عجیب کیفیت خط خوبی داری.... [emoji4]نقل قول:
واسه شما راحت تا 16 میکشه.
بر خلاف من مشکل داشتم رو 16 مگ نمیشد - کیفیت خط متاسفانه جالب نیست واسم [emoji20]
Sent from my D6502 using Tapatalk
Printable View
عجیب کیفیت خط خوبی داری.... [emoji4]نقل قول:
واسه شما راحت تا 16 میکشه.
بر خلاف من مشکل داشتم رو 16 مگ نمیشد - کیفیت خط متاسفانه جالب نیست واسم [emoji20]
Sent from my D6502 using Tapatalk
نقل قول:نقل قول:
16 در 24 ساعت چن بار پرش لینک داشتم ولی پینگ خوب بود
بعد پروفایل گیم بستن
اینجوری شد
ولی پینگ بالاتر رفته
میخوام زنگ بزنم پروفایل رو بردارن ببرن بالاتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستاني كه اطلاع دارن سرويس ١٢٨ شبانه دار تا چه سرعتي بأزه،شبانه چطوره؟محدوديت داره حتي از شاتلند بگيرم؟كلا يه توضيحي بديد الان جشنواره دارم.
دوستان سلام ... من تازه 1 ماهه از مخابرات اومدم شاتل ( بخاطر پینگش ) . حقیقتش تا هفته ی پیش اوضاع خوب بوده و پینگم از غرب اروپا 100-120 بوده و گاهی هم بالا میرفته ( 2-3 بار در روز ) که اونم به 200 میرسیده و باز اوکی میشده ... ولی از هفته ی پیش تا حالا پینگی که از همون سرور میگیرم 250-300 هستش و هر 10-15 دقیقه پینگ به شدت میره بالا ( 2000-3000 !!! ) و تا 4-5 دیقه هم تو همون وضع میمومه و 5 درصدم حداقل پاکت لاست داشتم ( که قبلا اصلا نداشتم )... گاهی اوقات تایم اوت هم میده ( لازم به ذکره که تو اون تایمی که پینگ میره بالا پیجم نمیتونم باز کنم ) . همه چیم اوکیه چندین بارم به شاتل زنگیدم میگه همه چیت اوکیه (کیفیت خطه و ... سرویسه گیمم فعاله !!! ) کسه دیگه ای هم جز من به این نت وصل نیستو تمام برنامه هایی هم که نت مصرف میکننو قطع کردم ولی وضع بهتر نمیشه هیچ بلکه روز به روز بد تر هم میشه :((( چه کار کنم دوستان اشکم در اومده ...
سلام منم دو هفته ای میشه دقیقا مشکل شما را دارمنقل قول:
پشتیبانی شاتل واقعا افتضاحه و خیلی هم دروغ گو هستن!!! من آرت 5 دارم که اول خط رو بسته بودن رو 3039 که خوب بود نسبتا سرعتش از سرعت اسمی سرویس هم بالاتر بود ولی دیروز صبح پاشدم دیدم که سرعت کم شده نگاه کردم دیدم خط رو روی 1530 بستن!! زنگ زدم به پشتیبانی میگه از مرکز مخابراته و فلانه شما زیاد مصرف کردین و اینا که زیر بار هیچکدوم نرفتم که آخرش میگه بزن به بخش فروش زنگ زدم اونم میگه آقا شاید ماه پیش زیاد مصرف کردین میگم نه میگه صبر کن نگاه کنم برگشته میگه آقا شما تو این دوره که حدودا 5 روز میشه 6 گیگ برداشتین ما گفته بودیم دیگه زیاد برندارین!!!میگم چه ربطی داره خانوم مگه آرت 5 26 گیگ حداقل دانلودش نیست؟به شما چه ربطی داره که من چقدشو کی مصرف کردم هر وقت 26 گیگ رو رد کرد اونوقت حق با شماس دیدم داره چرت و پرت میگه منم گوشی رو قط کردم بدون خداحافظی.
