این قانونشون هنوز تو کل کشور راه اندازی نشده فکر کنم ...دوسته من سرویس 8 مگ داره تو قزوین هنوز هم شبی 10 تا 12 گیگ دانلود میکنه :n13:
Printable View
این قانونشون هنوز تو کل کشور راه اندازی نشده فکر کنم ...دوسته من سرویس 8 مگ داره تو قزوین هنوز هم شبی 10 تا 12 گیگ دانلود میکنه :n13:
من دو شبه سرعت دانلود شبانم فیکس شده روی 12 . زنگ زدم میگه شما 123 گیگ دانلود کردی تنها راه این که درست شه اینه که یه طرح جدید بگیری.یکی نیست بگه آخه بی ناموس من 2 ماه از طرحم با 13 گیگ دانلود مونده چرا باید طرح جدید بگیرم؟
دیشب با طرح 2 مگ 30 مگ دانلود کردم :|:n27::n28::n29:
یه چند باری باید بهشون زنگ بزنی تا برای جمع آوری اقدام کنندنقل قول:
جمغه چه خبره کا باید درست بشه؟نقل قول:
من مشکلی با برداشته شدن شبانش ندارم . فوقش یه شرکت بهتر میگیرم با سرعت بیشتر .
ولی اینه که دروغ دارن میگن حجم بخر 2 برابر میشه شبانه زور داره
اینی که توی سایتشون نمیزنن زور داره
اینی همین 2 برابر رو هم ندادن و دارن دروغ میگن زور داره
اینی که مشتری کلی سرع بالا نخریده و عاشق اسم شرکت خیلی قویتونم نبوده. همون 512 هم بسه برای روزانه
اینی که روشن نمیگن این قضیه حجم بخر شبانه بگیر کلی داستان پشتشته. تا زمانی که پول اون شبانه رو ندادی شبانه جدید بگیر زور داره
خوب شمایی که برای رضایت ماها این کارو کردین شبانه رو بردارین لااقل یکی شب کار داره . هزینشم کم کنید. ریدین با این سیاست هاتون . دزدهای بی شرف
پارس آنلاین . :n09:نقل قول:
پاشو بیا پارس آنلاین تا معنای عدم محدودیت رو درک کنی :n01:نقل قول:
پارس آنلاین پینگش چطوره؟نقل قول:
کسی میدونه کجا شبانه بدون محدودیت داره ببین کار ما به کجا رسیده که قبلا دنبال نامحدود بدون محدودیت بودیم حالا دنبال محدود بدون محدودیت شبانه میگردم همه این شرکت های اینترنتی سر و ته یک کرباسن از کارای همدیگه یاد میگیرن مثلا همین صبانت از شاتل یاد گرفته منتها خیلی بدتر لااقل یا سرعت های شبانه رو 1 به 8 میکرد و یا مثل شاتل چند روز بن میکرد نه این که کلا شبانه را روی 15 کیلوبایت فیکس کنه حرف زور هم میزنه میگه ترافیک بخر تا شب بتونی با سرعت بالاتر دانلود کنی محدود میخوان بکنن حداقل باید 12 مگ رو 128 کیلوبایت بدن این طرح هم مطمئن باشین ادامه میدن چون میبینن شرکت های دیگه هم همینکار رو کردن جواب داده نمونه اش شاتل چون هم بارشو بسته و هم با تبلیغات مشتری رو گول میزنه و جذب میکنه مطمئن باشین بعدا آسیاتک و شرکت های دیگه دنباله رو صبا و شاتل میشن و کلا شبانه ای در کار نخواهد بود:n23::n23::n23::n23::n23::n23::n23::n23::n23 ::n23:
توی تاپیک پارس انلاین گذاشته بودم ولی حالا چون پرسیدین اینجا هم میذارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان که دارم فکر میکنم میبینم برگشتیم به دوران دایال آپ ولی به شکل مدرن!
اون موقع ها کارت 10 ساعته جهان روی خط می گرفتیم و 20 ساعت شبانه داشت:n02:
الان میگن حجم بخر دو برابر شبانه بگیر:n08:
در رابطه با فن آوا هم بگم یکم احساس خطر کردم چون سرویس های نامحدود 512 برنزی اش رو برداشته فقط 1 مگ برنزی داره و داره نامحدودهای برنزی رو هم برمیداره و فقط طلایی ها رو میزاره که خیلی گرونن سرویس های محدودشم گیگ بالا هستش مثلا سرویس های ماهیانه 30 گیگش شبانه داره و در حجم کم هم 512 5 گیگ ماهانه اش شبانه داره و محدودیت هم اعمال کرده اما با یکم کاهش سرعت مثلا 512 شبانه اش بین 300 تا 400 کیلوبایت سرعت داره بعد از 10 گیگ سرعتت میشه بین 180 تا 250 تا اینارو از تو تالار فن آوا دیدم حالا کی میدونی کدوم شرکت شبانه بدون محدودیت و بن داره؟ باور میکنید که من از سال 88 تا حالا خطم صبانت بوده ولی حالا متاسفانه گند زد به اعتبارش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمتر از یکسال تا پایان برنامه پنجم توسعه باقی مانده است. در این برنامه رتبه ٢ منطقه در زمینه دسترسی به اینترنت برای کشور پیشبینی شده بود اما حالا نهتنها ایران از نظر سرعت اینترنت رتبه آخر منطقه را از آن خود کرده است که قیمت اینترنت در ایران دوبرابر افغانستان و بیشتر از ٣٥٠٠ برابر ژاپن است.منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رتبه اینترنتی ایران در قعر خاورمیانه!
ایران از نظر سرعت و قیمت دسترسی به اینترنت، ردههای آخر جهان را از آن خود کرده است.
براساس گزارش سالانه وبسایت معتبر نتایندکس درباره میانگین سرعت اینترنت در کشورهای مختلف، ایران رتبه ١٦٩ را از میان ١٩٢ کشور جهان از آن خود کرده است. این ردهبندی هرساله براساس میلیونها تستی تنظیم میشود که کاربران کشورهای مختلف برای ارزیابی سرعت اینترنت خود انجام دادهاند.
نکته جالب اینجاست که ایران در سالهای گذشته رتبههای بهتری ثبت کرده است بهعنوان مثال در ٢٣ فوریه ٢٠١٢ ایران رتبه ١٥٥ دنیا را به دست آورد و در تست سالانه ٢٠١٠ رتبه ١٤٣ را به خود اختصاص داد. این موضوع نشان میدهد که سایر کشورهای دنیا در زمینه ارتقای خدمات اینترنتی خود با سرعت بیشتری نسبت به ایران پیشرفت کردهاند.
براساس گزارشهای منتشر شده، کمترین سرعت اینترنت در جهان متعلق به چند کشور آفریقایی مانند لیبی و اریتره و برخی از کشورهای آمریکایجنوبی مانند کوباست. از این میان ایران رکورددار کمترین سرعت اینترنت در خاورمیانه نیز بهشمار میرود و افغانستان و لیبی در جایگاههای بالاتر از ایران دستهبندی شدهاند.
سرعت اینترنت در ایران پایینتر از آفریقا و تمام کشورهای همسایه
بررسی رتبه و سرعت اینترنت کشورهای مختلف، نکات جالبی فاش میکند. در شرایطی که کشورهای آسیایشرقی مانند کرهجنوبی، ژاپن و سنگاپور در صدر پرسرعتترینهای اینترنت در جهان دستهبندی میشوند، برخی از کشورهای آفریقایی مانند اوگاندا، آفریقایجنوبی، غنا و زیمبابوه از میانگین سرعتی بالاتر از ٢ مگابایت برخوردارند.
در میان کشورهای همسایه نیز بحرین از متوسط سرعتی معادل 2.31 مگابایت، سوریه 1.57 مگابایت، پاکستان 1.46 مگابایت و قطر 3.19 مگابایت برخوردار است. ترکیه با برخورداری از متوسط سرعتی حدود 6.05 مگابایت بهعنوان یکی از ٣ پایتخت اینترنت در جهان انتخاب شده است. متوسط سرعت اینترنت در ایران 0.63 مگابایت گزارش شده، این در شرایطی است که افغانستان میانگین سرعت خود را از 0.83 مگابایت به بالاتر از یک مگابایت رسانده است.
