بچه ها خودتون رو اذیت نکنید پارس انلاین هم همین طوره
Printable View
بچه ها خودتون رو اذیت نکنید پارس انلاین هم همین طوره
بازم سلام
اینم یه تست سرعت دانلود و اپلود وپینگ از سایت معتبر speedtest.net "شرکت شاتل اهواز ECO-512"
ساعت 18:10 5شنبه 7 مهر 1390
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوت را احساس کنید
اینم برای یکی از دوستان از شرکت پارس انلاین اهواز
256 محدود ساعت 5:14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:کد نقل قولکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333754&page=395
بازم سلام به همه دوستان
این هم یک کلیپ در ساعت رایگان از شرکت شاتل ECO-512 برای دوشب پیشه سرعت دانلود توش کاملا مشخصه:21:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا اگه کسی از دوستان اشتراک شاتل از مرکز ردانی پور اصفهان داره به من بگه الان وضعیت دانلود شبانه اش چطورهنقل قول:
میخوام بدونم فقط مال من خوب شده یا تو این مرکز وضعیت بهتر شده
اگه وضعیت همه تو این مرکز بهتر شده بیخود اشتراک شاتل رو عوض نکنم
اومدم تو این تاپیک از سرعت پایین بنالم دیدم تنها نیستم .
خوبه باز :31:
[QUOTE=jackson2010;6510240]بازم سلام به همه دوستان
این هم یک کلیپ در ساعت رایگان از شرکت شاتل ECO-512 برای دوشب پیشه سرعت دانلود توش کاملا مشخصه:21:
کد:http://up1.--------.com/images/f75qolwrl5jj6z6bvo83.avi
نقل قول:
سلام دوست عزیز:10:
من اصفهان رو نمیدونم ولی اگر توی دوره های قبلیت هم همچین کلکی رو شاتل برای شما اجرا کرده:2: دیگه تکرار یه اشتباه وحشتناکه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر میکنم دوستای دیگه هم همچین کلکی رو از شاتل خوردن
اگر در منطقه ی مخابراتی شما کسای دیگه ای هم مثل شما هستند که هیچ اما اگر
از شرکت دیگه ا ی خبر داری که کیفیت خدماتش در منطقه ی شما مناسبتره واطمینان داری کوچ بهترین گزینه است
اما اگر گیر کردی و نتونستی شرکتت رو عوض کنی حتما اشتراکت رو بیشتر از 1 ماهه نگیر که دیگه کلاه گشادتری سرت نره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من خودم eco-512 دارم و ساعت رایگانش الان که درحد صفره:grrr: اگر قبلا هم خوب بود بیشتر یک گیگ دانلود نداشتم پس نتیجه اینکه شاید eco 128 یا eco 256 بهتر از eco512 باشه . البته منطقه و شهر هم باهم متفاوته و یه جا این بهتره یه جا اون:13:
منم رفته بود رو اعصابم ،اوبنتو رو گذاشتم بعد از چند شب به 80 درصد رسيده بود كه ديشب متلاشي شد و ديگهنقل قول:
از ادامش نتونست دانلود كنه البته از ميهن دانلود داشتم دانلود ميكردم :41::13::13::13::13:
نقل قول:
امشب دیگه جالب تر شد از ساعت حدودا 11:45PM سرعتم افت کرده:2:
بچه ها مثل اینکه ماجرا دانلود زیاد و محدود شدن نیست ! برا همه شبانه اومده رو 3 کیلوبایت ، خدا رحم کنه ...