امروز صبح هم دیدم بازم سرعت اومده پایین چک کردم دیدم اینبار شده 1023!!! باز زنگ زدم اینبار یه شیر پاک خورده ای بود تو پشتیبانی گفت آقا حقیقش ما تو بعضی مراکز پهنای باند کم آوردیم واسه اونه که پهنای باند همه سرویسا رو یک سوم کردیم که به همه برسه!!! لاقل این یکی راستشو گفت،گفتم سرویس حجمی بخرم چطوره سرعتاشون که گفت سرویسای حجمی رو 15 مگ میبستیم هر چی میخریدن ولی الان رو 4 مگ میبندیم فعلا پهنای باندمون کمه بیشتر از اون نمیتونیم ببندیم،خلاصه کلام که حواستون باشه موقع خرید کلاه سرتون نره
متن پایین رو تا آخر بخونید
که خدایی نکرده یکوقت مثل من ضرر نکنید
سرویس اکو 128 یک ماهه داشتم ، هنوز یک هفته از سرویسم نگذشته بود که امروز سرویسمو به آرت 1 تغییر دادم
بجای اینکه مابه التفاوت اکو به آرت رو بگیرن ، نامردا کل 32 هزارتومان هزینه ی فعال سازی آرت رو گرفتن
گفتم خب اینطوری که 19000 تومان ضرر کردم آخه میتونستم تا آخر ماه صبر کنم از دانلود شبانه ام استفاده کنم بعد تغییر سرویس بدم
گفتن باید خودتون قبل از تغییر اینو میپرسیدین تا بگیم گفتم من علم غیب که نداشتم باید شما بهم میگفتین
(تا اینجا 19000 تومان ضرر)
بعد زنگ زدم گفتم آرت 1 سرعتش پایینه لطفا آرت 5 رو برام فعال کنید مبلغشو اینترنتی پراخت میکنم
ایندفعه برای تغییر آرت 1به ارت 5 فقط مابه التفاوت رو پرداخت کردم
بعد دانلود ریت مودم رو نگاه کردم دیدم بجای اینکه 2560 باشه روی 1536 ثابت شده
پول آرت پنج رو گرفتن اما دانلود ریت مودمم مثل آرت سه هست وقتی هم با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن شهر شما از این بیشتر کشش نداره شما باید قبل از فعال سازی ارت پنج سوال میکردین که الان ضرر نکنید کاری از دست ما ساخته نیست
(این هم 68000 تومان ضرر چون سرویسی رو به من فروختن که مرکز مخابراتی توان ساپورت کردنش رو نداره)
سرویسهای نامحدود ویژه (ART)
سرویس سرعت دریافت تا (کیلوبیت بر ثانیه) سرعت ارسال تا (کیلوبیت بر ثانیه) ترافیک حداقل تبادل ترافیک/گیگابایت قیمت (تومان) IP ART1 128 تا 1024 128 نامحدود ۱۱ ۲۸٫۰۰۰ Valid ART2 192 تا 1280 192 نامحدود ۱۳ ۳۶٫۰۰۰ Valid ART3 256 تا 1536 256 نامحدود ۱۷ ۴۳٫۰۰۰ Valid ART4 320 تا 2048 320 نامحدود ۲۲ ۵۳٫۰۰۰ Valid ART5 384 تا 2560 384 نامحدود ۲۶ ۶۳٫۰۰۰ Valid ART6 512 تا 3072 512 نامحدود ۳۷ ۹۳٫۰۰۰ Valid ART7 1024 تا 4096 1024 نامحدود ۱۳۲ ۲۲۰٫۰۰۰ Valid ART8 2048 تا 6144 1024 نامحدود ۲۶۵ ۴۰۰٫۰۰۰ Valid
اگر واقعا احساس می کنید حق باش شماست حتما از 195 پیگیری کن ببین داستان چیهنقل قول:
فکر نکنم با 195 هم کارم به جایی برسه عزیز
اخه موقع امضاء قرارداد یک بند دارن که داخلش نوشتن دانلود ریت سرویسها شهر به شهر متفاوت هست
منطقی این بود که موقع خرید به وسیله ی سیستم به شما هشدار داده می شد که اگر سیستم این امکان رو نداره باید بعد از متوجه شدن شرکت از این مسئله پول شما رو برگردونهنقل قول:
البته باز همی مگم این منطقی هست و ممکنه حرف اینا منطقی نباشه
+
آرت 1 سرعتش مگه چه قدره؟120 نیست؟