نه بابا از دانلود ها 20 ولی از این شده یه دفعه 500نقل قول:
Printable View
نه بابا از دانلود ها 20 ولی از این شده یه دفعه 500نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعت در روز، همین 10 دقیقه پیش تست گرفتم. با هاست خود پارس آنلاین.
من الان ماهی 80 هزار خرج این سرویس 2 مگ میکنم چون در روز هم برا کارم احتیاج دارم.
اگه تا یه هفته دیگه که سرویسم تموم میشه درست نشه این وضع، از مخابرات سرویس 2 مگ نامحدود میگیرم.
دیشب حتی پیجهای سایت خود پارس آنلاین باز نمیشد. برا تست دیشب 20 دقیقه ساید اسپید تست رو رفرش کردم تا کامل لود شد.
همون موقع زنگ زدم پشتیبانی، پشتیبانی تهران که گفت 43 نفر تو صف هستن بیخیال شدم.
پشتیبانی کرج هم منشی متصل میکرد به اپراتور و میگفت همه مشغولن و بعد 20 دقیقه کسی برنداشت. حتی نمیگفت چند نفر تو صف هستن.
از گلوتون پایین نره این پولی که میگیرین.
نقل قول:
رفیق شما کجای کشوری؟
والا امروز دیگه نور الانور شده برا من سرعت روزانم هم بزور بلای 90 100 میره... جونشون بالا اومده...
مارلیک-سرآسیاب، نزدیک ملارد.نقل قول:
دوستان لطفا یه ذره صبر کنید بزارید ببینید این مشکل رو دوباره بعد از عید فطر دارید یا نه !
اگر داشتید که یه تخلیه می کنید و میریم یه شرکت دیگه
اگه هم درست شد که با این شرکت میمونیم
ما که اینهمه صبر کردیم ، اینم روش !
اینم سرویس من همن الان
افتضحاح
512 حجمی . روی 9 مگ بسته شده مثلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم شیرازیم پس موضوع مشکل پهنای باند مرکز مخابرانی دروغ کثیفی بیشتر نیست..... به قول دوستمون تا عید فطر صبر کنیم ببینیم چی میشه... ولی من مطمعنم دیگه هیچوقت مثل قبل نمیشه.نقل قول:
[QUOTE=hasanoooooooo;8306991]ما هم شیرازیم پس موضوع مشکل پهنای باند مرکز مخابرانی دروغ کثیفی بیشتر نیست..... به قول دوستمون تا عید فطر صبر کنیم ببینیم چی میشه... ولی من مطمعنم دیگه هیچوقت مثل قبل نمیشه.[/QUOT
دوست عزیز چون پینگ داخلی بالای 100 هست .. (برای من)
میشه گفت مشکل پهنای باند دارند .
پینگ داخلی زیر 50 باید باشه حدودا
اخه حیفهنقل قول:
من از تمام تاپیک ها که هر کدوم تاپیک یه شرکت بود ، از کاربراش سوال کردم ، همشون هم گفتن سرعت ها افتضاحه !
اخه من قبل از ماه رمضون شبا از 100 شروع میشد میرفت تا 1 مگ انقدر دانلود می کردم که نگو !
ولی الان شبا به هیچ وجه دانلود نمی کنم !
چون می دونم اگه دانلود کنم هم برق مصرف میشه و هم سیستم الکی روشنه !
دوستان عید فطر که شد تا 5 یا 10 روز سرویستون رو تست کنید ، ببینید اگر باز مشکل داشتید
سرویستون عوض کنید ولی اگر الان عوض کنید و پارس مثله قبلا بشه
سوزشش خیلی میشه !