم براش سوخت
خوب اونو تو همه بازیهای اینجوری میگن. شاید یه خورده زیاده روی کرده باشه!نقل قول:
حاج رضایی هم گفت قهرمانی حق پرسپولیسه
نقل قول:
آقا ياسين
به فاميل ما توهين نکن:46:
برادر شوهر خالم هستش :12:
سلام.
آقا من رو یکی بگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک بیماری هم دارم میترسیدم دم به دم عود کنه شدت هیجانم روی 1000 بود
گل دوم که زده شد از بس داد و بیداد و رقص کردم این داداش کوچیکم مرده بود از خنده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اووی اوووی
هووووووووووووووو هوووووووووووووووووووووووو وورااااااا
صدام خشک شد از داد کشیدن
اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک میگم قهرمان شدیم اونم با وجود کسر 6 امتیاز
همه با هم میگیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PERSPOLIS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا حاج رضایی رو نمیگین
به قدری حالش گرفته بود که داشت بیهوش میشد.
ديدين تو برنامه 90 چه حق به جانب ميگفت سپاهان قهرمان ميشه؟؟
جدا از همه اين حرفا خدا كنه قطبي بمونه آسيا رو هم فتح كنيم