دوستان میخوام بیام ی خط دیگه دارم آسیا تک بگیرم کسی بن تخفیف 20 تومنیشو نداره بده
Printable View
دوستان میخوام بیام ی خط دیگه دارم آسیا تک بگیرم کسی بن تخفیف 20 تومنیشو نداره بده
سلام دوستان خوب هستید ؟ اکانت قبلی من به نام moderntalk غیر فعال شده متاسفانه مجبور شدم اکانت جدید بسازم .
به یه مشکل جدی با اسیاتک خورردم . دزدی دیده بودیم والا نه اینجوری تو روز روشن .
اقا چشمتون روز بد نبینه رفتم اینترنت 10 گیگ کولاک م رو تمدید کنم . فاکتور که صادر شد . پرداخت کردم . پول از حسابم کم شد ولی حساب شارژ نشد . :n04:
زنگ زدم اسیاتک گفتن تراکنشتون ناموفق بوده باید 72 ساعت صبر کنید اگه پول به حسابتون بر نگشت بعد زنگ بزنید پشتیبانی براتون پیگیری کنیم . خلاصه بعد 72 ساعت هم پول به حسابم بر نگشت . زنگ زدم اسیا تک گفتن زنگ بزن اسان پرداخت 2 تا شماره می ده بهت اونا رو به ما بده . زنگ زدم شماره ها رو دادم . اونم کلی تو سیستم نمی دونم چی تایپ می کرد . بعد گفت خوب صبر کنید اس ام اسش میاد درست می شه ! :n01: گفتم : یعنی چقدر باید صبر کنم ؟ حسابم شارژ می شه یا پول بر می گرده ؟
بهم گفت چون از نمایندگی مشهد گرفتین ما به حساب بانک مجازی اونها می فرستیم اونا باید پول رو به حسابتون برگردونن .:n04::n04:
گفتم : خوب چقدر طول می کشه ؟!
گفت : 72 ساعت :n04::n04::n04::n04::n04::n04:
گفتم : منو مسخره کردین ؟ الان سه روزه نت ندارم صبر کردم باز شما منو پاس می دین به یکی دیگه ؟!!!! یعنی 1 هفته باید قید نت رو بزنم ؟!!!
گفت : خوب دوباره شارژ کنید .!
گفتم : همون یه بار حالا شما پولم رو پس بدید . 52 هزار تومن برای یک ماه ! گفتم اگه دوباره شارژ کردم باز همین بساط بود چی ؟ اگه دوباره شارژ نشد چی ؟ باز باید یه هفته دیگه صبر کنم ؟:n04:
گفت : دیگه مشکل از اسان پرداخت بوده و به ما مربوط نمی شه .
من گفتم شما دیگه شورش رو در آوردین مشکل من نیست مشکل شماست . من از طریق سایت شما پرداخت کردم اگه اسان پرداخت مشکل داره باهاش کار نکنین به من ربطی نداره . داش حرف مفت می زد گوشی رو قطع کردم . :n34::n34::n34::n34::n34:
1- چطور می تونم شکایت از اسیاتک ؟
2- مورد مشابهی براتون پیش اومده تا حالا ؟!
دوستان کسی از سرویس های کیمیا و چلچله داره؟من میخوام به خاطر شبانه از این سرویس ها بگیرم. برای کیمیا زده ۲ مگ ، آیا سرعت در طول روز ثابت روی ۲ مگابیت است یا خط تا ۱۶ بازه؟شبانه چطور؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
نقل قول:
اگه صرفن برای شبانه میخوای پارس رو توصیه میکنم
سرعت دانلود روزانه بازه ولی تایم رایگان 140 150 (سرویس 2 مگابیت ) و 110 120 (سرویس 1 مگابیت)
*بازم این تجربه من از استان کرمانه بعضی جاها سرعت شبانه هم بازه
ویرایش:
در ضمن کیفیت اسیاتک خوب نیست و تک کانکشن پایینی داره و برای استفاده تلگرام و اینستاگرام و .... اذیت میکنه
دوستان کسی شهاب ۰۴ گیگ در ماه ( ۲ تا ۸ صبح نامحدود )(16مگ) گرفته؟؟سرعت دانلود شبانه روی چنده؟محدودیت نداره؟
من تهران هستم ،سرویس شما چیه؟سرعت روزانه تا چند بازه؟نقل قول:
مثلا اگر من سرویس ۵۱۲ بگیرم روزانه ام حدودا تا چند بازه؟شبانه ام چطور؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
سلام . چرا سوال من تایید نشد ؟:n04:
سلام
آسیاتک در تشخیص مصرف حجم تایم رایگان از تایم عادی مشکل دارد و اگر بعد از شروع تایم رایگان و قبل از پایان تایم رایگان مودم را خاموش و روشن نکنیم قسمتی از مصرف تایم رایگان را برای تایم عادی منظور می کند و از حجم اصلی کسر می کند.
من در این باره به سایت 195 شکایت کردم و کارشناس هم فرستادند و این باگ را تایید کرد.
با این باگ روزانه میلیونها گیگ به ناحق از مشترکان کسر می شود.
لطفا شما هم شکایت کنید تا این مشکل به طور کامل حل شود و خساراتتان جبران شود.
برای اینکه شکایتتان مستند باشد این کارها را انجام دهید:
۱- ۱۰ دقیقه مانده به پایان تایم رایگان مودمتان را خاموش و روشن کنید.
۲- به سایت ۱۵۴۴ بروید و ریز مصرفتان را مشاهده کنید.
۳- یک یا چند فایل زیر ۵۰ مگابایت دانلود کنید.(اگر مجموع مصرف بیشتر از ۷۵ مگابایت باشد این روش جواب نمی دهد.)
۴- قبل از پایان تایم رایگان وای فای مودم را خاموش کنید و کابل لن را هم از مودم دربیاورید.
۵- ۲۰ دقیقه بعد از پایان تایم رایگان مودم را خاموش و روشن کنید(اگر زودتر از ۱۰ دقیقه خاموش و روشن کنید این روش جواب نمی دهد).
۶- وای فای را روشن کنید و کابل لن را به مودم وصل کنید.
۷- ریز مصرفتان را چک کنید و ببینید که چقدر از مصرفتان را در تایم رایگان حساب کرده و چقدر را در تایم عادی
سعی کنید از تمامی مراحل اسکرین شات و عکس بگیرید تا شکایتتان کاملا مستند باشد.
اگر در ریز مصرفتان دقت کنید سایت ۱۵۴۴ را هم نیم بها حساب می کند، حتی در تایم رایگان
کسانی که سرویسشان تایم رایگان ندارد هم می توانند تست مشابهی برای سایتهایی که در آسیاتک رایگان هستند انجام بدهند تا ببینند سیستم قادر به تشخیص سایتهای رایگان از سایتهای دیگر هست یا نه.
به احتمال زیاد سرویس دهنده های دیگر هم باگهای مشابهی دارند، می توانید با این روش آنها را هم تست کنید.
برای این موضوع تاپیک جدید باز کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید و شکایتتان را ثبت کنید، همه مستندات را هم ضمیمه کنید.نقل قول:
سلام دوستان
مصرف اینترنت من خیلی زیاد است به نظر شما خرید کدام بسته اینترنتی به صرفه است؟چه حجمی و چه نامحدود و چه ماهیانه یاسالانه ؟