اون محدودیت برای خود دانشگاه ، دختر و پسر و معافی ، کسی زیر 12 واحد نباید داشته باشه.نقل قول:
اون محدودیت برای خود دانشگاه ، دختر و پسر و معافی ، کسی زیر 12 واحد نباید داشته باشه.نقل قول:
ممنون از راهنماییت دوست عزیز . خدا رفتگان شما رو هم بیامرزهنقل قول:
یعنی 4 ترم رو پاس کردید تموم شد؟ اگه اره که فکر نمیکنم بتونید شرکت کنیدنقل قول:
اما چون مسئله (مرگ و زندگیه :31:) بهتری یه سر تا نظام وظیفه بری و بپرسی
تا موقعه ای که کنکور بدم در دانشگاه جدید 4 ترم پاس کرده ام یعنی تا تابستون .نقل قول:
و روی هم رفته 6 ترم
با توجه به این که در دفترچه کنکور 90 گفته در رشته جدید بیش از 4 ترم بناید خونده باشم
باز هم تاکید می کنم در رشته جدید
دوستان تو رو به خدا راهنماییم کنید . من تک پسرم ولی پدرم 48 سالشه . میتونم کفالت برای پدر بزرگم بگیرم ؟ 2 تا دایی دارم که هر دو ازدواج کردن .
یک خبر داغ برای مشمولین 90:
مشاور معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از تغییر نکردن مدت زمان خدمت سربازی در سال 90 خبر داد.
سردار موسی کمالی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مدت خدمت سربازی در سال آینده گفت: بنا بود مدت زمان خدمت سربازی در سال آینده تغییر کند اما به دلایلی این مدت سربازی تغییر نکرده و همان 18 ماه باقی ماند.
وی ادامه داد: این مدت زمان بر اساس وضعیت خدمت مشمولان متغیر است.
مشاور معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: خدمت در مناطق امنیتی و عملیاتی موجب کسر دو ماه از خدمت شده و همچنین خدمت در مناطق محروم یکماه از مدت زمان سربازی کسر می کند.
وی با اشاره به کاهش مدت زمان سربازی بر اساس میزان تحصیلات اظهار کرد: مشمولان لیسانی یک ماه، مشمولان فوق لیسانس دو ماه و مشمولان دکترا سه ماه کسر خدمت دریافت می کنند.
تا موقعه ای که کنکور بدم در دانشگاه جدید 4 ترم پاس کرده ام یعنی تا تابستون .
و روی هم رفته 6 ترم
با توجه به این که در دفترچه کنکور 90 گفته در رشته جدید بیش از 4 ترم بناید خونده باشم
باز هم تاکید می کنم در رشته جدید
نقل قول:
پس اگه اینطوره شاید اگه ترم جاری رو کلن پاس نکنید ، شاید بشه یه کاری کرد
یعنی کل واحدا بندازی خودتو
اما تاکید میکنم برو بپرس ، شاید اگر پاس هم بکنی مشکلی نباشه
من دانشجوءی ترم دوم هستم و می خوام مجددا در آزمون دانشگاه آزاد شرکت کنم و طبق قانون جدید نظام وظیفه می تونم . ولی نمی دونم کدوم کدو برای نظام وظیفه بزنم یعنی اصلا کدی برای من وجود نداره لطفا راهنمایی کنید
چرا اگه ترم جاری رو پاس نکنم میتونم میشه یکم توضیح بدی؟نقل قول:
ممنون