خدا رو شكر در حال حاضر بهترين تيم ايران از هر نظر هستيم.
بايد حواسمون به سپاهان باشه وگرنه هيچ رقيب ديگه اي نداريم.
خدا رو شكر در حال حاضر بهترين تيم ايران از هر نظر هستيم.
بايد حواسمون به سپاهان باشه وگرنه هيچ رقيب ديگه اي نداريم.
به نظرم اگر قراره الروم بیاد به جای عباسفرد بیاد که تراکم خط هجومی بیشتر نشه بشه نه اینکه به جای تقی پور بیاد .
درضمن ما 5 مدافع مرکزی داریم.پس نباید به راحتی از دستشون بدیم.
به نظر من عنایتی خیلی بهتر از اولروم هست.
به هر حال اون با استقلال اشنا هست و قلعه نویی هم نشون داده می تونه ازش خوب استفاده کنه!
اگر هم خواستیم اولروم را بگیریم جایگزین علیزاده کنیم خیلی بهتر هست.
من که عباسفر را خیلی بیشتر قبولش دارم تا این علیزاده...
امروز اخبار گفت مسئولین ابومسلم موافقت کردند که پیرامون انتقال اولروم با استقلال مذاکره کنند!
منم همینطور.نقل قول:
من که عباسفر را خیلی بیشتر قبولش دارم تا این علیزاده...
تائید میشه.نقل قول:
امروز اخبار گفت مسئولین ابومسلم موافقت کردند که پیرامون انتقال اولروم با استقلال مذاکره کنند!
ولی معلوم نیست شاید الروم خیلی به درد استقلال بخوره.
دست من و شما م نیست کیو بدیم به جاش.
به نظر من بد هم نیست بیاد استقلال.
می ترسم این اولروم مثله داسیلوا بشه که دو سال پیش خریدیمش!
اولروم این فصل چندان موفق هم نبوده.
احتمالا اولروم به خاطر مسائل مالی بی انگیزه شده
جدولو نگاه کنین دوباره هیچ تیمی تفاضل مثبتش دو رقمی نشده مال ما 21
کسی گل آل نعمه به پیروزیو نداشت؟؟؟
بابا بيخيال اين عنايتي بشين ، فعلا كه مصدومه هر موقع تونست بازي كنه اونوقت اسمش رو مياريمنقل قول:
به نظر من عنایتی خیلی بهتر از اولروم هست.
اين علي زاده فكر كنم نشانه شانس براي قلعه نوعيه ، يا يه جوري نذر كرده اين علي زاده در خدمت تيم باشه . جالبه كه خود علي زاده ميگه من از چند تا تيم پيشنهاد دارم ( آخه كدوم اُسكُلي مياد اين علي زاده رو بگيره ؟ )نقل قول:
اگر هم خواستیم اولروم را بگیریم جایگزین علیزاده کنیم خیلی بهتر هست.
كلاس بازيش به درد ليگ دسته 2 و 3 مي خوره ، جديدا پرتاب هاي اوتش هم مثل قديم نيست
خداييش بازي با ابومسلم رو نگاه كنيد غير از اون پاس گل كه اونم آفسايد بود چه كار مثبت ديگه اي انجام داد . هر كي تونست بگه جاييزه داره. اون ضربه اش رو ديدين كه از پشت محوطه جريمه زد و گزارشگر گفت شانس آورد توپ از استاديوم بيرون نرفت ؟
ميگم بياين يه طومار امضا كنيم براي بيرون كردن اين عليزاده
نقل قول:
از پشت محوطه جريمه زد و گزارشگر گفت شانس آورد توپ از استاديوم بيرون نرفت ؟
به قول عادل کارایی که این میکنه مسی و رونالدینهو هم نمیکنه.
این همه مهاجم که یه تیم نمی خواد که !
استقلال 3
داماش 0
به نظر من استقلال به حرف 5 تا مهاجم داره!نقل قول:
این همه مهاجم که یه تیم نمی خواد که !
روی علیزاده و حتی عباسفر که نمیشه حساب کرد بیشتر به درد پر کردن نیمکت می خورند!
میمونه اکبرپور،مجیدی و برهانی که با توجه به اینکه ما این فصل در 3 جام بازی خواهیم کرد و بیشتر از 40 بازی انجام خواهیم داد نیاز به یک مهاجم درجه یک داریم.
بعد از یک مهاجم به یک هافبک در مایه های جانواریو و یک دروازه بان کار درست هم نیاز جدی داریم.
احتمالا یه بازی پر گله
من 4-1 به نفع استقلال پیش بینی میکنم
با اجازه دوستان چند تا خبر می زارم
جريمه نقدي براي قلعه نويي
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال به دنبال تخلف انضباطي سرمربي و مربي تيم فوتبال استقلال براي آنها جريمه نقدي در نظر گرفت.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، بنا به راي كميته انضباطي امير قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال استقلال به پرداخت 500 هزارتومان جريمه نقدي محكوم شد.
علاوه بر اين كميته انضباطي براي امير طيري نيز 500 هزارتومان جريمه نقدي در نظر گرفت
جریمه مهاجم نيجريهاي به دلیل مذاکره با استقلال
مهاجم نيجريهاي تيم فوتبال ابومسلم مشهد به دليل مذاكره غيرقانوني با نمايندگان باشگاه استقلال از سوي كميته انضباطي باشگاه ابومسلم 50 ميليون تومان جريمه شد.
