دانلود هر شب بدتر از شب گذشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دانلود هر شب بدتر از شب گذشته
سلام به همه ی بچه های پی سی ورد... من 3 ماه پیش اومدم اینجا ازتون کمک خواستم که از چه شرکتی ای دی اس ال بگیرم بهتره؟ ولی هیچ کس جوابمو نداد. منم از لایزر گرفتم. اصلاااااااااااااا راضی نیستما اصلا.پشتیبانیش خیلی ضعییفه زنگ که میزنی 10 دقیقه کمتر جواب نمیدن . من 256 ماهی 3 گیگ دارم, سرعتم بیشتر از 32 نمیشه. از من به شماها نصیحت, از لایزر نگیرید.
حالا دوباره اومدم کمکم کنید. میخوام از یه شرکت دیگه بگیرم, یا شاتل یا پارس انلاین. کدوم بهتره؟
Help ME Plz:20:
بین شاتل و پارس آنلاین شک نکن پارس آنلاین بهتره ....
دوست من شما چه سرویسی داری و از کدوم شهر، که شبی 4 گیگ دانلود میکنی؟:18::18::18:نقل قول:
ما تو شاتل چند شب بالای 1 گیگ دانلود کنیم دیگه تا آخر ماه شبانه تعطیل میشه و سرعت میره رو 5 کیلوبایت!
سلام
عجب !نقل قول:
من می خواستم بیام لایزر!
دوستان نت من دو دقیقه یک بار قطعه رو اعصابه خیلی.
من مدتيه كه دچار يه مشكلي هستم
هر چند دقيقه يكبار كلا ارتباط رو از دست ميدم
بدون اينكه ديس بشم عملا سند و رسيو براي چند ثانيه قطع ميشه
آيا شما هم همچين مشكلي داريد؟ راه حل داره ؟ مشكل از منه يا پارس؟
خيلي ممنون
کم کفر بگو عمو جان :31:نقل قول:
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
منم همین مشکل رو دارم...نقل قول:
پارس آنلاین
ای بزرگوار
ای خفن
ای خووف
سگ تو روحت:دی
يك توصيه
من همه سرويسها رو تست كردم 128 ، 512 ، 1024
1024 نگيريد كه فرقي با 512 نداره
هر دوتاش حد اكثر 225 ك دانلود دارن
این خبر توی سایت پارس آنلاین بود
مشکل همگانیه.پارس از الان شروع کرده به قطع و وصل تو اطلاعیه اش زده جمعه و فقط از 1 تا 7 آره جون عمش.نقل قول:
نقل قول:
منم حدود 2-3 هفته ای هستش که مشکل شمارو دارم. حالت مودمم bridgh هستش .هر چند دقیقه یک بار چراغی که عکس سوکت تلفن روش داره (چراغ DSL) خاموش میشه ولی connection دسکتاپم قطع نمیشه و تو گزارش مصرفم قطعی نمی زنه و بعد از چند ثانیه دوباره چراغ روشن میشه و دوباره عادی میشه.
بیشتر از 10 بار به پشتیبانی زنگیدم ولی درست نشد. splitter رو عوض کردم، مودم رو مستقیم به خط وصل کردم بازم درست نشد. نمی دونم دیگه چی کار کنم؟ مشکل منه یا پارس آنلاین؟
نقل قول:
منم حدود 2-3 هفته ای هستش که مشکل شمارو دارم. حالت مودمم bridgh هستش .هر چند دقیقه یک بار چراغی که عکس سوکت تلفن روش داره (چراغ DSL) خاموش میشه ولی connection دسکتاپم قطع نمیشه و تو گزارش مصرفم قطعی نمی زنه و بعد از چند ثانیه دوباره چراغ روشن میشه و دوباره عادی میشه.
بیشتر از 10 بار به پشتیبانی زنگیدم ولی درست نشد. splitter رو عوض کردم، مودم رو مستقیم به خط وصل کردم بازم درست نشد. نمی دونم دیگه چی کار کنم؟ مشکل منه یا پارس آنلاین؟ خواهشا هر کی این مشکل رو داره بگه تا مطمئن شم مشکل از پارس آنلاینه.