حرکت معکوس ایران در برنامه پنجم توسعه
اینترنت ٢ مگابایت بر ثانیه برای خیلی از ایرانیها تبدیل به رویا شده است اما به گفته معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، این میزان کف سرعت اینترنت در جهان بهشمار میآید. نصرالله جهانگرد به مهر گفته است: کف دسترسی به اینترنت در جهان ٢مگابایت بر ثانیه است و سقف این سرعت ٢٠ مگابایت در ثانیه بهشمار میآید و در شرایطی که پهنای باند اینترنت در ایران تنها یک کیلوبایت در ثانیه است، پهنای باند اینترنت در ترکیه ٥٠کیلوبایت بر ثانیه و در قطر ١٠٠ کیلو بایت بر ثانیه است.
در برنامه پنجم توسعه پیشبینی شده بود ایران از لحاظ دستیابی به اینترنت، رتبه دوم منطقه را از آن خود کند اما کمتر از یکسال تا پایان برنامه پنجم توسعه باقی مانده و ایران رتبه آخر منطقه را از آن خود کرده است.
قیمت اینترنت ایران ٣٥٠٠ برابر ژاپن
ایران از لحاظ قیمت دسترسی به اینترنت نیز یکی از گرانقیمتترین کشورهای جهان بهشمار میآید. چندی پیش مرکز پژوهشهای مجلس با انتشار گزارشی اعلام کرد، خدمات اینترنت با ٢٥برابر قیمت اولیه به دست کاربران خانگی میرسد. بنابراین گزارش هر STM١ پهنای باند اینترنت با قیمت ٩میلیونتومان به کشور وارد میشود اما با قیمت ٢٣٢میلیون تومان به کابران فروخته میشود.
در شرایطی که نرخ مصوب برای اینترنت یکمگابایت در ثانیه برای ایرانیها ماهانه ٤٣٠هزارتومان اعلام شده است، یکمگابایت اینترنت در کرهجنوبی ماهانه حدود ٢هزار و ٦٤٠ تومان، در ژاپن ١٢٠ تومان، در بلغارستان ٢ هزارتومان و در مولداوی ٣هزار و ٥٤٠ تومان قیمت دارد.
بنا بر اعلام وزارت مخابرات افغانستان، قیمت ماهانه اینترنت یک مگابایتی ٤هزار افغانی است که با توجه به نرخ 56.7 تومانی یک افغانی، قیمت ماهانه اینترنت یک مگابایتی در افغانستان ٢٢٦هزار و ٨٠٠ تومان است که تقریبا نصف قیمت اینترنت در ایران است. تعرفه مصوب اینترنت در سال ٩٣ به این ترتیب است: برای دریافت ماهانه اینترنت ١٢٨ کیلوبایتی ١٢هزار و ٥٠٠، اینترنت ٢٥٦ کیلوبایتی ١٥هزار تومان، اینترنت ٥١٢ کیلوبایتی ٢٤٠هزار تومان، اینترنت یکمگابایتی ٤٣٠هزار تومان و اینترنت ٢ مگابایتی ٧٤٠هزارتومان. براساس ردهبندی جهانی، کشورهایی که اینترنت یکمگابایت بر ثانیه را ماهانه با قیمتی بیشتر از ٤ دلار عرضه کنند، در رده کشورهای گرانقیمت دستهبندی میشوند. در این دو جدول قیمت اینترنت یکمگابایت بر ثانیه در تعدادی از کشورهای گران و ارزانقیمت جهان به همراه سرعت اینترنت در این کشورها آمده است.
منبع: پارس
شبانه رو بردارن خوب . 15 کیلوبایت چیه. من دیشب میخواستم یه ایمیل بفرستم 20 مگ پیوستی داشت . نیم ساعت طول کشید. بردارن مردم کارو زندگی دارن. 12 کیلوبایت هدیه هم نمیخوان.