اين بازيكن كه گفته ميشود به دليل مذاكره با استقلاليها ترجيحاً در بازيابومسلم مقابل استقلال تيمش را همراهي نكرد به دليل تمارض و اقدامغيرقانوني براي پيوستن به استقلال از سوي كميته انضباطي باشگاه ابومسلم 50ميليون تومان جريمه شد.
مسئولان باشگاه ابومسلم ضمن تاييد اين خبرتاكيد ميكنند كه اولروم طبق سه بند از آييننامه انضباطي باشگاه به كسر30 درصد از مبلغ قراردادش و سپس به پرداخت 5 ميليون تومان جريمه نقديمحكوم شده است
اولروم: مقابل استقلال ۹۰ دقیقه راه میرفتم
مهاجم تیم فوتبال ابومسلم گفت: اگر مقابل استقلال در ترکیب ابومسلم قرار می گرفتم، ۹۰ دقیقه در زمین راه میرفتم.
عرفان اولروم درباره عدم حضورش مقابل استقلال اظهار داشت: من به یک بازیکن کاملا بیانگیزه تبدیل شدهام. دیگر انرژی ندارم و اگر بازی میکردم به دلیل بیانگیزگی، تاکتیک آقای پیروانی را هم خراب میکردم.
او گفت: همیشه برای بازی مقابل تیمهای پرسپولیس و استقلال و گلزدن به آن ها انگیزه داشتم. اما اکنون این شرایط را ندارم و حتی ممکن بود با بازی کردنم اوضاع خرابتر هم شود.
این مهاجم نیجریهای در مورد این که گفته میشود او به دلیل پیشنهاد استقلال حاضر نشده مقابل آبیپوشان به میدان برود ،عنوان کرد:این موضوع اصلا صحت ندارد. تا به حال هیچ کس از باشگاه استقلال به من تماس نگرفته و از این پیشنهاد خبری ندارم. اگر هر تیم دیگری هم به جای استقلال قرار بود با ابومسلم بازی کند، باز هم بازی نمیکردم.
اولروم با بیان این که به دلیل عدم دریافت مطالباتش حاضر نشده به میدان برود، ادامه داد: از سال پیش تا به حال پولی نگرفتهام. هر بازی به ما میگویند صبر کنید ،اما من دیگر نتوانستم تحمل کنم. حوصله ندارم و عصبی شدهام. از چهار ماه قبل در حال اعتراض هستم و مدام من را به ۱۰روز دیگر حواله میکنند.
این بازیکن تصریح کرد:روز بازی مقابل ملوان یکی از مدیران تیم به من گفت اگر بعد از این مسابقه پولت را ندادیم هر تصمیمی خواستی بگیر. من هم از این تیم به کمیته انضباطی شکایت کردهام. امسال فقط ۲۱ میلیون تومان گرفتهام.
مهاجم نیجریهای افزود: چکی از باشگاه دارم که بعد از گذشت مدتها هنوز پاس نشده و هرگاه به محل باشگاه میروم کسی جوابگو نیست. تلفن همراه آقای منعمی هم خاموش است. من چون بازیکن ایرانی نیستم بیشتر از بقیه مورد بیتوجهی قرار میگیرم.
اولروم با اشاره به تنهاییاش در ایران اظهار داشت: اولروم چون در ایران خانوادهای ندارد، باید مورد اذیت قرار گیرد. مسئولان ابومسلم میدانند مشکلات من چیست. هنوز ویزای کار برایم نگرفتهاند و هر بار با یک امضا ۱۰ روز به ۱۰ روز مجوز کارم در ایران را تمدید میکنند.
این بازیکن متذکر شد: اکثر بازیکنان ابومسلم این مشکل را دارند اما آنها از ترس صحبت نمیکنند اما من بازیکن ایرانی نیستم که بترسم و سکوت کنم.
اكبرپور و عليزاده محرومان استقلال مقابل داماش
مهاجمان تيم فوتبال استقلال به دليل محروميت نمي توانند در هفته نوزدهم مقابل داماش به ميدان بروند.
علي عليزاده و سياوش اكبرپور به دليل سه اخطاره شدن مقابل ابومسلم بازي هفته نوزهم استقلال را از دست دادند.
اين دو بازيكن كه با همكاري يكديگر توانستند گل دوم استقلال مقابل ابوسلم را به ثمر برسانند نمي توانند جمعه هفته جاري مقابل داماش گيلان به ميدان بروند.
