راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)
نقل قول:
سلام.
مبارک باشه!:11:امیدوارم از این هدفون راضی باشید. اگر به خاطر داشته باشید در گفت و گویی که داشتیم اشاره کردم که V-Jays طبق بررسی یکی از سایت اهی معتبر بهترین هدفون Ultra Portable است. این هم لینک مقایسه هدفون های Ultra Portable بین مدل های:
موفق باشید.
فدات شم كاوه جوون. اره داداش بهم گفتي!ولي نميدونم چرا با اينكه تست هم كردم ولي از همون اول اينو نخريدم انگار بايد اينهمه ضرر مالي و روحي رو ميكردم. يدونه رو كه له كردم. يه mm70i نو هم كه الان رو دستم مونده
كاوه جان خيلي ازش راضيم. تا صداشو نشنوي نميدوني من چي ميگم كاملا سره. جالب اينجاست كه فقط دويست تومنه. روي كارتن نوشته ٩٥ دسي بل ولي روي اون يكي فك كنم نوشته بود ١١٦ دسيبل ولي حداقل سي درصد ولوم و بيسش ازون بيشتره. مهمتر اينكه فوق العاده راحت طوريكه از لحظه ايي كه خريدم اصلا دلم نمياد از رو سرم برش دارم و يك ضرب دارم موسيقي گوش ميدم و حال ميكنم. درد و بلاش بخوره تو سر هر چي سنهايزره كه شده يه برند مونتاژ چين بي كيفيت الكي گرون!!!
كاش يه روز ببينمت و هدفون رو تست كني تا شمام از نزديك راجع بهش نظرتو بگي. هر چي باشه شما تو اين زمينه صاحب نظري
يه چيزي كه توجه ام رو خيلي جلب كرده اينكه در هدفونهاي اين اير نميدونم چرا احساس ميكردم صداي خواننده و اينسترومنتها واقعي خودشون نيستند. نميدونم چطور بايد منظورمو بگم ولي اينو ميدونم ديگه عمرا از هيچ هدفون اين ايري واسه گوش دادن به موسيقي استفاده نخاهم كرد
يه مطلب ديگه كه بايد اضافه كنم و دوست دارم به بچه ها انتقال بدم اينكه
دوستان بهيچ وجه از فروشگاههايي كه امكان تست رو بشما نميدن خريد نكنيد. در نمايندگيهاي نامداران شما هيچگونه امكاني واسه بدست اوردن تجربه شخصي از هدفونها نخاهيد داشت و مجبوريد فقط به دانسته ها و خوانده ها يا حرفهاي فروشنده براي خريد اكتفا كنيد.
اين چن تا تعويض بمن ثابت كرد كه تجربه تست و سليقه شخصي در انتخاب هدفون بهترين روش براي خريده كه نمايندگي سنهايزر اين پون بزرگ رو از شما ميگيره
در حاليكه فروشگاهي كه من براي خريد وي جايز مراجعه كردم دست كم سي مدل هدفونهاي مختلف داشت و در تمامي مدلها يه نمونه مخصوص تست وجود داشت كه اين واااقعا خودش خيلي خيلي ميارزه
Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2