یه راه سخت هست و اون اینه که مودم رو سرخط تست کنیدنقل قول:
البته اینم بگم که خود تنظیمات شرکت هم میتونه باعث کاهش snr بشه ،خود من این تجربه رو با پارس داشتم
Printable View
یه راه سخت هست و اون اینه که مودم رو سرخط تست کنیدنقل قول:
البته اینم بگم که خود تنظیمات شرکت هم میتونه باعث کاهش snr بشه ،خود من این تجربه رو با پارس داشتم
این به خاطر همون snr هست واسه من هی از 16 می اومد رو 8 هی همه چیز رو از پیریز تلفن می کشیدم زنگ می زدم دوباره می زاشتن رو 16 بعد از چند وقت دوباره می رفت رو 8 دیگه تلفن بی سیم رو از خط جدا کردم الان خیلی وقته ثابت رو 16 هستنقل قول:
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
snr تا 6 پایین بیاد مشکلی نداره برای سرعت 16 مگنقل قول:
تماس بگیرید پشتیبانی تا جایی که بشه میبرن بالا
کیفیت خط را با گذاشت مودم سر خط میتونید ببینید چقدر هست/ که ببنید مشکل از خط هست یا سیم کشی منزل
شرايط موثر در کیفیت خط مسی ( تلفن ) :
طول خط
پلهای اتصال
تداخل خطهای همجوار
قطر سیم
دوستان چند روزه سرعت اسیاتک داغون شده به معنای واقعی کلمه.تست سرعتش رو انجام دادم 96kb سرعت دانلود و 51kb اپلود. به کجا باید اعتراض کنم که جوابگو باشن؟ این سرویسش نوشته 2 تا 16مگ. من نمیدونم با چه منطقی باید این قدر تفاوت بین سرعت واقعی و سرعتی که میگن باشه.
یه چند روزی وضعیت خیلی افتضاح شده اینترنت مریض شده انگار مشکل سراسریه؟؟ :n35:
سلام. خوبید همگی؟دوستان من چند روز حس میکنم حجم مصرفی روزانم بیشتر از ماه های قبلیه اسیا تک حجم خوری و دزدی داره جدیدا:n37:؟ کسی همچین حسی نداره؟ ک مثلا جدیدا اسیا تک داره حجمش رو الکی کم میکنه ؟ همه چی رو هم چک کردم دیدم مث همیشه است ولی حجمم خیلی زود داره تموم میشه
مثله اینکه همه گیرشده معنم پارس انلاین دارم جدیدان حجم زیادتر از اون چیزی که هست تموم میشه معلوم نیست وضع نت بدترشه که ربهترنشهنقل قول:
مال من اواخر سرویس قبلیم حدود دو ماه قبل این طوری بود. وحشتناک حجم مصرف میکرد که مجبور شدم تا آخر وقت سرویس چند بار گیگ باکس بخرم. در حالی که مصرف من تغییر نکرده بود.
ترافیکو گرون کردن بدون سر و صدا ؟! قبلا 3 گیگ با مالیات میشد 98100 الآن میزنه 10202 !!!
خیر الآن چک کردم همون 9800 هستنقل قول: