قیمتهای جدید اینترنت های وب از کی اعلام میشه ؟
Printable View
قیمتهای جدید اینترنت های وب از کی اعلام میشه ؟
فردانقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سلام دوستان.میگم این بسته های نیترو رو بخوایم فعال کنیم ربطی به نوع سرویسمونم داره؟؟مثلا اگه 128 باشه نمیشه نیترو رو فعال کرد؟یا به خط فقط ربط داره؟هرکی میدونه یه کم در مورد این نوع خطو اینا واسه من توضیح بده ممنون میشم:n16:
سلام عزیزنقل قول:
کیفیت خط و پهنای باند مرکز مخابراتی
وضعیت خط رو می تونید از تنظیمات مودم چک کنید
اگه پهنای باند مرکز مشکل داشته باشه نیتروهای 12 مگ فعال نیستند
*سرویس هم فرقی نمیکنه با هر سرویسی میتونید از نیترو استفاده کنید
نیترو حتما همون فشفشه ی جدیده ؟
عه اینجوریه؟آخه من صبح زنگ زدم پشتیبانی خانومه میگه فکر نکنم با این سرویس شما بشه آخه سرویستون 128 بوده منم کلی تعجب کردم...بهم گفت هروقت سرویستو تغییر دادی زنگ بزن بررسی میکنیم:n38:نقل قول:
آخه من کارم با همین 128 راه میفته سرعت دانلودمم خیلی خوبه فقط دوست داشتم وقتایی که فشفشه میگیرم یه نیترو هم بگیرم که سرعتم بالاتر بره
شاید طرف اطلاع نداشتهنقل قول:
فقط دقت کنید بعد از خرید فشفشه امکان خرید نیترو ندارید
اول نیترو بخرید بعدش فشفشه
ننقل قول:
نیترو سرعت رو زیاد میکنه
فشفشه حجم
امیدوارم قیمت فشفشه ها هم کم بشه نه فقط قیمت ترافیک ! چون تو های وب همه از فشفشه استفاده میکنن
های وب مشکل قطعی های مکرر و افت سرعت و پینگش (که تو هر ماه تقریبا 1 هفته- 10 روز این مشکلات اتفاق میفته) رو درست کنه کم کردن قیمت پیشکششنقل قول:
اون که درسته ، ولی به هر حال قیمت هم خیلی مهمه ، خیلی از کسای که های وب موندن به خاطر قیمتشه فقطنقل قول:
آره های وب جونش به فشفشه است خرابش کنه (گرون کنه یا برش داره) همه یوزرهاشو از دست میدهنقل قول:
قیمتها قرار بود امروز ارزان بشه خبری نشد؟
زنگ زدیم یکی از اپراتور ها گفت که سایت در حال بروز رسانیه...شما پنل رو چک کنید...به محض اینکه قیمت ها یا بسته های جدید اضافه بشن شما هم میتونید ببینید....
های وب یا همون بای وب پینگ 4.2.2.4 بنده 130 هست ولی مشکل اصلی فیک بودن پینگ و بالا بودن جیتر و تایم اوت هست دوست من همین پینگ رو داره ولی اصلا در بازی مشکل نداره هر چی هم زنگ بزنی هیچ کس کاری نداره روزی 1 ساعت هم اینترنت رو قطع میکنن هر چی زنگ میزنم میگه مشترک گرامی هم اکنون خط شما دچار اختلال شدید است و کارشناسان تیم فنی در حال پیگیری و رفع مشکل می باشند. بعد هم که خودش بر میداره همین رو میگه بعد که من میگم بر اساس قرار داد شما ماهی 13 ساعت قطعی مجاز هستین و بالاترش باید به مشترک هزینه پرداخت کنید با کمال پرویی میگه نه.سامانه 195 که کلاً تعطیل هست. مملکت داریم؟؟؟ اسلامی ؟؟؟؟ شک دارم کلا.
عجب هنوز که قیمت قبلی سرجاشه چقدر جون سختن اینا یه چ.. مثقال میخوان ارزون کنن
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
دن سرویسا ارزون نمیکنن
حالا اگه قرار بود 50 تا تک تومنی گرون بشه راس ساعت 12 شب 1 مرداد گرون میشد
داره سوم مرداد میشه و های وب هیچ تکونی نخورده تعرفه هاش همچنان پابرجاست
قیمت ها رو کاهش دادن البته فشفشه ها تغییری نکرده:n37:
قیمت ها کاهش پیدا کرد
فشفشه ها هم همینطور
4G - فشفشه >> 1 روزه 2 هزار تومان
10G - فشفشه>>>7روزه 7500تومان
50G - فشفشه>>>30هزار تومان
---
قیمت حجم های معمولی
1G سه هزار تومان
5گیگ 13400تومان
10 گیگ 24400 توان
-----------
دوستان این ستاره های کاربرا چه فرقی میکنه من که 6 ستاره هستم همش 2 تا بسته که اونم فقط ماهی یه بار میتونم فعال کنم اخه چه فایده حداقل بسته ویژه درست حسابی میگذاشتن
2000/4=500
7500/10=750
30000/50=600
در واقع میشه گفت تنوع فشفشه ها کمتر و بدتر شده قبلا 15 گیگ 5 روزه 9000 تومن بود که با احتساب مالیات هر گیگ حدود 650 تومن میشد ولی الان این 10 گیگ 7 روزه 7500 شده که با مالیات بر ارزش افزوده میشه گیگی 820 تومن!! از طرفی بسته های ترافیک عادی هم بیشتر از 10 گیگ نیست که این جوری مشتری که مثلا 50 گیگ مصرف داره مجبور میشه 5 تا از این بسته های 10 گیگی رو به قیمت حدود 133 هزار تومن بخره درحالیکه اگر امکان خرید یکجا وجود داشت با قیمت حال حاضر 50 گیگ حدود 98 هزار تومن میشد! یعنی شرکت های وب با این حرکتش داره 35 هزار تومن اضافه میگیره!! بعد هم میگن اینترنت ارزون شده!! این دور زدن مشتری نیست؟!!نقل قول:
اقا چرا گند زدن به فشفشه ها !؟
من همیشه پنج روزه میخریدم - وقتی ترافیکم تموم میشد 3 تا 5 روزه میگرفتم میشد 11 تومن
حالا چه غلطی کنم !؟
چرا همیشه گند میزنن به همه چی - یه بار نشد یه چی درست بشه
-----------------------------
دوستان خواهشا برین اعتراض کنین
زنگ بزنین - تو صفحه انتقاداتشون هم بنویسین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی تنها دلیل من تو های وب همین فشفشه بود
الان هزینه زیاد میشه ! خیلی زیاد !نقل قول:
3 گیگ 5 روز رو چرا حذف کردن !
منم همیشه فقط فشفشه 3 گیگ پنج روزه رو میخریدم یعنی برای همین فشفشه اومدم های وب
حالا بازه زمانی فشفشه ها کم شده و حجم و قیمت فشفشه ها هم بیشتر شده
امید داشتیم 1 مرداد چه خبر میشه حالا هم تو فکر تخلیه ام. بر پدر مادرشون لعنت من که راضی نیستم
متاسفانه با پشتیبانی هم صحبت کردم فقط حرف خودش رو میزنه میگه در راستای حقوق مصرف کننده و تنوع بیشتر این کار رو کردیم !!!
الان بیشترین بازه فشفشه 7 روزه اس؟نقل قول:
اینجوری که باید تخلیه کنیم من 15 گیگ 15 روز میزدم
الان بیشترینش 50 گیگ 30 روزه هست !!نقل قول:
کلا تنوع رو داغون کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اینجوری که خیلی بده من بخاطر فشفه اومدم های وب اونم 15 گیگ 15 روزه اینجوری باشه باید یه فکر دیگه بکنیم...نقل قول:
سرعت لود صفحات که داغونه دنلود نوسان داره پینگ تایم مشکل داره اینستا و تلگرامم که هیچ الانم که فشفشه رو اینجوری کردن هزینه هاهم میره بالا در نتیجه بای وب
جالب اینجاست که برای استفاده از این فشفشه باید نیترو هم بخری چون سیستم های وب به سرویس 1 ماهه اجازه خرید فشفشه 30 روزه نمیده باید نیترو بخری که تعداد روزهای سرویست بیشتر بشه بعد تازه میتونی این فشفشه رو بخری! یعنی باید چند هزارتومن اضافه بدینقل قول:
فشفشه 1 روزه هم که احمقانه است نمیشه هر روز وایسی خرید کنی
میمونه فشفشه 10 گیگ 7 روزه که اونم قیمتشو گرون کردن!!
الان اومدم نگاه کنم ببینم فشفشه های دیگه چجوریه
دیدم اینو نوشته
مشترک گرامی ضمن عرض پوزش به اطلاع می رساند تا پایان زمان بسته ترافیک فشفشه فعلی امکان خرید بسته فشفشه جدید برای شما وجود ندارد
یعنی اگه من 15 گیگم زودتر از 15 روز تموم شه نمیتونم فشفشه بزنم ؟
در واقع 30 هزار تومن فشفشه + 10 تومن سرویس + 3 تومن نیترو جمعا 43 تومن میره تو پاچمون هر ماهنقل قول:
اگه طرح 1 ساله تندباد با قیمت 12 هزار تومن رو بخرید دیگه لازم نیست ماهی 10 تومن به سرویس بدی. دیگه هر ماه فقط پول به فشفشه و نیترو میدینقل قول:
کلا گند زد های وب !
همه هم دارن بهشون میگن
امیدوارم این انتقاد ها جواب بده و فشفشه های قبلی رو برگردونن ! ( بابا به خدا کاهش قیمت نخواستیم )
مشکل ار خودتونه باید سرویس های یک ساله را خریداری کنید
در مورد فشفشه ها احتمال میدم چون تازه این کار را کردن و هنوز نمیدونن با چه رنج قیمتی ارائه کننن تصمیمی نگرفتن
در اینده ممکنه بسته فشفشه جدید بدن
تو ایران اینترنت ۱۶ مگ نا محدود مفت هم بدن نباید یک ساله بگیری!نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دیدی دو سه روز پیش بهت گفتم گند نزنن به فشفشه ها نمیخواییم ارزونش کنن به خاطر همین بودنقل قول:
من که بیشتر از 3سال هست که های وب دارمنقل قول:
مگه تصمیم سختی میخوان بگیرننقل قول:
همون بسته های ترافیک عادی و فشفشه های قبلی رو حفظ میکردن رو هرکدوم همون تخفیف 15-20 درصدی رو میدادن لازم نبود همه چی رو بهم بریزن
من این طرحو خریدم هیچ مشکل خاصی ندارهنقل قول: