ممنون از راهنمایی تون. ولی در اکثر مواقع درست میگیره. مثلا چند روزی یه بار اینجوری میشه.
Printable View
ممنون از راهنمایی تون. ولی در اکثر مواقع درست میگیره. مثلا چند روزی یه بار اینجوری میشه.
سلامبا پرینتر p50 رو کاغذ لمینت با جوهر اورجینال اپسون چاپ میکنم اما عکس چاپ شده کیفیتش پایینه عکس رو تو فتوشاپ بارزولوشن 250 .و اندازه های 2560 *2560 (یک دایره ) چاپ میکنم ضمنا کیفیت پرینتر روی best هست اما وقتی رو کاغذ میاد رو عکس دونه های سفید رنگ ریز وجود داره که خیلی کیفیت رو میاره پایین البته عرض کردم رو کاغذ لمینت . میشه بگید واسه حل این مشکل و بالا بردن کیفییت چاپ چیکار کنم؟.ویه سوال دیگه اینکه وقتی اندازه های چاپ رو( مثلا آ4) به فتوشاپ میدم وقتی with رو میدم high مطابق با اون تغییر میکنه حالا چیکار کنم که اندازه ها رو من تعیین کنم نه برنامه؟خیلی ممنون
شما تست نازل چك بذار لطفا!نقل قول:
نوع كاغذ رو تعيين مي كنيد؟(روي چي ميذاريد؟)
هر چند من چيزي از فوتوشاپ سرم نميشه ولي سوالتون رو متوجه نشدم.
موقع چاپ كه تغيير مي ديد تيك داره براي اينكه با هم تغيير نكنند.
اما بهترين كار اينه كه همون اول عكستون رو Corp كنيد و ratio رو دلخواه تعيين كنيد كه بعد هم هر وقت خواستيد تغيير بديد هر دو رو با هم تغيير بديد.
سلام عمو محمدحال و احوالتون که خوبه ایشالامن نوع کاغذ را روی photo glassoy میذارم اگه اشتباهه پس رو چی بزارم؟منظورم زمان پرینت گرفتنه که میخوام a4 رو بدون حاشیه بزنه وقتی with رو میدم 21 برنامه واسه خودش یه اندازه دیگه میده که دیگه a4 نیس منظورم این بود که چه کار کنم اندازه ها رو دستی به برنامه بدم(21*29.7(یه سوال دیگه هر وقت پرینتر روشن بشه جوهری هم مصرف میکنه؟متشکر
نازل چك كه نذاشتيد!نقل قول:
اگه ممكنه پرينت كنيد و اسكن بذاريد يا حالا حوصلش رو نداشتيد خودتون ببينيد چطوره و مشكلي نداره بعد بگيد:31:
فكر نميكنم البته مشكلي داشته باشه حدسم رو نوع كاغذي هست كه استفاده مي كنيد.
با كاغذ هاي ديگه مشكل داريد؟
البته عمو بودن كمي شرايط ميخواد كه ما نداريم (سنمون كمه:31:) ولي مخلصيم دربست!
در مورد اندازه نيازي نيست شما وقتي داخل فوتوشاپ داريد آماه ميشيد براي پرينت توي تنظيمات پرينتر (page setup( وقتي سايز روي a4 باشه مشكلي نداره.
اكثر پرينتر ها نمي تونند روي سايز A4 به صورت بردر لس!!! بزنند اگه سايزي كه تعيين ميكنيد خودش مقداري ميده كه از a4 كمتر مربوط به همينه.
در غير اين صورت سايز كاغذ رو همون جا رو a4 بذاريد.
حالا باز هم موردي بود بگيد!
بله وقتي پرينتر روشن ميشه درست زماني كه يك سرو صدايي از داخل دستگاه مياد:31: پرينتر در حال انجام عمل هد كلين هست و از ميزان رنگها كم ميشه.
بنابراين زياد پرينتر رو خاموش و روشن نكنيد مثلا صبح روشن كنيد و شب خاموش كنيد.
البته اين براي اپسون با كارتريج هست كه اين درصد ها كم ميشه ساير دوستاني كه مثلا hp دارند خيلي تو كارشون تاثيري نداره چرا كه اپسون اگه درصد صفر بشه به شما اجازه چاپ نميده ولي Hp قابل شارژ هست.
بازم سلام
ای بابا من عمو میشناسم 3 سالشه چرا شکسته نفسی!!!:31:
نازل چک گذاشتم دستگاه مشکلی نداره حدستون کاملا درسته مشکل از نوع کاغذه برا کاغذایی که خود اپسون همراه دستگاه فرستاده پرینت در حد عالی اما رو کاغذ لمینت اینجور میشه!! البته یکی دو تا پرینت خوب رو همین کاغذای لمینت زدم در حد خوب اما الان نمیدونم تو تنظیمات چیو دستکاری کردم که بد میزنه حتی تنظیمات رو defult گذاشتم اما همچنان مشکل داره
مشکل من دقیقا تو page setup زمان پرینته من میخوام اندازه های a4 رو به دستگاه بدم بدون حاشه چاپ کنه در واقع من نمیخوام برنامه اندازه ها رو تعیین کنه چون دقیق نیست البته من نمیدونم چه جوری دقیقش کنم نه اینکه اشکال از برنامه باشه
p50 چاپ بدون حاشیه میزنه اما من اینجا یه حاشیه چند میلیمتری دارم
یواش یواش باید به فکر تهیه تانک بیفتم بعده حدود 10 پرینت a4 جوهرا تقریبا نصف شدن!!!!عجیب نیس؟
داداشی ممنون به امید عمو شدنتان:31:
مگه شما عمو بگيد چون از فيض داشتن داشي محرومم!:31:نقل قول:
برنامه هايي مثل فوتوشاپ حداكثر سايز قابل چاپ رو از تنظيمات پرينتر ميگيرن.
سايز كاغذي كه شما انتخاب مي كنيد سايز كاغذي هست كه به دستگاه مي ديد نه سايز چاپ شما!
يعني سايز چاپ رو بعد از اينكه توي برنامه مثل فوتوشاپ a4 و توي تنظيمات هم a4 تعيين مي كنيد ديگه خود پرينتر ميگه ديگه كار نداشته باش من خودم مي دونم:31:
نوع چاپ يكي نوع كاغذ هست يكي هم كيفيت چاپ ديگه تنظيماتي نداره.
علاوه بر اين كه نوعهاي مختلف كاغذ از جمله plain رو تست كنيد كيفيت رو هم دست كاري كنيد مثلا بذاريد روي text ببينيد بهتر ميشه يا بدتر!
نه عجيب نيست چرا كه اولا خيلي كم رنگ داخل كارتريج مي ذارند ثانيا اين رو از روي نوع و تعداد چاپ تخمين ميزنه و زماني كه درصد ها صفر بشن هم هنوز كارتريج ها رنگ داره(همش فكر كيفيت كار هستند به فكر ما نيستند:31:)
اگه مصرفت زياد تانك بگير اگه نه كمه و به صرفه هست برات كارتريج بخري تانك نزن.
به هرحال تانك هم مشكلات خاص خودش رو داره الان خيالت راحته كه فقط نوع كاغذ رو تنظيم ميكني ولي اون موقع بايد حواست به جاهايي ديگه هم بايد باشه:31: به علاوه كه گارانتي هم باطل ميشه.
آيا چاپگر وايرلس هم داريم يا نه؟
شاد باشيد :40:
بله الان خيلي از پرينترها وايرلس دارند.نقل قول:
هم جوهر افشان ها هم ليزري ها.
من یه پرینتر اچ پی دارم کاتریج این پرینتر رو ما خیلی شارژ و استفاده کردیم اخیرا بعد از اینکه کاتریج شارژ شد دیگه پرینت نگرفت داخله دستگاه هم کثیفه یعنه زیر قسمتی که کاتریج قرار میگیره خیلی کثیفه و جوهر در او ن قسمت ریخته و خشک شده میخواستم بیبنم این مشکله پرینت نگرفتن از کثیفیه پرینتره یا تموم شدنه عمر مقیده کاتریج ؟