دوستان کسی هست بدونه منابع عمومی مدیریت صنعتی برای کنکور چی هست ؟چی بخونیم بهتره
Printable View
دوستان کسی هست بدونه منابع عمومی مدیریت صنعتی برای کنکور چی هست ؟چی بخونیم بهتره
کمک کنید:41:نقل قول:
نقل قول:
دفترچه ازااد تقریبا مهرماه میاد
پس رسما همه دانشگاه آزادی های ایران بدبخت شدن؟ 6 ماه پر؟ ترم اول سال تحصیلی پر؟ خیلی بی فکر هستن که چنین کاری میخوان بکنن. پارسال تابستون گرفتن و همه راحت مهر ثبت نام کردن. الان اگر تازه مهر دفترچه بیاد میدونید یعنی چی؟
نقل قول:
طبق نظام اموزشی هست.
ولی احتمال تغییر در تاریخش هم هست چون سال گذشته هم تغییر زمان داشت
سلام.فقط میخوام واسه اونایی که مث چند تا از دوستام که اطلاع ندارن اطلاع رسانی کنم:31:
وقتی دفترچه کارشناسی میاد بر اساس رشته ای که تو کاردانی خوندیم مجاز به انتخاب بعضی از شاخه های رشته های مختلف هستیم که بعد از انتخاب اون باید تو آزمون اون شاخه ی خاص به سوالات پاسخ بدیم.........پس اگه یکی مث من میخواد یه رشته دیگه رو ادامه بده باید درسای اون رشته رو بخونه و امتحان بده.واسه این گفتم چون اینجا کسی منظور منو متوجه نشده بود:13:
حالا یه سوال........یکی درمورد این دفترچه فنی حرفه ای و انتخاب رشته هاش راهنماییم کنه....واسه داداشم میخام
اگه از رشته ی خودم (علوم کامپیوتر) بخوام کنکور کاردانی به کارشناسی بدم و برم مدیریت بازرگانی ، چند واحد رو باید برای کارشناسی ناپیوسته پاس کنم؟
آقا کسی می دونه که چه ماشین حساب هایی تو آزمون مجازه
مثلا fx-991es مجاز هست یا نه
با تشکر
سلام...
دوستان دفترچهی کاردانی به کارشناسی کی میاد؟!! بعد من کاردانیم رو اخر ترم تابستانی، در مهر یا ابان میگیرم!!!!!! البته تابستون پروژه و اینا دارم...
هدفم هم اینه که حتمی دانشگاه درست حسابی تهران یا شهر های خوب برای نرم افزار قبول بشم....میخواستم بدونم این دانشگاه ها ثبت نامشون برا کیه و تو بهمن دانشجو میگیرن؟! تهران، علم و صنعت، امیر کبیر؟! شریف!! فردوسی؟! و ....
معدل راستی تاثیر نداره؟ یعنی مثلا من که معدل کاردانیم احتمالا ۱۹ و اینا بشه، فرق نداره با اونی که ۱۵ میشه؟! اخه من ریاضیاتم واقعا ضعیفه ادبیات و دینیم هم معمولا خوب نمیزنم ولی زبان ۱۰۰ و درس های تخصصیم هم عالی میزنم معمولا...
ایا کسانی که کارشناسی دارند
می توننداز یه رشته ی دیگه کنکور کاردانی به کارشناسی بدند ازاد ودولتی ویا حتی پیام نور فرق نمیکنه