سلام
میخوام برم سرویس 1 مگ بگیرم از اندیشه ، چجور مدارکی رو باید ببرم ؟ جواز کسب مثلا میشه ؟
Printable View
سلام
میخوام برم سرویس 1 مگ بگیرم از اندیشه ، چجور مدارکی رو باید ببرم ؟ جواز کسب مثلا میشه ؟
واسه منم دیشب خوب بود ولی سرعت افتضاحنقل قول:
براي من هم قطعي نداشت ولي سرعت تا اين لحظه افتضاح (خط 7)
اینم تست پینگ 4.2.2.4 از سرویس مخابرات مازندران(مرکز نوشهر و چالوس)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست سرعت:
اشتباه امدی ؟ اینجا گیلان هستش ؟ :4:
دیشب دوباره قطع شده
ساعت 12 بود سرعت شده بود در حد دیال اپ بعد که دیگه رسید به ساعت 1 کلا پوکید الانم زیاد میزون نمیزنه
آنلاین بگیر هیچ مدرکی هم نیاز نیست ببرینقل قول:
اینجوری باید ماه اول 128 بگیرم ! چون هنوز مشترکشون نیستم ! : دینقل قول:
128 بگیر بلافاصله که وصل شد تغییر سرویس بده تو سایت rasht.askiran.comنقل قول:
اما مگه اندیشه سرعت 128 و 1M فرقی میکنه؟
مطمئنین که میشه اینکارو کرد ؟نقل قول:
به نظرم از 2 مگ مبین نت بهتر خواهد بود ...
اگه منصفانه لطف کنین نظرتون رو راجبه سرویس های اندیشه بگین ممنون میشم
آره عزیز چرت پرت میگن از خوده سایت تمدید کن مشکلی نیستش .
یا دیدی زیادی حرف میزنن برو اینترنت مخابرات بگیر هر سرعتی بخوای بدون هیچی میدن حتی 2048 توی سایت مخابرات هم راحتره میتونی تمدید کنی
شمارش اش تو رشت تو یه تابلو دیدم جدیدا 2020 رده بودن فکر کنم
دوست من اگه اشتباه نکنم شما اشتراک مخابرات رو دارین ؟نقل قول:
منکه انجام دادمنقل قول:
باید بری تو قسمت
ورود به امور مشتركين --
اما باز هم میگم بجز 3 ساعت شبانه سرعتشون یکیه
این سایت هم داره؟نقل قول:
و برای همون الاغهای بدرد نخور اندیشه است؟نقل قول:
اون سرویس 1/10 اش آشغاله
مثل بقیه مواردش
تو صفحه اولش نزده سرعتها را . حتما باید بخری تا وارد پانل بشی این سرعتها هستش انلاین تمدید کنی
البته فقط مخابرات بخر -- اندیشه فقط اکانتهای مخابرات را میفروشه همین
نقل قول:
با سرویس 128 یک ماه بیشتر از 19 گیگنقل قول:
سرعت اینترنت گرخیده
واسه شما هم همینطوره؟
اندیشه خط 3
سلام به همه
من تازه اومدم رشت و از سرعت نت اینجا خبری ندارم
واسه خط 775
اول بگید که کدوم یک از شرکت ها بهتره که ازشون بگیرم
1. اندیشه 2. پارس 3.شاتل 4.مخابرات
بعد بگید که 128 و 256 و 512 سرعتشون تو روز چنده ؟؟ تو شب چه طور ؟؟
و اینکه بگید محدود بهتره یا نا محدود
ببخشید دیگه اینقدر سوال کردم :d
فقط اگه میشه هر چی زودتر جواب بدید ممنون میشم دارم از بی نتی می میرم !!!!!!!.....!!
مخابرات بخر . ولی چون اندیشه اکانتهای مخابرات را میفروشه مخت میزنن از اندیشه بخری اصلا زیز بار نرو گولشون نخور بگو حتما مخابرات میخوای .
یا
اگه زیاد دانلود نداری شاتل بخر
صبا نت هم جدیدا امده نمیدونم چطوره .
سمت اندیشه با پارس نرو
سرعت افتضاح
مرکز 4
راستی قیمت های مخابرات رو کجا میتونم ببینم؟
منم بازم دیشب مشکل سرعت داشتم دوباره قطع شد
زنگ زدم مخابرات ادرس سایتشون گرفتم به صورت ای پی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی تعرفه ها فرق چندانی با اندیشه نداره هر کی هم بخواد مخابرات بگیره اندیشه رای میزنه
رفیق شما سرویس مخابرات رو داری ؟نقل قول:
من پارس دارم ولی تو فکرم بیام مخابرات,میشه بگی چه سرویسی داری و شب و روز سرعتت چطوریه
سپاس
نه دوست عزیز مخابرات ندارم اندیشه دارمنقل قول:
امروز زنگ زده بودم 2020 مخابرات واسه گرفتن قیمت این سایت بهم معرفی کردن
قیمت ها با اندیشه زیاد فرقی نمیکنه
نقل قول:
که این طور ....
سرعت مخابرات چه طوریه ؟؟؟
دوستان گول مخابرات رو نخورید. مخابرات بگیر نگیر زیاد داره . من مخابرات نامحدود 256 دارم. 3 هفته هست که سرعتم فجیعه و قطعی دیتا کولاک میکنه. البته یه 2 , 3 روز اوضاع خوب شد ولی دوباره همه چیز به حالت اول برگشت.کلا مخابرات جدیدا سرویس های نامحدود رو خراب کرده.همین بعد از ظهر 3 ساعت نتم قطع بود.
پشتیبانی درست و حسابی هم نداره.:2:
مخابرات خوبه مشکلی نداره
سرعت 256 نامحدود قانونی باید 32 باشه ولی مخابرات 55 تا سرعتش هستش نمیدونم چرا شاکی هستید ؟ بعضی ها ؟
سرعت 256 محدود هم 100 تا هستش
سرعت 512 نامحدود هم 100 تا هستش
سرعت 512 محدود هم 145 تا هستش
سرعت 1024 نامحدود هم 155 تا هستش
سرعت 1024 محدود هم 230 تا هستش
-----------------------------------------------------------
این سرعتها هستش اصلا نوسان هم نداره خیلی خوبه
همین اندیشه برید بخواید 1024 بعمرا نمیدن اذیت میکن با جواز کسب نهایتش 512 بدن ؟ این مسخره باز ها بعد میگید مخابرات بده ؟
دوست عزیز فعلا مخابرات اول راه و در حال جذب یوزر هست همه همین کارو انجام میدن فکر کنم خودتونم بدونید
اگه مخابرات عقل داشت و دنبال اندیشه نمیرفت باهاش قرارداد نمیبست که یوزرهای مخابرات برن پیش اندیشه سرویس مخابرات بگیرن خیلی راحت میتونه هزار دلیل اندیشه بیاره که مخابرات بدرد نمیخوره و....
تابلویه که بعضی ها دارن اینجا تبلیغات مخابرات رو میکنن و مبلغش هستن.نقل قول:
این امر برای isp های دیگه ، توسط سایر یوزرها در این تایپک انجام میشد و به یه امر عادی تبدیل شده (متاسفانه) و دیگر کاربران هم فکر کنم بر این امر آگاه هستند و گول همچین تبلیغاتی رو نمی خورن.
من 128 محدود دارم که اگه 3یا 4 تا فایل رو با هم برای دانلود بزارم سرعت تا 230 KB میرسهولی پینگش یه کم بالایهدرمورد قطعی هم میشه گفت کل اینترنت ایران قطعی داره فقط مخابرات نیستنقل قول:
مخابرات برای سپاه هستش ؟ نه یک ریال به جیب من میره نه چیزه دیگه لطفا چیزی که نمیدونی حرف نزن .
نیازی به تبلیغ نداره توی عکس همه چیز مشخصه .
همین شاتل مگه نامحدود 256 سرعتش چقدره ؟ یا اندیشه ؟ شما میخوای بهت روی نامحدود 256 چقدر بده ؟ حتما 250 تا دانلود کنی شب روز ؟ اره ؟ دوست عزیز نه اینجا
نه هر شرکتی توی ایران هر چقدر پول بدی همون قدر اش میخوری ---
یک مدت اره میان 256 را سرعتش را میبرن بالا ولی نرمالش 32 که الان 55 میده فیکس .
شما اننظار داری ماهی 20 تومان بدی بهت سرعت 250 تا بده آره ؟ نه مخابرات نه هیچ جای دیگه تو ایران روی 256 نامحدود سرعت بالای 250 تا نمیدن
نقل قول:
کاملا مشخصه که شما داری تبلیغ نمی کنی . !! چطور نتی که تا همین دو ماه پیش هیچ قطعی نداشت یکدفعه و اونم فقط برای سرویس های نامحدودش مشکل قطعی دیتا پیش میاد. هیچ کسم جواب گو نیست.بنده سرعت 250 نخواستم و به همون 50 تا 80 هم راضیم. قضیه ی اندیشه و شاتل هم که مشخصه.یکی از یکی دزدتر. بنده ماهی 28 تومن میدم انتظار دارم درست و درمون خدمات بدن نه اینکه هر روز یه بامبول بازی در بیارن. مثلا همین 3 ماه پیش یک هفته نت من قطع بود و پولم پرید. جواب اون رو کی میده.نقل قول:
این مشکل را شما داری فقط گویا ؟ این ربطی نداره چون شما مشکل داری همه هم مشکل داشته باشن ؟
به گفته شما همه شرکتها بد پس از کجا بخریم ؟ آره درسته منم قبول دارم همه یه آشغال هستن ولی از بین بد بدتر ما بد را انتخاب میکنیم نه بدرتر را
مخابرات تهران ببین چقدر اذیت میکنن بچه ها را توئ تهران ؟ ولی تو ماذرندارن راضی هستن ؟ همه جا هستش خوب بد همه جوره
ما تو رشت باید شکر کنیم که مثل تهران نیستش مخابرات
داداش شما خبر از وضعیت کیفیت و سرعت سرویس های مخابرات تو انزلی نداری؟نقل قول:
سلام دوست عزیز من 2سال مشترک اندیشه هستم.
تا 2روز پیش از سرویس نامحدود 256 استفاده میکردم (27،000) و سرعت دانلود بین 30-34.
الانم اومدم به مخابرات و سرویس 128 نامحدود گرفتم (15،000) و سرعت دانلود بازم بین 30-34 هسنش.
بالاخره 10تومن خودش 10 تومنه دیگه. چه نفعی واسه این دوستمون داره که از مخابرات طرفداری کنه ؟ بخدا ایشون هم میخوان امثال ما بهترین انتخاب رو داشته باشیم.
سلام دوست عزیز.
الان شما سرویس 1024 محدود دارید درسته ؟ بعد از این 2گیگ بیشتر نداره، درسته ؟
شما از 1 تا 7 میانگین چقدر دانلود دارید با 1024 نامحدود ؟
اطلاعی در مورد سرعت سرویس 2048 ندارید ؟
شرمنده سوالات زیاد شد.
دوست عزیز, من 128 نامحدود از اندیشه دارم و سرعتم حدود 30 هست بعد شما 256 داشتید با تقریبآ همین سرعت؟! من 256 نداشتم اما فکر کنم قبلآ بچه های همین انجمن گفته بودند حدود 50-60 هستنقل قول:
سلام دوست عزیز من 2سال مشترک اندیشه هستم.
تا 2روز پیش از سرویس نامحدود 256 استفاده میکردم (27،000) و سرعت دانلود بین 30-34.
الانم اومدم به مخابرات و سرویس 128 نامحدود گرفتم (15،000) و سرعت دانلود بازم بین 30-34 هسنش.
مخابرات که وضع و اوضاعش مشخصه
هرکسی که باهاش کار کرده می دونه
کلا هزاران مشکل داشت و داره