بله دوست عزیز. منم هم مثل شما مشتری قدیمی صبانت هستم:n01:نقل قول:
الان هم تو خلاء موندم. نمیدونم چیکار کنم. تنها راه واسه من فعلا صبر هست:n27:
من قبل از محدودیت سرعت دانلود شبانه 750 بود اگه آورده بودش روی 300 بازم تمدید میکردم اما اینکه آورده روی 15 و میگه حجم بخر واقعا زور داره:n21:
آقا من نمیدونم به چه زبونی به شما بگم برین بزنین تو پوزه اشون این اینترنت کذایی شون رو انصراف بدین از صبانت بیاین بیرون.
دندون پوسیده رو باید کند انداخت دور نه مدارا کرد ..
من دیشب و پریشب، ساعت 3- 4 صبح تو ساعات رایگان با پینگ 270 حتی برای اولین بار اومد روی 190 تو یک سرور خارجی داشتم بازی میکردم !از زمان ساعات غیر رایگانش روان تر بود:n02:
در ضمن هیچ سرویس درست حسابی تو ایران نیست ک مشکل نداشته باشه!من 6 ساله صبانت دارم ولی تاپیک های شاتل پارس و بقیه هم ببینید میفهمید 1 نفرم از سرویسی که میگیره راضی نیست!
و یک سوال :برای ارتقا پهنا از 2 به 4 باید به نمایندگی برم یا از طریق پشتیبانی هم امکان پذیره؟
سلام
چند ماه پیش اگه یادتون باشه من تازه اومدم صبا نت که همینجوری حجم میدزدیدن وحشتناک ! شکایت کردم که از همون موقع دیگه ازم دزدی نشد ( بهشون رسوندن ! ) و جواب اومد که ما خودمون نظارت داریم و حجمی دزدی نمیشه شما هم نمیتونی ثابت کنی !
منم گفتم خوب من خودم اندازه گیری کردم و مطمئنم که دزدی میشه شما یه راه حل بگین تا من ثابت کنم . اگه هم یه کاربر به هیچ طریقی نمیتونه ثابت کنه هم که پس معنیش اینه کلا هرچی خاستن دزدی میکنن و کسی هم نمینونه چیزی بگه درسته ؟!
از اون موقع دیگه جواب ندادن :دی
دوستانی که تجربه ی کوچ کردن دارن لطفا بگن باید چی کار کنم.
من از اول از صبانت سرویس میگرفتم و تجربه ی جمع آوری و این چیزا ندارم.
شرکت جدید که می خوام ازش سرویس بگیرم رو هم الان باش هماهنگ کنم یا اون مال بعد جمع آوریه؟
شما اول درخواست جمع آوری صبا رو بده بعد که مطمئن شدی تخلیه کرده برو سراغ شرکت دیگه:n01:نقل قول:
بهتره که بعد از جمع آوری سراغ شرکت جدید بری منم الان منتظرم پورتم که جمع شد زنگ بزنم شرکت بعدی برای رانژهنقل قول:
من شخصا از سرویسشون راضی نیستم اما در مورد شبانه یادمه در این چند ساله خیلی وقتها تو شهریور یا مهر همین قر و اطوارها را میومدند بعد بازم سرعت درست می شد. بنظرم این کار را هرساله می کنند تا مشتری های پر مصرف شبانه برن و بقیه بمونند. دوستان حواستون باشه اگه تورنت دانلود می کنید صبانت با اضافه کردن یک تراکر از شما جاسوسی می کنه تا بفهمه چه چیزی را می گیرید. من هنوز موندم این تراکر چطور اضافه می شه.
http://tracker.sabanet.ir:55551/announce
این کار فکر نکنم از نظر قانونی درست باشه.
