امضام عوض کردم:n02:نقل قول:
:n02:نقل قول:
خیلی به این جملت خندیدم
Printable View
امضام عوض کردم:n02:نقل قول:
:n02:نقل قول:
خیلی به این جملت خندیدم
شما که 3 هفته دندون روی جیگر گذاشتید، یکی دو هفته دیگه هم تحمل کنین ببینیم مشکل از این ماهه یا از جای دیگه. بعد اگه درست نشد به فکر جای دیگه باشید.
دانلود با ------ تایم رایگان داغونه
دیشب به زور 2گیگ دان کردم
سرور خارجی
:n21::n21::n21::n21:
دوستان 256 نامحدود
به غیراز 22 گیگ چقد دیگه میشه دان کرد :n13::n13:
فقط دعا کنید این پروژه اینترنت ماهواری ای رایگان گوگل به سرانجام برسه و همه نجات پیدا کنیم. الان جی پی اس که وصل میشیم سرعتش بیشتر از اینترنته حالا اینترنت هم بده مطمئنا سرعتش خیلی بیشتر از اینترنت شرکنها خواهد بود و مخابرات و آی اس پی ها ورشکست خواهند شد و این حقشونه چون باید بازتاب اعمالشون بدن. اوباما یه باری گفت با تکنولوژی نمیشه مبارزه کرد. من حاضرم پولم به گوگل بدم ولی یکی از سرمایه گزاراش ایرانی هست رییس سایت ebay . امیدوارم هر چه زودتر اتفاق بیافته و لذت ببریم بدون فیلتر و مزاحمت افت سرعت
رایگان بین 8-12 شبانه
سرویس 128 نامحدودهجالب اینجاس که تا چیز شکن الترا رو روشن نکنم صفحه سایت یا گوگل باز نمیشه از چیه بنظرتون ؟؟؟
داداش کی میره این همه راه دورو؟ شما دعا دعا کن وضعیت اینترنت کشور درست بشه.نقل قول:
سلام منم از مشهد مرکز اسقلال هستم تا حالا از مخابرات طرح بعثت داشتمنقل قول:
حالا می خوام یک جایی رو به من معرفی کنی که دانلود شبانه رایگان داشته باشه و افت سرعتش هم ناچیز باشه شبی 1-2 گیگ دانلود دارم
ممنون
چرا سرعت من از نصفه شب تا ساعت 6 عصر پایینه بعد تا چن ساعت میاد بالای 200-300 :|
واسه شما هم همینجوریه ؟
الان سرعت اینه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاشکی شبانه هم همینقدر بود :n27:
شما دعا کن فردا هم اینترنت وصل شده داشته باشیم:n02:نقل قول: