سلام به همه
این xbox هالوپک غیر از ظرفیت هارد - دیگه چه فرقی با مدل الایت داره ؟
(یه نفر آگهی داده قیمت 230 و گفته تنها فرقی که با مدل الایت داره ظرفیت هاردشه که ظرفیتش 40 )
ممنون
سلام به همه
این xbox هالوپک غیر از ظرفیت هارد - دیگه چه فرقی با مدل الایت داره ؟
(یه نفر آگهی داده قیمت 230 و گفته تنها فرقی که با مدل الایت داره ظرفیت هاردشه که ظرفیتش 40 )
ممنون
نقل قول:
مطمینی طرف درست گفته ؟ سوتییی چیزی نداده ؟
چون من روز سال تحویل خریدم 380 (elite . jasper)... دیگه خیلی پایین اومده باشه شده 340 - 350...توی سایت dgkala.ir هم قیمت زده 375....راستش من که نمی تونم به یه همچین گفته ای اعتماد کنم....دیگه خودت میدونی...
میخوای یه بار دیگه زنگ بزن بپرس ببین همون قیمت رو میگه ؟؟؟!!!
شاید درست گفته باشه چون اینجا سری جدیدش شده 199 یورو . الیت . شاید از اونها باشه !!نقل قول:
اره احتمالا جدیداش ارزون تر شده
یعنی من برم با خیال راحت بخرم خیلی میترسم که یه برنامه ای رو من پیاده نکنه
الان قیمت خام دستگاه چنده؟
بعد پخته شدش چنده؟ (-- شده):8:
نقل قول:
اقا کجا بجنورد میگه elite 285 :18:من خودم چند روز پیش از مغازه بین شهید چهار راه مخابرات که زیر زمین هست پرسیدم xbox360 arcade 272 اون مطمعن تره ولی قیمتش خیلی بالاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگو از کجا سوال کردی حتما
سری جدید با اینایی که من گرفتم چه فرقی داره مگه ؟نقل قول:
شاید درست گفته باشه چون اینجا سری جدیدش شده 199 یورو . الیت . شاید از اونها باشه !!
آخه تو یه ماه 100 تومن ارزون نمیشه که ...؟:41:
شما مطمنی اون کنسول elite بوده ؟نقل قول:
چون هر دو قیمت خیلی ارزون هست
تو تهران ارزون ترین جا که فتحی هست داره میده 330 اونم الان چون قبل عید بود 340
و جاهای دیگه تا 370 هم میدن
این رو من احتمال میدم Falcon باشه که اگه هم باشه بازم ارزونه
فقط ببین اگه طرف مطمنه و واقعا elite با jasper هست رو هوا بگیر که عالیه قیمت :31:
سلام دوستان برنامه 360xplorer رو میخوام شما دارین؟
ببین به کارت میاد ؟نقل قول:
کد:http://fileserver1.softwaredownloadupdates.com/f5/265000-x360_xplorerv01b.rar
دوستان لایو بازیهای xbox چطوره ؟ فقط pes رو انلاین بازی کردم
کدوم بازیها هست که لایوش خوبه
بستگی به سبک های مورد علاقه ی شما دارهنقل قول:
Gears of War 2 در سبک Action Advanture / TPS
Halo Series در سبک FPS
FIFA 10 در سبک شبیه سازیه فوتبال و Sport
Forza Motorsport 3 در سبک Racing
Street Fighter 4 و Tekken 6 در سبک Fighting
و
...
من قبل این که بن بشم خیلی Call of duty 4 بازی می کردم کلا COD تو لایو حال میده GTA IV مد Free ride و Midnight Club هم لایوشون خیلی میچسبیدنقل قول:
دوستان لایو بازیهای xbox چطوره ؟ فقط pes رو انلاین بازی کردم
کدوم بازیها هست که لایوش خوبه
COD : World at war هم یه قسمت co-op داره به نام Nazi zombies اونم حال میده
بله اومد ممنوننقل قول:
سلام
نه دوست عزیز بعد همون پاساژ یه مغازه ی بالاشم ساعت فروشیه
برو یه قیمت بگیر شاید من گوشهام ناراحتی داره نمیدونم والا:18:
احتمالا با برد جاسپر بوده:8:
بجه ها نمیشه فلشی رو که به عنوان هارد xbox360 اسفاده شده رو توش فایل ریخت بعد زد به xbox و تو xbox فایلاشو دید؟ یا برعکس؟ مثلا یه تریلر که تو هارد xbox هست رو کپی کرد رو فلش بعد وصلش کرد به pc و اون تریلر رو تو pc دید؟؟؟
اقا از كجا ميشه فهميد كه درايو Benq هست يا اون چند مدل ديگه؟
ميخوام Ixterme-lt بكنم توش:31:
سلام
ببخشيد اين قضيه ي 360 اسليم آخرش چي شد؟
درست ميشه يا نه؟
با تشكر.
خوب شما باید دستگاه رو باز کنی و درایو رو وصل کنی به PC پس طبق عکس و راهنمای زیر راحت میتونی بفهمی :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک دونه کاملترش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که جز شایعه چیزی نداشته و خود MS تو سایت رسمیش اعلام کرده که هیچ برنامه ای ندارننقل قول:
هر وقت خبرش تو سایت XBOX خورد قطعی میشه
شما دستگاه رو اک خریدی یا دست دوم ؟نقل قول:
با همه بازی ها مشکل داره یا تعدادی خاصی از dVD ها ؟
و این که تو یک نقطه ثابت رخ میده یا رندم هست ؟
یعنی به صورت مولتی پلیر با یک نفر دیگه بازی میکنی یا چند نفر دیگه ؟نقل قول:
شما برای دانلود فایلهای حجیم 500 به بالا دستگاه رو چند روز روشن میذارید ؟
راه دیگه ای نداره ؟
bebakhshid ke Latin minvisam mikhastam bedoonam ke hata bara download trailer ham bayad accont live kharid ya oona majaniye?
فرق xbox آرکید با الیت چیه
بجز وسایل جانبی و هارد از چه فرقی باهم دارن؟
کسی اطلاعاتی نداره؟:19:نقل قول:
اکثرا غیر free هستننقل قول:
هیچ تفاوتی با هم ندارن به جز این موارد و رنگنقل قول:
دوستان چندتا سوال...:
دسته های Xbox باطری موبایلی مخصوص به خودشون رو هم دارن ؟ یعنی دیگه باطری قلمی نزاری ...
اگه داره قیمتش چنده...
شارژر xbox هم اگه قیمت دارین بگین همون که وصل میشه به دسته و وسط بازی هم میتونی دسته رو شارژ کنی و از این حرفا.......
یه شوال دیگه : باطری شارژی یا غیر شارژی چه مارکی واسه استفاده واسه دسته بهتره ؟
energyzer خیلی خوب جواب میدهنقل قول:
نقل قول:
باتری موبایلی که نمیشه بهشون گفت . Play & chargekit هست . که به نظر من نگیری بهتره . من که گرفتم بیخود بود . تازه من اصلشو گرفتم . یعنی با Vibration بازی کنی میره رو اعصابت و زود شارژ خالی میکنه .
باتری غیر شارژی Durracell (دوراسل اصل) یا انرژیز (اصل) .
شارژی هم که من خودم باطری قلمی 2100 Kodak گرفتم با شارژر خودش . مخصوص دوربین های عکاسی هست . خیلی عالیه و خوب جواب میده . راحت باهاش چند هفته بازی میکنم . 18000 خریدم .
مشکل 3 چراغ قرمز برای چی ایجاد میشه؟
انقدر هم معروف شده
26,500,000 for three red lights
از داغ شدنه دستگاه بوجود میادنقل قول:
من برای دسته های 360 ام از باطری های قلمی معمولی استفاده میکنم .
میخواستم ببینم توی مقداره ویبره تاثیر داره یا نه ؟
نه مهدی جان تاثیری ندارهنقل قول:
در مورد باتری هم اگه از این ارزون های مجهول باشه 2 روزه با vibration کلکش کندست :31:
نقل قول:ده ها دلیل معلوم و نا معلوم داره که به قول شما این داغ کردن زیاد یکی از اوناست...نقل قول:
مشکل 3 چراغ قرمز برای چی ایجاد میشه؟
انقدر هم معروف شده
26,500,000 for three red lights
مثلا برای من اتفاق افتاده که وقتی سیم پاور و اتصالات اونو بد میذاشتم یهو ارور سه چراغ قرمز ظاهر میشد و با
تنظیم دوباره اونا به حالت عادی برگشت ... اما سه چراغه معروف E74 هست که قابل برگشت نیست
یه سوال تخصصی :
کنسول وقتی سه چراغه میشه...کدوم چراغا قرمز میشن ؟
چراغ دسته ؟ چراغ دسته ی روی کنسول...لامپ تصویر تلویزیون...کجا ؟
چراغهای 1و3و4 رو کنسولنقل قول:
دمت گرم امضا رو بخون :11:
آرهنقل قول:
تو این یک ماه و نیم که 360 گرفتم نزدیک پانزده بیست تا باطری هم خریدم .
از همه تون برا راهنمایی هایی که کردین تشکر می کنم بالاخره یه الیت خریدم فقط چندتا سوال داشتم:
1- کنسول چه مدت اکانت لایو داره؟ و چطوره این شروع میشه؟
2- کلا تو لایو چه کارا میشه کرد بغیر از بازی ؟ مپلا فیلم اینا برا دانلود هست؟
3- لازمه که براش فن بگیرم؟
1- شما 3 تا 1ماه Free داري ! يعني ميتوني 3 تا گيمرتگ بسازي با هركدوم 1 ماه Free ! از اولين باري هم كه به لايو وصل شي شروع ميشهنقل قول:
2- همه چيز ميشه دان كرد ! Music Video , سريال , كارتون , فيلم و ... !
3- براي جاسپر نيازي نيست اگه در جاي مناسب بزرايش . جايي كه بسته نباشه تا گرم بشه كلا بهش برسي امكان نداره مشكلي پيش بياد
نويد جان من ميحوام تابستون زياد بازي كنم صبح و عصر؛ شما چند ساعت رو پيشنهاد مي كني براي بازي كردن(براي برد جاسپر)نقل قول:
با اجازه آقا نوید :نقل قول:
نويد جان من ميحوام تابستون زياد بازي كنم صبح و عصر؛ شما چند ساعت رو پيشنهاد مي كني براي بازي كردن(براي برد جاسپر)نقل قول:
انقدر بازی کن که خودت اینطوری :24: نشی ، دستگاه با بورد جاسپر چیزیش نمیشه .
ميلاد جان بي شوخي؛ چند ساعت بازي كنم؟نقل قول:
من قصد اسپم دادن ندارم و فقط مي خواستم بدونم. همين!
آخه اينو ديده بودم:!!!:31:
کد:http://dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=873
من یه بار یادم رفته بود دستگاه رو خاموش کنم روی بازی هم همینطوری مونده بود ، از اونجایی که این ستینگ های اتو آف و این حرفها خاموش بود یه 24 ساعتی روشن مونده بود چیزیش نشده بود .نقل قول:
شما دیگه با توجه به اینکه انسان هستی و ماشین نیستی روی 5-6 ساعت فکر کنم بتونی بازی کنی ولی خود من پیشنهاد میکنم برای سلامت خودت نه برای دستگاه بیشتر از روزی 3-4 ساعت و هر یک ساعت نیم ساعت استراحت بازی نکن چون صدمه های شدید مغزی و چشمی میزنه که چند سال دیگه خودش رو نشون میده .
در کل دستگاه اینطوری که بچه ها رکورد زدند روزی 18 ساعت دوام میاره ، که البته خیلی بیشتر از این حرفها دوام میاره فقط یه جایی باشه که هوا دور و برش خوب گردش داشته باشه .
اون رو هم زیاد جدی نگیر ! اون اومده سری اول دستگاه رو قاطی کرده با این جدید ها بعد از اونجایی که سری اول بیشت از 30 میلیون دستگاه بوده خوب بیشتر از نصق میره برای اون .