بازيكنان اين تيم به دليل پيروزي مقابل ابومسلم و صدرنشيني در ليگ نفري 350 هزار تومان پاداش دريافت خواهند كرد
توصيه قلعه نويي به اكبري و بيگ زاده
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران از يدا... اكبري و هاشم بيگ زاده خواست تا در خصوص جدايي از تيم و پيوستن به تيمي ديگر با رسانهها گفت و گو نكنند. امير قلعه نويي كه به خوبي ميداند ترافيك بازيهاي استقلال در ليگ برتر و جام حذفي و همچنين ليگ قهرمانان آسيا باعث ميشود تا به همه بازيكنان خود احتياج پيدا كند، به اكبري و بيگ زاده گفته است كه از حضور در تركيب اصلي نااميد نشوند و چنانچه بتوانند در تمرينات آمادگي لازم را به نمايش بگذارند، ميتوانند به عنوان يكي از يازده بازيكن اصلي از دقيقه اول در زمين حضور داشته باشند. يدا... اكبري در اين رابطه گفت: هنوز تصميم قطعي براي جدايي نگرفته ام و نميدانم خبر مذاكره ام با مسوولان باشكاه پاس همدان توسط چه كسي و با چه انگيزهاي مطرح شده است. اين بازيكن با تجربه همچنين اظهار داشت: در تيمي مثل استقلال كه از مهره هاي خوب و مطرحي بهره ميبرد، حرف و حديثهاي اين چنيني هميشه مطرح مي شود و عدهاي دنبال اين هستند تا با اين اخبار ما را به حاشيه ببرند. در هفته گذشته اخبار زيادي در خصوص جدايي احتمالي يدالله اكبري و هاشم بيگ زاده به تيمهاي پاس همدان و راه آهن شهرري شنيده ميشد.
استقلال برهاني را به ليگ امارات نمي دهد
باشگاه استقلال تهران با پيوستن آرش برهاني به يکي از تيم هاي حاضر درليگ امارات مخالفت کرد.
امير قلعه نويي به مسوولان باشگاه استقلال اعلام کرده است که براي حضوري موفقيت آميز در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا، براي ترانمسفر شدن برهاني به ليگ امارات مذاکره اي انجام ندهند.
برهاني در اين رابطه به خبرنگار ايرنا گفت: من هم شنيده ام که الشباب امارات براي به خدمت گرفتنم ابراز تمايل کرده است؛ اما از آنجا که روزهاي خوبي را در استقلال تجربه مي کنم واحساس مي کنم که مي توانم براي تيم در بازي هاي داخلي و آسيايي مهره اي تاثيرگذار باشم، اعتراضي به تصميم قلعه نويي ندارم و اميداوارم بتوانم در ادامه رقابتها همچنان به عنوان مهاجم در خدمت تيم باشم تا از اين طريق هم در نتيجه گيري هاي استقلال نقش داشته باشم و هم اينکه بالاخره براي ملي پوش شدن نظر مثبت علي دايي را براي حضور در تيم ملي و رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 جلب کنم.
آرش برهاني در پايان هفته هجدهم ليگ برتر با 12 گل به عنوان آقاي گل مسابقات مطرح کرده است.
اعلام آمادگی ابومسلم برای مذاکره با استقلال
به دنبال ابراز تمایل باشگاه استقلال برای عقد قرارداد با عرفان اولروم، باشگاه ابومسلم اعلام کرد حاضر است با این باشگاه تهرانی وارد مذاکره شده و تحت شرایطی خاص رضایتنامه او را صادر کند.
عرفان اولروم، مهاجم سیه چرده تیم فوتبال ابومسلم مشهد که در فصل جاری عملکردی نه چندان درخشان از خود برجای گذاشته است، باشگاه استقلال را خواهان خود می بیند.
مسئولان باشگاه استقلال بصورت رسمی و تلویحی اعلام کرده اند که این بازیکن نیجریهای را می خواهند و حاضرند در تعطیلات نیم فصل با شرایطی خاص اولروم را جذب کنند.
غلامرضا بنی اسد، مدیرعامل باشگاه ابومسلم مشهد در خصوص ابراز تمایل باشگاه استقلال برای عقد قرارداد با عرفان اولروم به خبرنگار مهر، گفت: ما بازیکنی می خواهیم که دلش با باشگاه ابومسلم باشد. اگر بازیکنی دنبال تیمهای دیگر باشد، حاضریم با جداییاش تحت شرایطی که به سود باشگاه ابومسلم باشد، موافقت کنیم. در این رابطه حاضریم با باشگاه استقلال وارد مذاکره شویم و اگر پول خوبی پرداخت کردند، رضایتنامه اولروم را برای انتقال به این باشگاه صادر کنیم.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا احتمال دارد در ازای انتقال اولروم به استقلال بازیکنی از این تیم به ابومسلم مشهد بپیوندد؟، گفت: از تیم استقلال بازیکنی به درد ما نمی خورد. ما بازیکن مورد نیاز خود را از تیمهای دیگر زیر نظر داریم و بدون شک اگر تصمیم به جذب بازیکن داشته باشیم با آنها وارد مذاکره می شویم.
بیش از دو سال از حضور عرفان اولروم در تیم ابومسلم مشهد می گذرد و در پایان فصل جاری قرارداد سه ساله این بازیکن با سیاه جامگان مشهدی به اتمام می رسد.
استقلال 4-0داماش
اینا چرته .این بازیکن خارجیه پیام جریانش چیه.نقل قول:
جریمه مهاجم نيجريهاي به دلیل مذاکره با استقلال
مهاجم نيجريهاي تيم فوتبال ابومسلم مشهد به دليل مذاكره غيرقانوني با نمايندگان باشگاه استقلال از سوي كميته انضباطي باشگاه ابومسلم 50 ميليون تومان جريمه شد.
اين بازيكن كه گفته ميشود به دليل مذاكره با استقلاليها ترجيحاً در بازيابومسلم مقابل استقلال تيمش را همراهي نكرد به دليل تمارض و اقدامغيرقانوني براي پيوستن به استقلال از سوي كميته انضباطي باشگاه ابومسلم 50ميليون تومان جريمه شد.
مسئولان باشگاه ابومسلم ضمن تاييد اين خبرتاكيد ميكنند كه اولروم طبق سه بند از آييننامه انضباطي باشگاه به كسر30 درصد از مبلغ قراردادش و سپس به پرداخت 5 ميليون تومان جريمه نقديمحكوم شده است
انگار برای اومدن به استقلال تقریبا نهایی شده.
نباید هم بده.برای اسیا لازمش داره بدجور.نقل قول:
استقلال برهاني را به ليگ امارات نمي دهد
استقلال 5
داماش 0
اگه اشپيتين بياد استقلال ديگه يه تيم رويايي ميشيم
نميدونم چرا ولي حس ميكنم اولروم به درد استقلال نميخوره
راستي اگه يكي از اينا بياد استقلال ديگه نميتونه عنايتي رو بگيره؟
نه چون استقلال يك نفر ديگه رو مي تونه به خدمت بگيره
هفته نوزدهم لیگ برتر/
استقلال خوشبخت میزبان داماش تیره بخت/ جنگ همسایه های بالانشین
خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: هفته نوزدهم رقابتهای فوتبال لیگ برتر در حالی روز جمعه با برگزاری هشت دیدار آغاز می شود که پس از پایان رقابتهای این هفته، لیگ با دو هفته ارفاق به تعطیلات نیم فصل می رود.
به گزارش خبرنگار مهر، هفته هجدهم با صدرنشینی استقلال و سقوط ذوب آهن به رده دوم جدول تمام شد. در این هفته احمدزاده از ادامه همکاری با تیم ملوان استعفا داد، مشکلات پیام مشهد حل نشدنی باقی ماند، ذوب آهن، پیکان و پرسپولیس بازهم امتیاز از دست دادند، مقاومت سپاسی به رده پنجم جدول صعود کرد، استقلال اهواز برد و فولاد خوزستان باخت تا جدول لیگ دگرگون شود و جایگاه تمام تیم ها به تزلزل بیفتد. با این مقدمه به استقبال هفته نوزدهم می رویم، هفتهای که می توان به آن هفته تقابل تیمهای میانه بالای جدول با تیم های رده های پایین گفت.
استقلال - داماش
اوضاع استقلال و داماش با هم قابل مقایسه نیست. یکی برای صدرنشینی می جنگد و دیگری برای بقا و فرار از انتهای جدول. استقلال بهترین خط حمله لیگ را دارد (39 گل زده) و داماش صاحب یکی از بدترین خطوط حمله لیگ است (19 گل زده). استقلال بیشترین برد را در بین تیم های لیگ برتری دارد (10 برد) و داماش کمترین پیروزی را از آن خود کرده است (2 برد). شاگردان قلعه نویی کمترین گل خورده را دارند (18 گل خورده) و داماش در میان تیمهای است که صاحب بدترین خط دفاعی هستند (28 گل خورده). اینها نشان دهنده تفاوت و تمایز دو تیم استقلال و داماش است و به اصطلاح روی کاغذ آبی پوشان شانس بیشتری برای پیروزی دارند. در فصلی که استقلال تمام معادلات غیر قابل پیش بینی فوتبال را برهم زده است، می توان برای این تیم یک پیروزی دیگر را مقابل داماش پیش بینی کرد.
سياوش اكبرپور مشترى تازه كميته انضباطى
احتمال دارد استقلال طى روزهاى آتى يك نماينده ديگر در كميته انضباطى فدراسيون داشته باشد!بر اساس خبرهاى رسيده ظاهراً داد و فريادهاى سياوش پس از بازى با ابومسلم فراتر از حدى بوده كه انتظارش را داشتيم و حرف هاى امير قلعه نويى در كنفرانس مطبوعاتى هم به نوعى به مسأله او دامن زده است (امير در آن جلسه مطبوعاتى مدعى شد كه اكبرپور بايد به واسطه رفتار خود از سعيد خانى كاپيتان ابومسلم عذرخواهى كند) از سوى ديگر بسيار بعيد است كه رفتار سياوش از چشم داور و ناظر بازى دور مانده باشد بر همين اساس شايعه احضار وى حسابى داغ شده و بعيد نيست طى همين هفته احضار او به صورت رسمى اعلام شود. استقلال در نيم فصل اول حضورى فعال در كميته انضباطى داشت و غير از اميد طيرى و صمد مرفاوى، امير قلعه نويى هم ۲ مرتبه براى اداى توضيحات به اين كميته فرا خوانده شد.
جنگ پنهان در استقلال بالا گرفت
چرا با اولروم مذاكره كرديد؟!
از همان روزهايى كه بحث بر سر حضور بازيكنان برزيلى در استقلال داغ شد و معلوم شد كه امير قلعه نويى قصد تقويت قدرت تهاجمى تيمش را دارد، مردانى همچون فرهاد مجيدى، آرش برهانى و سياوش اكبرپور عليه ماجرا موضع گرفته و بعضاً مصاحبه هايى هم صورت دادند اما با تذكر مسئولان باشگاه ساكت شدند تا برايشان دردسر ايجاد نشود. در اين ميان فابيو بالا به ايران آمد و بدون عقد قرارداد كشورمان را ترك كرد تا شايعه جذب «عرفان اولروم» بر سر زبان ها بيفتد اما نكته مهم اينجاست كه جذب احتمالى عرفان هم دردسرهايى ايجاد مى كند و حتى هم اكنون نيز باعث شده تا جنگى پنهانى را در استقلال شاهد باشيم. غير از ناصر حجازى كه صراحتاً امير قلعه نويى را بابت مذاكره با اولروم به باد انتقاد گرفته است؛ برخى از بازيكنان استقلال هم از اين مسأله ناراضى هستند و معتقدند وقتى كه سياوش اكبرپور و آرش برهانى آنقدر خوب گل مى زنند و مردانى همچون مجيدى و عليزاده هم روى نيمكت هستند چه دليلى دارد كه با يك مهاجم افت كرده مذاكره شود و او را به جمع آبى پوشان اضافه كرد.
مدير استقلال سرى كه درد نمى كند را دستمال مى بندد!
واعظى آشتيانى در مورد سوژه هاى مورد علاقه اش چقدر حرف مى زند؟
بعد از آنكه على فتح الله زاده به استقلال بازگشت او سوژه هاى جذاب زيادى براى غيبت كردن و حرف زدن در مورد اسلافش داشت اما در آرشيو هيچ يك از روزنامه ها حتى يك مورد خبر يا مصاحبه را هم نمى توان پيدا كرد كه در آن حاجى پيرامون مقداد نجف نژاد بدگويى كرده باشد اما امير واعظى آشتيانى مدام به دنبال فرصت و بهانه اى مى گردد تا مديرعامل قبلى استقلال را بكوبد! اين مدير كارآمد كه به خاطر نتايج تيمش از حاشيه امن مناسبى برخوردار است و نيازى به راه انداختن طرح «توجيه» و دفاع از خود ندارد به عوض آنكه روى روشنى هاى كارنامه اش انگشت بگذارد و از اين فضاى مناسب جهت توسعه ارتباطاتش بهره بگيرد، بند كرده به فتح الله زاده و به شكل عجيبى اصرار دارد تا براى خود و تيمش دشمن درست كند. البته سياست «اشاره به معضلات» و تمركز روى «دشمنان ساختگى» يكى از عادت هاى مشترك طيفى است كه واعظى آشتيانى به آن طيف تعلق خاطر دارد. از ديد ايشان وقتى حواس ها را معطوف به يك پديده غيرملموس مى سازى و از توجه به وضع موجود مى كاهى نه فقط امكان برجسته نمايى دستاوردها دوچندان مى شود بلكه اگر اشتباهى از مدير سر بزند نيز مى تواند آن را به گردن همين معضلات واهى و رقباى خيالى بيندازد. آشتيانى كه خبر داريم واو به واو روزنامه ها را مى خواند و از همين رو هر گاه ۲ ، ۳ خطى در نقد او نوشته شده باشد بلافاصله واكنش نشان مى دهد در بخش ديگرى از جديدترين مصاحبه تنش زايش دوباره به مطبوعات حمله كرده و اصرار دارد تا به مردم بقبولاند كه به جز نشريه طرف مصاحبه اش بقيه را به رسميت نمى شناسد و نگاهى گذرا به مطالبشان دارد. در همين چهارچوب او كه مى توانسته جهت اثبات صحت ادعاى خود در خصوص كم ارزش بودن رسانه هاى ورزشى از كنار اين سوژه بگذرد فصل قابل توجهى از حرفهايش را به مطبوعات اختصاص داده تا اين سؤال به وجود بيايد كه اگر موضوعى براى مديرعامل استقلال مهم و جذاب و داراى ارزش باشد او چند صد صفحه راجع به آن حرف خواهد زد؟ به هر تقدير چون سرى كه درد نمى كند دستمال نمى بندند، لذا توقع ما از آشتيانى اين است كه به توصيه حضرت حافظ درباره درخت دوستى و نهال دشمنى گوش فرا دهد و آب زلال استقلالى كه تا بدين لحظه هيچ مشكلى ندارد را گل آلود نسازد.
خورگى گلزنى مرض صدرنشينى
استقلال و بيمارى زيرپوستى
۱- استقلال در ۲ ديدار اخير ركورد فوق العاده اى را از خود برجاى گذاشت. ۲ بازى، ۶ امتياز، ۷ گل زده، صفر گل خورده، يك هت تريك و در مجموع كارنامه اى غير قابل انتقاد. انتقاد كردن از چنين تيمى مثل اين است كه بخواهى منطق يا آمار را زير سؤال ببرى و چشمانت را روى اين همه آمار موفقيت آميز ببندى. با اين حال استقلال در اين ۲ بازى اصلاً خوب بازى نكرد!
۲- ضمن احترام به ارقام و آمار و مستندات ثبت شده در جدول، تيم امير قلعه نويى در اين ۲ بازى اصلاً به ميدان نرفت! استقلال امير قلعه نويى شادابترين تيم نيم فصل اول بود كه در اين ۲ بازى اثرى از آثار شادابى و طراوت ديده نشد. استقلال امير قلعه نويى تهاجمى ترين تيم نيم فصل اول بود. در اين ۲ بازى با وجود ثبت ۷ گل زده، اثرى از آن تيم تهاجمى گردن كلفت كه تا گل نمى زد دست از تلاش برنمى داشت، ديده نشد. استقلال امير قلعه نويى يكى از هماهنگ ترين و «تيم ترين» تيم هاى نيم فصل اول بود. در اين ۲ بازى از استقلال چيزى به نام هماهنگى يا تيم بودن نديديم .
۳- استقلال را بيمار ديديم. بيمارى استقلال را هم پس از آزمايشات مختلف تشخيص داديم. استقلال در بازى با پيام بيمارى «خورگى» داشت و در بازى با ابومسلم «مرض اضطراب»! بيمارى خورگى استقلال، خورگى گلزنى بود. همه مى خواستند گل بزنند .همه مى خواستند ركورد بزنند ، همه مى خواستند اسمشان در فهرست گلزنان بازى بيايد. همه مى خواستند گلزن بازى باشند. كسى نبود كه بخواهد پاس گل بدهد. شايد حفظ جان واريو به دليل خارجى بودنش از اين بيمارى مصون بود. آخر برزيلى ها اين بيمارى را در ايام كودكى و نوجوانى مى گيرند و دركوچه پس كوچه هاى خاكى شهر و ديارشان نيز مقابل آن مصون مى شوند. شايد فقط ما باشيم كه تا لحظه خداحافظى با فوتبال نتوانسته باشيم از وسوسه دريبل زدن و ثبت يگ گل بيشتر در كارنامه مان جدا شويم.استقلال در بازى با پيام به خورگى گلزنى دچار بود و در نتيجه نظم تيمى خود را از دست داد و يكى از بدترين بازى هاى تيمى نيم فصل را به نمايش گذاشت. يك برد پرگل اما خالى.
۴- استقلال مقابل ابومسلم دچار بيمارى ديگرى شد به نام مرض صدر نشينى. وسوسه صدرنشين شدن چنان دست و پاى استقلال را به لرزه انداخت كه كاركرد تيمى تاحد نصف كاهش يافت. مهاجمانى كه غيرممكن ترين گل ها را گل مى كردند، از داخل محوطه جريمه و حتى ۶ قدم چنان سقف آسمان را نشانه مى رفتند كه ماه نيز به ناچار جا خالى مى داد! استرس و اضطراب رسيدن به صدر جدول چنان بدن استقلال را به رعشه درآورد و چنان اين تيم را دستپاچه كرد كه استقلال حتى يك دهم خود را نيز به نمايش نگذاشت.
۵- استقلال مقابل پيام مى خواست به گل برسد كه رسيد. مقابل ابومسلم هم نيت، صدرنشينى بود كه حاصل شد. ايراد كار اما اينجا بود كه استقلال براى رسيدن به هدف خود وسيله بدى را برگزيد. بيمارى راه درستى براى تندرستى نيست. براى سير شدن هم نيازى به پرخورى تا حد افراط نيست. مى توانى مدت غذا خوردنت را طولانى كنى و چند بار به ميز غذا مراجعه كنى به جاى آنكه بكوشى يك بار بشقابت را تا سقف رستوران پر كنى از غذا.
۶- استقلال در ۲ بازى اخير بيمار بود. آيا امير قلعه نويى حواسش به اين قضيه هست؟
اولروم، مرد ۲۵۰ ميليونى
استقلال: از اين پول ها به هيچكس نمى دهيم
داستان مذاكره استقلالى ها با عرفان اولروم از جمله مواردى بود كه قبل از جدال ابومسلم- استقلال توسط ناصر حجازى افشاء شد و جنجال وسيعى راه انداخت. البته اولروم نيز به واسطه آنچه كه براساس گفته خودش «مصدوميت» و طبق ادعاى حجازى «تمارض» بود، مقابل آبى پوشان بازى نكرد تا مسأله جنجالى تر و پيچيده تر شود. بعد از پايان بازى حجازى طى مصاحبه اى مدعى شد كه اگر استقلال واقعاً عرفان اولروم را مى خواهد، بايد براى جذب وى ۲۵۰ ميليون تومان بپردازد! در همين رابطه يكى از مسئولان استقلال به ابرارورزشى گفت: اولاً حتى اگر امير قلعه نويى عرفان را بخواهد به صورت رسمى با ابومسلمى ها گفت وگو مى كنيم و مديرانشان را مورد خطاب قرار خواهيم داد. ثانياً پرداخت ۲۵۰ ميليون براى اولروم آن هم در حالى كه ليگ به نيمه راه خود رسيده و او حداكثر مى تواند ۱۵ بازى داخلى برايمان انجام دهد رقم بسيار گزافى بوده و بعيد است باشگاه ما از اين پول ها به كسى بدهد.
اميرآبادى ديگر نيمكت نشين نمى شود
مهدى اميرآبادى كه در بازى با ابومسلم به خاطر نبود منيعى در تركيب ثابت استقلال قرارگرفت ونمايش قابل قبولى نيز داشت، موفق شده است رضايت مربيان استقلال را جلب كند و در بازى هاى بعد نيز از ابتدا براى تيمش به ميدان خواهد رفت. با اين حساب منيعى در ديدار آينده استقلال نيمكت نشين خواهدبود.
بيك زاده : درصورت موافقت باشگاه استقلال به راه آهن مى روم
هاشم بيك زاده هافبك تيم استقلال تهران در خصوص پيشنهاد باشگاه راه آهن مبنى بر جذب وى گفت: صحبت هايى از طرف راه آهن انجام شده و در صورت موافقت باشگاه استقلال به اين تيم خواهم پيوست. وى همچنين خاطر نشان كرد: در نيم فصل گذشته بسيار آماده بودم و تا آنجا كه توانستم به تيمم خدمت كردم اما به هر حال پيشنهاد راه آهن هم خوب بوده و قابل بررسى است. وى با اشاره به وضعيت استقلال عنوان كرد: تيم ما تيم بسيار خوبى است و بازيكنان بزرگى دارد كه هركدام از آنان مى توانند در پيشرفت تيم نقش بسزايى داشته باشند و من مطمئن هستم كه استقلال با اين نفرات قهرمان خواهد شد. بيك زاده در خصوص صدر نشينى آبى پوشان در ليگ برتر گفت: خوشبختانه با تلاش زياد به اين مهم رسيديم و حالا بايد بيش از پيش تلاش كنيم تا صدر جدول را از دست ندهيم. مطمئناً بايد در هر بازى امتيازات لازم را بگيريم تا بتوانيم قهرمان ليگ شويم و همچنين در آسيا نيز سربلند باشيم.
اكبرپور: مى خواهم به تيم ملى برسم
سياوش اكبرپور مهاجم استقلال بعد از گلزنى هاى چند هفته اخير اعتماد به نفس بالايى به دست آورده و اميدوارى زيادى دارد تا براى حضور در تيم ملى مورد توجه على دايى قرار بگيرد.وى در اين باره گفت: خودم را در اوج مى بينم و گل هايى كه در چند هفته اخير به ثمر رسانده ام، نشان مى دهد كه اين يك ادعا نيست و در حال حاضر يكى از آماده ترين مهاجمان ليگ هستم.به همين دليل منتظر اعلام ليست تيم ملى مى باشم تا شايد بعد از مدتها فرصت پوشيدن پيراهن ملى را بر تن كنم. او همچنين ادامه داد: البته اگر باز هم مورد بى توجهى قرار بگيرم، اعتراضى نخواهم كرد و براى رسيدن به تيم ملى تلاش مى كنم تا بالاخره در رقاتبهاى مقدماتى جام جهانى به ميدان بروم. اكبرپور با اشاره به صدرنشينى استقلال در ليگ برتر گفت: بعد از امتياز از دست دادن هاى متوالى در هفته هاى اول، توانستيم از بحران عدم نتيجه گيرى خارج شويم و با پيروزى هاى متوالى نشان داديم كه شايسته ترين تيم براى رسيدن به قهرمانى هستيم.البته از اين به بعد بايد با هوشيارى بيشترى مقابل رقيبان خود به ميدان برويم تا اين موقعيت ايده آل را از دست ندهيم.
گزارش تمرين استقلال
واعظى آشتيانى تشويق شد
اولين تمرين استقلال پس از پيروزى اين تيم مقابل ابومسلم روز دوشنبه در ورزشگاه دستگردى برگزار شد. استقلالى ها ديروز را نيز تعطيل بودند و به استراحت پرداختند. تمرين روز دوشنبه با حاشيه هايى همراه بود كه در ذيل آمده است:
تنيس فوتبال
در ابتداى تمرين چند بازيكن كه زودتر از سايرين در ورزشگاه حاضر شده بودند به انجام بازى تنيس فوتبال پرداختند و بدن هاى خود را به اين شكل گرم كردند.
غايبان
در تمرين روز دوشنبه ۲ بازيكن و يك مربى غايب بودند. اشكان نامدارى، سياوش اكبرپور و اميد طيرى ۳ نفرى بوند كه در اين تمرين حضور نداشتند.
واعظى تشويق شد
اميررضا واعظى آشتيانى بشدت از سوى هواداران تشويق شد. هواداران كه از نتايج تيم رضايت دارند واعظى آشتيانى را تحسين كردند.
شرح تمرين
در ابتدا نفرات چند دقيقه دور زمين دويدند. پس از آن نفرات اصلى از سايرين جدا شده و بقيه بازيكنان به انجام بازى آقاوسط پرداختند. در ادامه بازيكنان در قالب ۲ تيم زرد و آبى در نيمى از زمين فوتبال تاكتيكى بازى كردند كه تيم زرد با نتيجه ۳ بر ۲ پيروز شد. عليرضا عباسفرد (۲ گل) و ميثم منيعى براى تيم زرد و هاشم بيك زاده و احمد خذيراوى گل هاى تيم آبى را به ثمر رساندند.
اكبرى : از اعتماد دوباره قلعه نويى ممنونم
يدالله اكبرى هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: پس از هفته ها نيمكت نشينى قلعه نويى بار ديگر به من اعتماد كرد و به همين خاطر از او متشكرم.وى همچنين خاطر نشان ساخت: بازى بسيار خوبى را از ۲ تيم شاهد بوديم اما در اين ميان استقلال توانست با يك بازى حساب شده تر با استفاده از موقعيت هايش به پيروزى با ارزشى دست يابد. وى در خصوص عملكردش در اين ديدار گفت: خوشبختانه پس از هفته ها نيمكت نشينى توانستم با جلب اعتماد قلعه نويى فرصت بازى كردن پيدا كنم و اميدوارم بتوانم در ديدارهاى آتى جواب اعتماد او را بدهم. اكبرى در خصوص درخشش طالب لو در ديدار مقابل ابومسلم اظهار داشت: بدون شك مى توان گفت وحيد در اين ديدار يك تنه باعث پيروزيمان برابر ابومسلم شد چراكه در چندين صحنه با واكنش هاى بى نظيرش از فروپاشى دروازه استقلال جلوگيرى كرد و روز بى نقصى را پشت سر گذاشت. وى افزود: بى شك استقلال در اين فصل در هر ۳ جام مدعى اصلى كسب عنوان قهرمانى است چراكه با آمادگى كه در تيم به چشم مى خورد و رفاقتى كه در بين بازيكنان ديده مى شود و همچنين تمرينات شاداب و بسيار خوبى كه بازيكنان انجام مى دهند رسيدن به موفقيت در اين فصل دور از انتظار نخواهد بود.
در صورت جذب اولروم توسط استقلال
تقى پور به ابومسلم مى پيوندد
در صورتى كه باشگاه استقلال با مهاجم نيجريه اى ابومسلم به توافق برسد مدافع آبى پوشان به مشهد خواهد رفت. طبق توافقى كه بين ۲ باشگاه استقلال و ابومسلم صورت گرفته در صورتى كه عرفان اولروم به جمع آبى پوشان پايتخت اضافه شود يكى از مدافعان استقلال به مشهد خواهد رفت. ابراهيم تقى پور گزينه اى است كه مربيان استقلال در صورت جذب اولروم حاضرند او را در اختيار تيم ابومسلم قرار دهند. اين در حاليست كه باشگاه استقلال با وجود پيشنهاد برق شيراز براى جذب تقى پور با اين درخواست موافقت نكرده است.
ميلاد نورى نمى تواند از استقلال جدا شود
ميلاد نورى، هافبك استقلال از جمله بازيكنان اين تيم است كه با گذشت ۱۸ هفته از ليگ هنوز نتوانسته براى تيمش به ميدان برود. طى هفته گذشته شايعاتى پيرامون جدايى اين بازيكن از استقلال شنيده مى شد. ديروز شنيديم طبق قانون ليگ برتر نورى نمى تواند از آبى پوشان جدا شود چون نام وى در اولين بازى استقلال در دور برگشت در ليست ۱۸ نفره تيمش حضور داشت. با اين اوصاف اين بازيكن بايد تا آخر فصل در استقلال بماند و نيمكت نشينى را تحمل كند.
زيارت مشهد نذر قهرمانى هاى استقلال
تيم فوتبال استقلال توانست در مشهد با حساب ۲ گل ابومسلم را شكست دهد. نكته جالب اينكه امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان پس از پايان بازى بشدت از برد تيمش خوشحال بود و در جمع بازيكنان اعلام كرد وقتى استقلال به مقام قهرمانى ليگ برتر برسد براى اداى نذر قهرمانى به زيارت مشهد خواهد آمد.
قلعه نويى ول كن عنايتى نيست
امير قلعه نويى همچنان نظر مثبتى روى رضا عنايتى دارد و حتى در روزهايى كه مهاجمان استقلال خوب كار مى كنند و خوب گل مى زنند خواستار جذب اين مهاجم است. عنايتى البته در النصر با افت فاحشى مواجه شده و مصدوميت هم روى كارش تأثير منفى گذاشته اما قلعه نويى عقيده دارد او در آسيا به درد استقلال مى خورد و با اين حساب اگر ديديد آقارضا به جاى فابيو بالا به استقلال پيوست تعجب نكنيد.
پيشنهاد جالب استقلالى ها
قراردادتان را تمديد كنيد و لژيونر شويد!
استقلال، نيم فصل اول را خوب به پايان رساند و دور برگشت ليگ برتر را نيز با برترى مقابل ابومسلم شروع كرد تا همچنان در بالاى جدول باقى بماند. بازيهاى خوب استقلال موجب شده تا مردانى همچون جان واريو، اكبرپور و برهانى در فوتبال ما چهره شوند و زمزمه هايى مبنى بر پيوستن آنها به تيم هاى خارجى بويژه عربى بر سرزبانها بيفتد. از طرف ديگر طبيعى است كه مجتبى جبارى هم بعد از بازگشت به ميدان به احتمال زياد به مرد اول خط ميانى آبى ها بدل شود. گفتنى است كه ليگ قهرمانان آسيا هم در پيش است و اگر استقلال در اين پيكارها بدرخشد قطعاً خارجى ها تمايل بيشترى براى جذب آبى پوشان نشان خواهند داد. اين در حاليست كه قرار داد برخى مهره هاى كليدى استقلال در پايان فصل تمام مى شود و آنها عملاً مى توانند به عنوان مهره آزاد با هر تيمى كه مى خواهند قرارداد ببندند. در همين رابطه شنيديم كه مسؤلان استقلال مى خواهند پيشنهاد تمديد قرارداد را به بازيكنان بزرگ خود بدهند و در عين حال اين اجازه را صادر كنند كه آنها مشكلى براى ترانسفر نداشته باشند. به اين ترتيب اين نفرات در صورت پذيرفتن شرط فوق با استقلال قراردادى جديد منعقد كرده و ضمن دريافت بخش اعظمى از كل مبلغ ثبت شده به عنوان مهره قرضى راهى تيم هاى خارجى مى شوند تا هم به هدف خودشان دست يافته باشند و هم اينكه استقلال از بابت اين انتقال سهم ببرد و به لحاظ مالى منتفع شودلازم به يادآورى است كه روش فوق در زمان مديريت على فتح الله زاده هنگامى كه استقلالى ها به تيمهاى آلمانى مى پيوستند اجرا مى شد.