افشين پيرواني: من همكار ميخواهم نه دستيار / در خط حمله نياز به بازيكن جديد داريم
كانون هواداران پرسپوليس : افشين پيرواني براي انتخاب دستياران ايراني خود 4 گزينه را به هيات مديره باشگاه پرسپوليس پيشنهاد داده است.
در ليست گزينههاي مورد نظر افشين پيرواني براي نشستن روي نيمكت تيم فوتبال پرسپوليس اسامي نفراتي همچون محسن عاشوري، نادر محمدخاني، نعيم سعداوي، محمد خاكپور و ... به چشم ميخورد و قرار است پس ازموافقت باشگاه پرسپوليس يك يا دو نفر از اين جمع به عنوان دستياران افشين پيرواني كار خود را آغاز كنند.
افشين پيرواني بدون اينكه اين اسامي را تائيد يا رد كند، به مرجع خبری گفت: من دوست دارم از افرادي به عنوان همكاران خود استفاده كنم كه از پتانسيل و توانمندي بالايي برخوردارند و انگيزه بالايي براي كار كردن در پرسپوليس دارند.
پيرواني كه دوست ندارد از لقب دستيار استفاده كند، ميگويد: حقيقتاً من چنين واژههايي را دوست ندارم چرا كه اينها همه دوستان من هستند و هر كدام كه قبول كردند و به كمك من آمدند به عنوان همكار با يكديگر كار خواهيم كرد.
پيرواني در مورد بازي با سايپا گفت: تيم سايپا براي نباختن با تمام وجود دفاع ميكرد و انگيزه زيادي داشتند كه مقابل پرسپوليس نبازند. دفاع چند لايه سايپا و بدشانسي و كم دقتي ما باعث شد تا نتواتيم به پيروزي برسيم ضمن اينكه دو توپ مهاجمان ما هم به تير دروازه خورد.
پيرواني با رد جدايي پژمان نوري از پرسپوليس گفت: ما به هيچ عنوان دوست نداريم كه بازيكنان چنين تفكراتي داشته باشند و هيچ مربي هم نميتواند تضمين بدهد كه از همه بازيكنان به طور ثابت در تمامي بازيها استفاده كند.
پيرواني افزود: پژمان بازيكن خوبي است و ما به وجود او احتياج داريم و اينكه چه بازيكناني در ترتيب تيم قرار بگيرند بر عهده من است ولي به دليل اينكه هفته گذشته مصاحبههايي انجام داده بود و نسبت به نيمكتنشيني خود معترض بود او را از ليست 18 نفره براي بازي با سايپا خارج كرديم.
سرمربي پرسپوليس افزود: بهتر است آقاي نوري فكر رفتن را از سر خود بيرون كند چرا كه او فعلا با پرسپوليس قرارداد دارد و ما هم به او نياز داريم و به هيچ عنوان حاضر نيستيم وي را از دست بدهيم.
سرمربي پرسپوليس در مورد جذب بازيكنان جديد گفت:ما در خط حمله نياز به بازيكن داريم و در مقابل در برخي مناطق مثل خط دفاع با ترافيك بازيكن مواجه هستيم و وقتي بازيكني با سابقه و تجربهاي مثل رحمان رضايي روي نيمكت مينشيند، سايرين هم بايد تبعيت كنند.
وي در خصوص آينده خود گفت:من به عنوان مربي با پرسپوليس قرارداد دارم و وظيفه خود ميدانم بدون توجه به هر گونه حرف و حديثي براي موفقيت پرسپوليس نهايت تلاش خود را بهكار ببندم.