sstp بزن داداش
sib-vpn.info
Printable View
sstp بزن داداش
sib-vpn.info
اول سلام
توجه مهم:
دیگه امشب شاتل رسما به غلط کردن افتاده و مشکل رو گردن مخابرات انداخته:2: و میگه که اختلال هست و امشب هم مثل شبهای قبل با سرعت صفر کیلو بایت مهمان خانه های ملت هستند " ازشاتل مرکزی(تهران) پرسیدم"
هر کسی میخواد شرکتش رو عوض کنه دیگه فردا پس فردا 100٪ مشخص میشه البته الان هم کاملا مشخصه:21:
فهمیدم
قرار بوده 7 یا 9 مهر مثل 25 بهمن یه اتفاقی بیوفته
واسه همینه که هم سرعت کم شده هم و پ ن بسته شده
ایشالا تا چند روز دیگه اوضاع درست می شه نگران نباشین
تقصیر شاتل هم نیست
ای بابا چه اطلاع رسانی ضعیفی چرا هیچکی خبر نداشته :دی
اینجا سرعت و پینگ عالیه اتفاقا واسه من به بهترین حالت رسیده بسکه بیرجندیا بی بخارن بهشون کاری ندارن!
بلاخره تکلیف ابن شاتل چیه سرویسای 1 به 10 شو کی میذاره پس؟؟؟؟؟؟
من دوره ام تموم میشه باید تمدید کنم نمیدونم چیکار کنم
درست از وقتی که این طرح نتامحدود شد وضعیت اکو من افتضاح شد یکی نیست بکه بیکار بودین اخه :13:
به نظر شما چکار کنم؟؟
توصیه می کنم یکم صبر کنینقل قول:
بلاخره تکلیف ابن شاتل چیه سرویسای 1 به 10 شو کی میذاره پس؟؟؟؟؟؟
من دوره ام تموم میشه باید تمدید کنم نمیدونم چیکار کنم
درست از وقتی که این طرح نتامحدود شد وضعیت اکو من افتضاح شد یکی نیست بکه بیکار بودین اخه
به نظر شما چکار کنم؟؟
این وضع دائمی نیس
با سلامنقل قول:
احتمال اینکه بهتر بشه هست ولی اینکه بدتتر هم بشه وجود داره یا همینطوری باقی بمونه
بهترین کار اینه که در منطقه ی مخابراتی که هستید بهترین isp منطقه رو پیدا کنید
چون این دوست ما به گفته خودش در بیرجند این مشکل رو نداره و شما برعکس
الان ظاهرا در منطقه مخابراتی بنده پارس انلاین بهتره که متاسفانه من شاتل دارم.
برعکسش هم هست یکی از بچه ها که منطقه ی مخابراتیش فرق میکنه پارس انلاینش افتضاحه
شاید اگر هر منطقه ی مخابراتی از هر شرکتی مشترک کمتری داشته باشه سرعت اون شرکت بالاتر باشه
البته شاید:21:
آقا 3364 صحفه پر شده با بحث های بی خودی و آه و ناله های الکی و ناسزا به شاتل. آخه عزیزان چرا آب توی هاونگ می کوبین. عزیزان دوستان مشکل توی این ممکلت خیلی ریشه ای تر از این حرفاست در زمینه اینترنت. حالا شما هی بیا بگو سرعت دانلود من دیشب از 50 کیلو شده بود 30 کیلو! تا وقتی حقوق خودشون رو آدما نشناسن نمی تونن برای رسیدن بهش تلاش کنن. خیلی سادست به خدا سیاسی ام نیست این حرفی که می زنم. حرف دل یه جوون بدبخت که فقط می خواد از اینترنت با سرعت معقول استفاده کنه نه 50 کیلو 100 کیلو! توی این کشور اصلا دوست ندارن اینترنت به مردم بدن خیلی ساده. اگه بتونن به جرات می گم کلا اینترنت رو برای خانه ها و مصارف شخصی ممنوع می کنن. برید دنبال راه حل ریشه ای نه این حرفای مسخره و بی نتیجه
سلامنقل قول:
با یه قسمتی از حرف شما موافقم. ولی
شما یه راه حل ریشه ای بدید بچه ها هم استفاده کنند
خودتون هم که فقط اه و ناله کردید نه از شاتل از گفته ی بچه ها!!!!!:18:
حتما انتظار ندارید که بیایم بگیم به به از این سرعت و از این کیفیت خدمات:2:
وقتی یه جایی مثل پشتیبانی شما رو دور میزنه و سر کار میگذاره دیگه چه کاری انجام بدیم حداقل اینکه اطلاع رسانی کنیم شاید فرجی بشه:4:
در ضمن وقتی که یه شرکت دیگه داره خدمات بهتری میده یعنی اینکه خود اینا نمیخوان خدمات درست به مشترکشون بدن. دلیل هم اینکه پارسال آذر ماه با سرویس eco 128 با سرعت 210kb میتونستی دانلود کنی ام الان با eco 512 با سرعت 5kb دانلود میکنی 1تا 7 صبح
از دیزوز این مشکل برام پیش میاد زیاد
برای شما هم همینطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=======ویرایش========
فقط تو قسمت "ترافیک مصرفی" و "خرید ترافیک" اینجوری میشه
نکنه شاتل هم میخواد تغیراتی بده؟؟؟؟؟؟؟؟