یعنی چی؟
من تا حالا سونی اریکسون نداشتم
اینم ماله پسر خالمه
گوشیش همش هنگ می کمه می گه ویروسی شده
حالا اصلا آنتی ویروس هست واسه سونی اریکسون ؟
یعنی چی؟
من تا حالا سونی اریکسون نداشتم
اینم ماله پسر خالمه
گوشیش همش هنگ می کمه می گه ویروسی شده
حالا اصلا آنتی ویروس هست واسه سونی اریکسون ؟
ببخشید اونطوری صحبت کردم!نقل قول:
یعنی اینکه ویروسی برا سونی اریکسون (جاوا) وجود نداره ، در نتیجه آنتی ویروسی هم وجود نداره
خب دوست من این هنگ کردن برای این گوشی توی بعضی نسخه های فریمور کاملا طبیعیه
1. توی گوشیش ،کلید وسط یعنی menu رو بزن ، برو به settings ، تب اولی یعنی general ، بعد برو به update service ، گزینه سوم یعنی software version رو بزن ، خط چهارم نسخه نرم افزار رو نوشته ، اگه نوشته بود R1FA035 یا R1FA037 ، مزخرفترین نسخه نرم افزار ممکن رو داره که الکی هنگ میکنه و کاملا طبیعیه!
هر چی غیر از این دو نوع بود ، اینجا بنویس
2. بهترین راه اینه که ببری بیرون فلش کنن ، فقط حواست باشه که اون دو تا نسخه ای که گفتم نباشه
توی نسخه های دیگه هم هنگ می کنه ، ولی به ندرت!
سولی بود ، در خدمتم!
مرسی از راهنمائیت
ورژن اینه همون مزخرفه R1FA035
خوب حالا موقع فلش می شه یه ورژن دیگه رو نصب کنه ؟
بچه مشد که نیستی ؟
نه ، نیستمنقل قول:
آخه من همین ورژن رو داشتم ، این مشکل هنگ کردن رو هم به طور شدید داشتم
ورژن پیشنهادی و تست شده من:
R1CA039
کلا اون نسخه هایی که با R1CA اول نامش باشه ، خوبه
ولی فکر می کنم ، مغازه ها هم اکثرا همون ورژن r1fa035 رو داشته باشن
البته گفتم که مشکل هنگ کردن ، کم و بیش در ورژنهای دیگه هم وجود داره ولی به ندرت!!
ضمنا حتما قبل از فلش ، از کلیه فایلهای حافظه داخلی و مسیجها و مخاطبین یک بک آپ بگیرید ، چون همشون پاک میشن
بک آپ رو هم با برنامه my phone explorer بگیر
آقا کسی نگفت gps سونی اریکسون نقشه تهران هم ساپورت می کنه یا نه
سلام گوشی من t650 ویدیو هامو با همدیگه قاتی میکنه کمکم کنید مرسی
سلام گوشی من t650 هست فایلهای ویدیویی رو با همدیگه قاتی میکنه نرم افزار کاربردی هم نصب میکنم دو تا نشون میده هیچکدومشم پاک نمیشه
فایلتون روی حافظه داخلی هست یا روی مموری استیک؟؟نقل قول:
روی حافظه داخلی اتقالش بدین ، ببینین مشکل وجود داره
فقط 2 تا از فابلاتون رو اینطوری میکنه یا کلا مشکل داره؟؟
سلام من محمدرضا ام .میخوام ازت یه سوالی بپرسم. چه جوری میشه آیکون های پی وان رو عوض کرد مثل شارژ باتری یا... ؟ !
دوستان
یه گوشی p1 دارم که خیلی بهش علاقه دارم . اما چند ماه پیش افتاد تو آب و چند جاش صدمه دید.
دیگه مموری قبول نمی کنه
رادیو خراب شده
دوربینش هم اذیت می کنه
بردم نمایندگی سونی اریکسون یه چند وقتی بهش ور رفتن گفتن ما اینجا زیاد دستکاری نمی کنیم ببر بیرون.
دادم یه جا که می گفت تعمیرات تخصصی موبایل انجام می ده ، درست که نکرد هیچ چی ، زد دهنی یا همون میکروفونش رو هم خراب کرد. گفت فایده ای نداره ، بیخیالش شو. تازه گفت دیگه روشن نمی شد با سلام صلوات روشنش کردم.
می خواستم ببینم کجا می تونم ببرم که مطمئن باشه و واقعا حرفه ای باشند و بتونن درست بکنند؟