چرا ترافیک سرویس نامحدود 128و256 رو کم کردن؟
Printable View
چرا ترافیک سرویس نامحدود 128و256 رو کم کردن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعت شبانه پارس آنلاین منطقه کرج-سرآسیاب-مارلیک.
یه ماهه همینه. هرچی هم زنگ میزنم فرقی نمیکنه.
با سرویس 2 مگابیت اینه.
سرعت دانلودت با idm دقیقا چقدر هست؟ منم 2 مگ دارم و سرعت شبانم زیر 50 کیلو هستنقل قول:
میگم خوبه شما هر از گاهی بیا اینجا تست بذار ما یک خورده به سرعت خودمون امیدوار بشیم :n02:نقل قول:
آخه این چیه ؟با این نمی شه یک صفحه وب رو هم باز کرد
روانین به خدانقل قول:
اصن معلوم نیس که با تیم ویور چیکار کرده که نه سایت دانلود ها باز میشد نه سایت سافت98 اصن هیچ چیز باز نمی شد !
اخه من موندم ، که چرا نمی خوان بپذیرن که مشکل از خودشونه ، حالا خواسته از دستم در بره ، گفته که برو یه سیستمه دیگه بیار یه چک بکنیم گفت فعلا برات یه تیکت پر می کنم !
حالا فکرشو بکن دوباره طرف زنگ بزنه همه ی اینکارا رو بکنه بعد گیر بده به یه چیز دیگه دوباره یه ساعت با طرف فک بزنم بگم این مشکل رو دارم فلانه بیساره ! :n08::n08::n08::n08::n08::n08:
نقل قول:
داداش اتفاقا یه بار به منم گفت یه سیستم دیگه بیار منم لپ تاپ رو از قبل روشن کرده بودم حتی Teamviewer هم روش باز بود :n09: تا گفت یه سیستم دیگه بش گفتم بیا ID و پسورد رو بزن یارو کپ کرد :n10:
بعد دوباره اومد از نو همون کارا رو شروع کرد انجام دادن آخر سر Task manager رو باز کرد چند تا نرم افزار که مال خود msi بود رو بم نشون داد بعد گفت مشکل از ایناست :n09: بعد بش گفتم چرا پس روز اینا مشکل ایجاد نمیکنن دیگه ساکت شد گفت برات تیکت میزنم صبح بات تماس بگیرن ، صبح زنگ زد گفت مشکل از خودمونه و پهنای بانده و ............. :n08:
داداش وضعیت شما واقعا اسف باره یعنی سرعت Dial-up از این بیشتره من اگه جات بودم یه لحظه نمیموندم البته به قول آقا بهنام تا 10 روز بعد از ماه رمضون صبر کن اگه درست نشد بعدا تخلیه کننقل قول:
هه هه دارم می ترکم از خنده :n08::n08::n08::n08:نقل قول:
تا میگی تست بر می داره میزنه پول دانلود ، cachfly بهش می گم اخه اینا سایتن !
میگه بله اینا سروراشون خوبه
میگم دانلودها ، اکسپرس لیچ ، سافت98 ، پی سی دانلود و ... اینا چی ؟؟؟
میگه سروراشون داغون !
اخه من نمی دونم اینا کاربر ها رو خداییش گلابی حساب می کنن ؟؟؟؟
قبلا که شب ها ازشون با سرعته 1 مگ دانلود می کردم و همچنین الان تو روز ها هم با 1 مگ دانلود می کنم بعد میگم بازم سروراش خرابه ؟؟؟
میگه من فقط شبانه رو پشتیبانی می کنم روزانه به من ربطی نداره !
سرمو به کجا بکوبم که درد نگیره ؟؟؟؟:n02:
سرعته دانلودت از دانلود ها چنده ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
جالبه از قسمت فری دانلودش دارم می گیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]