دوستان همین الان از صبانت بخاطر درخواست جمع آوریم بهم زنگ زدند بنده خدا هر تلاش کرد منصرف بشم گفتم فقط جمع آوری کنید هر موقع دوباره دانلود شبانه عادی شد برمیگردم اون گفت دانلود شبانه حالا حالاها طبق همین قانون جدید خواهد بود و قرار نیست دوباره مثل قبل بشود
ای بابا. مخابرات من بعد از یک ماه (بله دقیقا یک ماه) خط منو امروز با پیگیری و منت روی صبانت رانژه کرد. شانسه من دارم؟؟ اصفهان مرکز شهید قندی همه مشکل دارن؟؟
تجربه هم همینو نشون داده که هر سیاست جدید محدودیتی که شرکتهای اینترنت درپیش بگیرن برای مدت طولانی خواهد بود و با تخلیه کاربران هم آب از آب تکون نمیخوره .نقل قول:
داداشای گلم تخلیه کنید برید من تخلیه کردم تموم شد رفت پی کارش:n09:
حتی شده از دایل اپ استفاده کنید ولی از اینا...
از همین اولش که محدود نیستی. دو برابر حجمی که خریدی میتونی شبانه دانلود کنینقل قول:
چه فایده. من برای شبانه اومدم صبانت!!!
:n19:نقل قول:
خوش اومدی ...بهترین ISP کشور.....:n10:
چند گیگ گرفتی؟
امروز صبح از 195 بهم زنگ زدن نفهمیدم جواب ندادم.یعنی چی میخواستن بگن؟حتما میخواستن بپرسن نتیجه شکایتم از صبانت به کجا رسیده؟کسی بوده در اینباره از 195 باهاش تماس گرفته باشن؟
12 مگ 10 گیگ. :'( . خسته شدمممممممممممممممم!!!!!
برای من هم اضافه میشد چندوقت پیش که تست کردم. عکس هم فرستادم هیچ جوابی هم ندادن وقتی تماس گرفته بودم خودشونو میزدند به اون راه که انگار نمیدونن جریان چیه...نقل قول:
خدا نیامرزدتش صبابتو. دوتا شکایت در تنظیم مقررات در جریانه.
اگر ما بگذاریم رو دستش باد کنه نتی که میفروشند و نخریم که اینها اینکارها رو نمیکنند. منتها بعضیا همراهی نمیکنند و برای 5-10تومن رانژه میرن یکساله اصلا تمدید میکنند :-دی
مث خودمی 10 گیگ
20 گیگ هم بسمه شبانه
700 گیگ یک ماه ونیم
سیر سیر شدم
بدشانسی یا .....زودتر میومدی بهت میرسید ..شله؟ حلیم؟ همون که معروفتره:n02:
اصلا امکان درست شدن نداره؟؟؟
تا عید که دوباره تعطیلیا شروع میشه :n02:نقل قول:
ممکنه درست بشه ولی به این زودیا نهنقل قول:
چند روز طول کشید تا جمع آوری کنندنقل قول:
اینگونه که از صحبت افراد متوجه شدم اگر بخواهم تخلیه کنم حداقل یک هفته ای کار می برد چون همین طور از شرکت تماس می گیرند که از این کار منصرف کنند
پس من وقتی حدود 200 مگ داشتم درخواست تخلیه می دهم تا این یک هفته حداقل اینترنت با سرعت عصر باستان داشته باشم
نظرتان را می خواستم؟
من به شخطه یه ماه تو صف جمع آوری بودم. (با پیگیری) . اصلا دیگه جمع آوری تو کتم نمیره!! وایسادم صبح شه زنگ بزنم یوزر پس بگیرم.
اشتباه میکنی عزیز جان فضولی تو کارت نباشه اما وقتی میبینند که اینجوری با ازاد و اذیت میتونند مشتری رو از تخلیه منصرف کنند به خودشون اجازه هر جسارت و توهینی رو میدندنقل قول:
من پیشنهادم این هست که دوستان تخلیه کنند و موقت کارشون رو با اینترنت سیم کارتهاشون حل کنند تا خط تخلیه بشه
بی تفاوتی ما در شرایطی که همه چیز در اینترنت بر خلاف حقوق مشتری هست میتونه فاتحه ای برای مشتری های حرفه ای باشه من به خاطر خودتون خودمون و بچه هامون ازتون میخوام ساده از کنار این قضایا رد نشید
سعی کنید با اصرار بیشتر حقتون رو از حلقوم اینها بکشید بیرون یادمون نره
حق دادنی نیست گرفتنی هست