پینگ اسیاتک که همیشه مزخرفه جدیدا هم بدتر شدهنقل قول:
Printable View
پینگ اسیاتک که همیشه مزخرفه جدیدا هم بدتر شدهنقل قول:
برای من یه روز 270-80 هست یه روز 120-30
امروز پینگ خوبه دیروز ولی بالای 250 بود برام
این یه هفته ده روز اینطور شده قبلش ثابت 170-80 بود!
پس دردمون مشترکه دیروز علاوه بر پینگ بالا قطعی هم داشت خخخیلی رو اعصاب بود!نقل قول:
سلامنقل قول:
تقریبا ماهی بالای 90 گیگ مصرف می کنیم به دنبال یک بسته ای هستم که همین حدود جواب بده .مخصوصا تو وبگردی حجم زیادی مصرف میشه چون چند نفر هم زمان به نت وصل هستند.
اگر زمان داریدنقل قول:
ترافیک اضافه:(تا %40 تخفیف)
۱۰ گیگ»۲۲,۰۰۰ | ۲۰ گیگ»۳۷,۰۰۰
۴۰ گیگ»۶۶,۰۰۰ | ۸۰ گیگ»۸۸,۵۰۰
۳گیگ۲روزه»۲,۶۰۰ | ۹گیگ۵روزه»۱۰,۵۰۰ | ۱۵گیگ۱۰روزه»۱۳,۰۰۰
اگر زمان ندارید
۱۱۰ گیگ ۲۴ ماهه ۱۵۳,۰۰۰ تومان قیمت خام
سلامنقل قول:
ممنون از راهنمایی شما . ولی 80 گیگ از همه این ها ارزون تر در میاد .به نظر شما نامحدود بگیرم بهتر نیست ؟
شکایت کردم با مستندات خواب بودم دیدم گوشیم 8 بار زنگ خورده از اخر به خونه زنگ زدن و گفتن پول به حسابتون برگشت ؟ نگاه کردم دیدم اس ش اومده اوکی دادم . این خیلی مسخره هست واقعا . نظرتون راجع به پارس آنلاین چی هست ؟ من فعلا برا گوشیم نت ایرانسل 3 گیگ گرفتم . دیگه هم شارژ نگردم شاید درخواست جمع آوری به اسیاتک بدم .نقل قول:
تایید میشه دیروز مرتب تایم اوت داشتم و قطعی های پی در پی دیتا.نقل قول:
سرویس یک ساله 840 گیگ 460 هزار تومانی های وب مناسبترین سرویس برای شماست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما با انجام چند کار از جمله خاموش کردن آپدیت اتوماتیک ویندوز و گوگل پلی استور و بازار، همچنین استفاده از قابلیت فشرده سازی در کروم و اپرا و غیرفعال کردن دانلود اتوماتیک عکس و ویدیو در تلگرام می توانید مصرفتان را تا حد زیادی کاهش دهید.
سرویسهای نامحدود شرکتهای اینترنت یا از اول سرعتشان خیلی کم است یا بعد از مصرف حجم کمی سرعت را محدود می کنند، مخصوصا در استفاده همزمان چند نفر، فکر می کنم مشکل ایجاد کند.نقل قول: