سلام دوست عزیزنقل قول:
بنده با ال جی کار نکردم و اطلاعات زیادی ازش ندارم ولی جز پکیج های متوسط می باشد
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
بنده با ال جی کار نکردم و اطلاعات زیادی ازش ندارم ولی جز پکیج های متوسط می باشد
تعمییرکار عزیز
باعرض سلام وخسته نباشید
من ساکن شهر {سرد سیر} شهرکرد هستم
ویک آپارتمان {بصورت شرقی غربی} 5 طبقه 2واحدی با 2حمام و
3خواب که مساحت هر اتاق 15متر مربع ومساحت پذیررایی هم 80 متر مربع میباشد
کلا 6 جای پکیج در پذیرایی قرار دادم و در هر اتاق هم یک فضا جهت رادیاتورها.
ازشما استاد گرامی چند سوال داشتم
1)پکیج مورد نظرم برای هر واحد بوتان مدل 28هزار پرلا میباشد آیا ازنظر شما جوابگو هست
2)رادیاتور مد نظرم بصورت پنلی میباشد فقط در مورد سایز آن از شما یاری میخواهم باتشکر فراوان
سلامنقل قول:
شما پکیج 28 کافی هست براتون
و رادیاتور در صورتی که پنجره دوجداره درز بند داشته باشید
متراژ100 متر پذیرایی با آشپزخانه من حساب کردم 6عدد رادیاتور 120cm برای طبقه روی پارکینگ و طبقه آخر
و طبقات وسط رادیاتور 100cm تعداد 6 عدد و در صورتی که از نظر مادی اشکالی نداره سایز بزرگتر هم بگیرید بهتر هست
و برای خواب ها طبقه آخر و همکف رادیاتور 100cm و درصورتی که رادیاتورها از دیوار و پنجره سرد دور هستند سایز 110 یا 120 و طبقات وسط 80 یا 100
البته بازدهی رادیاتور ها متفاوت هست و باید ببینید مارکی که میخواهید بخرید چه بازدهی حرارتی دارد
باسلام خدمت شما استاد گرامیی
یک سوال چند روزه ذهنما به خودش درگیر کرده
امکانش هست پکیج های ایرانی که از لحاظ شما
اصول کیفیت و خدمات رسانی را دارند بهم معرفی کنید باتشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
پکیج ایرانی زیاد هست البته نه کاملا ایرانی بلکه اکثرا مونتاژ ایران
باید شما از فروشنده های شهرتون بپرسید ببینید چه مارک هایی هست و کدوم بیشتر خدمات داره
بوتان و ایران رادیاتور معمولا تو اکثر شهر ها هستند و دیگر شرکت های ایرانی که بنده حضور ذهن دارم والترو - ایساتیس - آلتای (که شنیدم تو ایران تولید میشه نه مونتاژ البته تا چه حد صحت داره نمیدونم ) لورچ - ایمرگاس مونتاژ ایران - دئوترم - گرم ایران و.......
سلام
خیلی خوشحالم که اساتید سیتمهای گرمایشی اینجا هستند و می تونم ازشون کمک بگیرم
یه واحد 90 متری دارم با پکیج ایران رادیاتور l24ff و 4 عدد رادیاتور پره ای ایران رادیاتور که دو تا 20 پره و یک 15 پره و یک 10 پره
مشکل من اینه که رادیاتورهای 10 و 15 ازشون آتیش بلند می شه یعنی تمام قسمتهای رادیاتور داغه ولی رادیاتورهای 20 پره فقط قسمت بالاشون داغه و قسمتهای پایین سرد هست غیر از یکی دو پره اول
کاری که انجام دادم اینه که تمام رادیاتهارو غیر 20 پره ها بستم ولی باز وضعیت همان بود
حتی درجه پمپ رو روی 3 هم گذاشتم ولی توفیقی نداشت
شیر برگشت رادیاتها رو نیم دور بستم ولی فرقی نکرد
به خاطر کج بون رادیاتها از روپوش تو پوش در بستن رادیاتها استفاده شده نمی دونم تاثیری داره
ممنون می شم منو کمک کنید سیستم سال پیش دی ماه نصب شده
ولی این مشکلو داره
سلام دوست عزیز
شما موارد زیر را برسی کنید
1. سیستم لوله کشی چی هست ؟ کلکتوری یا مداری ؟
2 . هوا گیری رادیاتور ها را انجام بدید در حالتی که پکیج خواموش باشد و ببینید باز هم این مشکل را دارید
3. از تراز بودن رادیاتور ها مطمئن بشید که سمت شیر هواگیری پایین نباشد حتی اگر حدود 2 یا 3 میلیمتر بالاتر از تراز باشد هوا کاملتر خارج میشود
4. شیر برگشت ( همان شیر کوچک پایین ) رادیاتور های 20 پره را کاملا باز کنید
در صورتی که با این کار ها درست نشد میتواند ایراد از لوله کشی ساختمان باشه و لوله های برگشت رادیاتور های 20 پره گرفتگی داشته باشند . مهره ماسوره شیرهای رادیاتور ها را باز کنید و مسیر های لوله کشی و خود رادیاتور ها را شستشو دهید
نتیجه را اعلام کنید تا درصورت جواب نگرفتن راه های دیگر را پیگیر شویم
سلام آقا حسامنقل قول:
ممنون از پاسختون
لوله کشی ما یه لوله رفت داره و یه لوله برگشت که شیر رفت و برگشت همه رادیاتورها از این دو لوله تغذیه می شه
در حالت خاموش هوا گیری انجام شد کوچکترین هوایی خارج نشد
با تراز رادیاتها را چک کردم تراز تراز هست
شیرهای برگشت کاملا باز هست
چشم در مورد گرفتگی شیرهای برگشت اقداماتی که می فرمایید ررو انجام می دم
سیستم یک سال نیست راه اندازی شده ولی متاسفانه بازدهی نداره
باز ممنون
دوست عزیز باید مسیر لوله کشی برگشت را برسی کنید شاید گرفتگی داره و شستشو بدید ببینید عیب برطرف میشه احتمالا جنس لوله شما از نوع لوله سبز میباشد که ممکن است در حین وصل کردن اتصالات توسط دستگاه اتو گرفتگی در لوله ایجاد شده باشد و درضمن آخر مسیر بودن رادیاتور های بزرگ و شاید سایز کم لوله همه میتواند دلایل این مشکل باشندنقل قول:
آقا حسام اتفاقا این دو تا 20 پره در حال هستند و 10 و 15 پره در آخر مسیر که گرماشون خوبه لوله ها هم از نوع سفید هست نمی دونم شاید مشکل همون گرفتگی در حین نصب باشه اگه اینطوری باشه راهی جز کنده کاری هست چون مسیر انشعاب تا رادیوتورها یکی یک متر و اون یکی 150 هست مثلا فرو کردن فنر سیم کشی و چرخاندن با دریل تا باز بشهنقل قول:
ممنون