سلامنقل قول:
من دو تا مودم موبین نت lte دارم برای هر دوتاش حجم شبانه رو حذف کرده این یعنی هر دوتا مودم من 360 درجه هستن و رویه رومینگ فعال هستن درسته ؟!
Printable View
سلامنقل قول:
من دو تا مودم موبین نت lte دارم برای هر دوتاش حجم شبانه رو حذف کرده این یعنی هر دوتا مودم من 360 درجه هستن و رویه رومینگ فعال هستن درسته ؟!
تست روی دکل مبین نت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست روی دکل همراه اول :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه اینترنت درست و حسابی هم نداریم .واقعا چی میشه گرفت که سرعتش همیشه بالا باشه ؟;)
تست سرعت مبین نت. کرمانشاه شهرک نجفی. (همیشه هم سرعتش همینه و تغییر نمیکنه).
روی td یا fdd ؟نقل قول:
روی TDD. بیخیال FDD بشید چون همراه اول بهش آنتن میده و اوضاع همراه اول هم خرابه. من سرعتم همیشه همینه هیچوقت هم کم نمیشه. فقط ساعت دو تا هفت صبح میاد روی چهار مگابیت.نقل قول:
دوستان الان چک کردم نت تایپ روی کنسول ps4 از دو شده سه :sad: بدبخت شدیم . خوبیش نت تایپ دو بود که اونم پرید . چی کار کنیم ؟
بچه ها من الان زنگ زدم پشتیبانی میگه رنج آیپی هایی که با ۱۸۰ شروع میشه تایپ سه هست . نیم ساعت مودم خاموش کردم بعو روشن کردم رنج آیپی ۳۷ شد و نت تایپ دو شد . دوباره زنگ زدم که آیپی استاتیکی با رنج ۳۷ بگیرم که گفتن نه بصورت راندوم آیپی بهتون میدن و ممکنه آیپی استاتیکتون با رنج ۱۸۰ بشه . عجب اوضاعی هستااا
امروز از مبین نت زنگ زدن گفتند چرا از مودم استفاده نمی کنید گفتم بخاطر تغییر در بسته هاتون، گفتند به زودی مثل قبل میشه
هفته ی پیش هم به من زنگ زدن گفتن چرا استفاده نمیکنی؟؟
من گفتم چون سرویسهای خوب و مناسب رو برای ۳۶۰ ها برداشتین.
باورتون نمیشه، در جوابم برگشت گفت: چون مشترکین بهمون اطلاع دادن که استفاده نمیکنن ، ما هم برداشتیم!!
منم همونجا زدم زیر خنده. گفتم یعنی هر روزی ۱۰۰ تا از مشترکین زنگ میزدن میگفتن طرح کاربرهای ۳۶۰ رو بردارید؟؟
گفتش از کجا میدونید فقط واسه ۳۶۰ ها برداشتیم؟؟
گفتم آخه همسایه کناریمون از طرح ۳۶۰ استفاده نمیکنه، توی پنلش همه ی طرح ها هستن. شما هم سعی کنید دروغ نگید خانم، این دوره زمونه همه از حال و شرایط هم خبر دارن.
گفت من مسئله رو به مدیریت اطلاع میدم تا مشکلتون رفع بشه.
دوستان اگر بهتون زنگ زدن گفتن چرا استفاده نمیکنید، حتما بخاطر قیمت و بلایی که سرمون آوردن اعتراض کنید.
آها، من توی مکالمه که الان گفتم بهتون، به پشتیبانی گفتم: الان قیمت مبین نت توی همه ی طرح ها حداقل ۱۰۰۰ الی ۲۰۰۰ تومن گرونتر از ایرانسل و همراه اوله ، برای من اصلا نمیصرفه بخوام با این وضعیت از مبین نتر سرویس بگیرم:دی
خلاصه شما هم بهشون اعتراض کنید تا بفهمن باید خدمات خوب ارائه کنن
ینی اگر استاتیک هم بگیریم رو رنج 180 بده بازم نت تایپ 3 میشه؟ غیر ممکنه ای پی استاتیک باید نت تایپ 2 باشهنقل قول:
- - - Updated - - -
چند وقت بود شارژ نکرده بودی؟نقل قول: