نقل قول:
ممنون.:21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
ممنون.:21:
اخطار ها: 0/3 (21)
نقل قول:
:21:................
انصافا خود تهاجم فرهنگیه. میدونین یه ذره چندش آوره. تا حالا فکر می کردم چه قدر این عرب ها ...... هستند که میذارن این جوری براشون برنامه پخش بشه ولی حالا می بینم که نه بابا ما انگار بدتریم نمیدونم ولی اصلا بوی خوبی نمیده مگه gem چشه؟
هوووووووووووووورا
بالاخره اين امتحانات لعنتي تموم شد.من بالاخره اين فروغي را مي كشم.
مگه شما هم خوراسگان درس میخونید ؟؟؟؟نقل قول:
چه رشته ای ؟
من که تا 12 امتحان دارم
منم تموم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید یک سوالی برای من پیش اومد از هموطنان عزیزم در فروم بپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این Tags های تاپیکتون رو کی تنظیم کرده؟
esfahan،moh3en_ddd ،اصفهان