من دو ماهه اين طوري ام.برعكس مال من يه دو روزيه درست شده. خيلي رو اعصابه.يه فايل ٥مگي ميميره تا دانلود كنه.نقل قول:
Sent from my iPod touch using Tapatalk
سلام بازم ممنون بابت جوابنقل قول:
حالا اگه مثلا سر همون ساعت خاموش نشه مودم طوریه؟ خب اگه سیستم خاموش باشه که من دیگه دریافت ندارم، بعدشم میام ساعت 8 و 9 خاموش روشنش می کنم به نظرتون کار میده؟
چون اینی که گفتید پیدا نکردم در ضمن اگه این جوری بذارمش که هی وقتی هم سیستمم روشن هست 1 دقیقه یک بار می خواد خاموش شه
بازم ممنون
راستی این دوستانی که شبی 4 گیگ میگیرن و میگن سرعت پایینه بازم، سرویسشون چیه؟ ما که با 256 به زور 1 گیگ میگیریم
سلام
دوستان اگه من الان اینترنت رو وصل بذارم و از ساعت 1 شروع به دانلود کنه ، اشکالی نداره تا ساعت 6:50 دانلود کرد ؟
مرسی
اگه سر ساعت ( قبل از ساعت 7 ) مودم رو دی سی یا خاموش نکنین از 6 تا 7 براتون رایگان حساب نمیشه و از حجمتون کم میشه . شما اون تنظیم رو برای مودم فقط شبها انجام بدهنقل قول:
نه مشکلی نداره ... فقط ساعت 6:50 باید مودم رو ریست یا خاموش کنین .نقل قول:
ممنون دوست عزیز که سریع جواب دادین :40:نقل قول:
تو IDM اگه Hang Up Modem رو بزنم مشکلی نداره ؟ :40:
یعنی میگی 512 با 1024 شبانش یکیه؟نقل قول:
اگه یکیه شبی چقدر دانلود میکردی؟
حتما باید قبل از ساعت 7 ارتباط قطع بشه تا رایگان حساب کنه و اگه ارتباط قطع نشه حجم مصرفی بین 6 تا 7 رو ازت کم میکنهنقل قول:
وقتی روی بریدج باشه با خاموش شدن سیستم ارتباط هم قطع میشه و رایگان حساب میشه
ولی وقتی مودم روی pppoe باشه درسته که سیستم خاموش میشه ولی ارتباط هنوز برقراره و همین باعث میشه که از حجمت کم کنه
اگه میخوای مودمت روی pppoe باشه یا باید قبل از ساعت 7 بیدار شی و مودم رو دستی خاموش کنی یا از اون راهی که تو پست قبلی گفتم استفاده کنی
وقتی که میخوای مودم رو روی pppoe تنظیم کنی این گزینه هم باید باشه یه کم بگردی احتمالا پیدا میکنینقل قول:
چون اینی که گفتید پیدا نکردم در ضمن اگه این جوری بذارمش که هی وقتی هم سیستمم روشن هست 1 دقیقه یک بار می خواد خاموش شه
واسه رفع اون مشکل هم میتونی فقط موقع دانلود شبانه اون تیک یه دقیقه رو بزنی و بقیه ساعات روز تیک رو برداری که مرتب قطع نشه
به هر حال بازم میگم اگه روی بریدج تنظیم کنی راحت تری :46:
دوستان پارس بگیرم !؟
یک سرویس معرفی کنید شبی 1 گیگ حداقل بشه گرفت .
یک سرویس هم که بشه شبی 4 گیگ گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد این ماجرا چیه باید ارتباط رو قطع کرد !؟ اگه قطع نشه ساعت آخر رو رایگان حساب نمیکنه ؟ من عادت دارم به pppoe :5:
اگه از ترفند باگ استفاده کنید باید قطع کنید . وگرنه ساعت ترفند رو هم از حساب کم می کنه . پست اول این تاپیک توضیح دادهنقل قول:
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
پارس فقط می تونم بگم بستگی به شانس و منطقه مخابراتیت داره .نقل قول:
توي وضعيت عادي همونجوري كه گفتم حداكثر سرعت 225 ك هستشنقل قول:
شبانه هم با توجه به اينكه متغيره من نتيجه بهتر از 512 نگرفتم ازش
دانلود شبانه :
با 512 حداكثر 4.3 گرفتم با 1024 هم همينطور
بيشتر اوقات هم كه توي هر دوتاش 2.5 گرفتم ، رنج تغييرات برا من زياده ولي متوسط همينيه كه گفتم
128 كه بدرد دانلود نميخوره ، كلا 256 يا 512 رو با توجه به بودجه اي كه صرف ميكنيد پيشنهاد ميدم، 1024 فقط هزينه اضافي هستش ( فقط سرعت آپلودش زياده ، در حدود 50 ك )
تجربه شخصي
الآن روی تنظیمات مودم که نگاه می کنم bridge هست ولی کانکشن نمی سازمانقل قول:
من فرق این دو تا رو نمیدونم چه جوریه؟
بریج حالتیه که برای وصل شدن باید عین دیال آپ روی یه کانکشن کلیک کنی تا وصل شه.نقل قول:
اما pppoe حالتیه که با روشن خاموش کردن مودم وصل و قطع میشه .
دوستان من حالت مودمم رو بریج هست ولی کانکشنم ندارم و روشن که میکنم خودش وصل میشه!
با این حرفا چیو میخوایین ثابت کنین؟ اگه روشی هست که مفیده ، بگین تا بقیه هم استفاده کنن. مگه پارس کم از ما دزدی میکنه؟ اگه هم فقط میخواین مردم رو سر کار بزارین و یه حرف الکی زده باشین که بهتره بیشتر از این رو اعصاب همه قدم نزنید.:41:نقل قول:
طرف الکی میخواد جو فروم داغ تر کنه و گر نه اگه روشی بود که میتونست بگه تا حالا گفته بود مثل جریان دوستمون که با فوتوشاپ همه رو دست انداخته بودنقل قول:
بچه های PPOE توجه کنن که صبح باید حتما مودم رو روشن خاموش کنن تا حجمی کم نشه!
البته اگه از IDM استفاده میکنین میتونین از گزینه ی Hang up Modem استفاده کنین. (من دو شب با PPOE دانلود کردم که شب اول رو دستی خاموش کردم و شب دوم رو با Hang up modem که هیچ کدومشون حجمی ازم کم نکردن.)
نقل قول:قشنگ معلومه داره دروغ میگه....:27::21:نقل قول:
باور نکنیداااااا :10::31:
سلام
الان بیشتر از یه هفته س نمی تونم gmail و hotmail رو باز کنم. یعنی user/pass رو که می زنم بعد ۲-۳ دقیقه page not found میده!
حتی با v--p--n هم نتونستم بازش کنم :41:
مشکل از پارس آفلاینه(مشهد) یا از جای دیگه س ؟
برای دیشب بنده
راضی هستم نسبتا دوباره خوب شده .
شوخي ميكنيد ؟! نسبتا راضي هستين؟!!!! :31:نقل قول:
نا شکری نکن ... میشی عین م که 800 تا هم به زور میگیره ها....نقل قول:
آقا سرعتت چنده که اینجوری دانلود کردینقل قول:
اخ اخ رفت تو پاچم ناجور... همیشه لیتل میزدم و مصرف میکردم و پول نمیدادم اینسری یهو 4 گیگ برام زد... 256 8 گیگ گرفتم 4 گیگ + 5 روزش سوخت :2:
نقل قول:نه آخه قبلا 5-6 گیگ هم ثابت میگرفتم :11: ولی راضی ام . :31:نقل قول:
بین 160 تا 240 متغیره ولی 4 صبح به بعد دیگه به کل میره بالای 200نقل قول:
نوع سرویستون چی هست؟؟
دوست عزیز با چی دانلود میکنی که همچین سرعتی داری ؟ لطفا یه کم توضیح بدهنقل قول:
با idm میگیری یا از تورنت ؟
اگه از لینک مستقیم میگیری بیشتر از چه سرور هایی میگیری ؟
تعداد کانکشن های idm رو رو چند تا گذاشتی ؟
کلا اگه تغییراتی یا دادی یا همون چیزی رو optimize کردی بگو :13:
مرسی :10: