دوستان نظر شما در مورد IT چیه؟
آخه من میخوام IT بخونم و دوسش هم دارم ولی نمیدونم چرا به هر کی میگم میخوام اینو بخونم میگه آخه چرا IT ؟
دوستان نظر شما در مورد IT چیه؟
آخه من میخوام IT بخونم و دوسش هم دارم ولی نمیدونم چرا به هر کی میگم میخوام اینو بخونم میگه آخه چرا IT ؟
[QUOTE=felainy;6346715]یه فکر بهتر دارمنقل قول:
اینا رو انتخاب کنم
یه ماه فکر کنم این روزا فکرم کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
بقیه که نمیخوان رشتتو بخونن.ببین تو اگه رشته ای بری که بهش علاقه داری 100% موفق تر از رشته ای که بهش علاقه نداری میشی.در ضمن تو میخوای یه عمر با رشتت زندگی کنی.نقل قول:
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
[QUOTE=omidsarab;6346752]اینم فکر خوبیه.همین کارو کن چون اگه بعدا منصرفم شدی میتونی سال بعد کنکور بدی.:10::10:نقل قول:
واقعا اخه چرا IT?:31:نقل قول:
اوناییکه میگن اخه چرا ITنمیگن چرا ITنرو...
شاید راست میگن:27:
رتبت چند شده؟
:5:
ای بابا شدیدا" موندم معماری علم و فرهنگ رو قبل از معماری شیراز بزنم یا بعدش!
بهتره تلفنی پیگیری کنی یا تو سایت پرسش و پاسخ براشون توضیح بده!!! زودتر اقدام کننقل قول:
نمیدونم چرا سازمان سنجش امسال اینقدر بی دقته !!
:41:
نه نمیگن/3300 منطقه 2نقل قول:
[QUOTE=felainy;6346715]یعنی چی تا قسمتی ابری امسال پذیرش مگه خیلی سخت شده که حتی غیرنتفاعیم معلوم نیست رشته های مهندسی اوردیانه؟؟؟؟؟؟؟؟، بودن کسایی که پارسال با45000مهندسی معماری وعمران وصنیع قبول شدن توغیرانتفاعی(بایکم اینوراونور)نقل قول:
پیش از هر چیزی از پاسخت بسیار سپاسگزارم ... نماز و روزه ات قبول حق ...نقل قول:
اگر این پست رو دیدی لطفا سریع پاسخ بده چون بدلیل محدودیت های پی سی ورلد نمی تونم فعلا پیام خصوصی بدم و هم این که احتمالا پستم دیر ثبت میشه ...
1. اما درباره اینکه به نقل از شما کی گفته منطقه 3 بیشترین شرکت کننده رو داره ؟ بی زحمت کارنامه های گزینه 2 رو نگاه کن منطقه 1 پارسال 54601 نفر جمعیت داشت و منطقه 2 ( 141525 نفر ) و منطقه 3 هم 191556 که مجموع جمعیت میشه 392192 ... ( البته من دقیق جمع نزدم ) امسال هم زده رتبه در سهمیه من ( منطقه 3 ) بین 157957 نفر در زیر گروه 5 شده 795 ... و رتبه کشوری من ( بدون اعمای سهمیه ) در زیر گروه 5 هم شده 3326 و این یعنی در منطقه 3 ای که من شرکت کردم 157957 نفر از 323410 نفر بودند . ( و این یعنی جمعیت بیشتر منطقه 3 ) اگر اشتباه از منه که واقعا ممنون میشم که آگاهم کنی ...
در ضمن شما نوشتید :
من به اشتباه زمان ثبت نام منطقه 3 رو زدم یعنی باید از منطقه 3 بیام به 1 ( منطقه من باید 1 باشه ) به نظر شما در پاسختون چپه نوشتید ( نوشتید از منطقه 1 برم به 3 ) ...نقل قول:
2- اگه منطقه شما معادل سازی بشه یعنی از منطقه 1 به 3 بره رتبه شما به احتمال زیاد حدود 1000 میشه(بین 1000 تا 1100)
ایا منظورتون اینه که اگر از 3 بیام به 1 رتبه در سهمیه ام از 862 میرسه به 1000 ؟؟؟ ( روانشناسی دانشگاه فردوسی قبول میشم ؟ شما چه رشته های خوبی رو پیشنهاد می کنید در دانشگاه های بزرگ ؟ )
و در پایان آینکه آیا مطمئنا رتبه کشوری من بدون اعمال سهمیه در زیر گروه پنج 3326 ثابت خواهد ماند ؟؟
ببخشید تعداد پرسش ها زیاد شد
بازم از زمانی که برای پاسخ میگذاری واقعا سپـــــــــــــــــــــاس گزارم
پیش از هر چیزی از پاسخت بسیار سپاسگزارم ... نماز و روزه ات قبول حق ...نقل قول:
اگر این پست رو دیدی لطفا سریع پاسخ بده چون بدلیل محدودیت های پی سی ورلد نمی تونم فعلا پیام خصوصی بدم و هم این که احتمالا پستم دیر ثبت میشه
1. اما درباره اینکه به نقل از شما کی گفته منطقه 3 بیشترین شرکت کننده رو داره ؟ بی زحمت کارنامه های گزینه 2 رو نگاه کن منطقه 1 پارسال 54601 نفر جمعیت داشت و منطقه 2 ( 141525 نفر ) و منطقه 3 هم 191556 که مجموع جمعیت میشه 392192 ... ( البته من دقیق جمع نزدم ) امسال هم زده رتبه در سهمیه من ( منطقه 3 ) بین 157957 نفر در زیر گروه 5 شده 795 ... و رتبه کشوری من ( بدون اعمای سهمیه ) در زیر گروه 5 هم شده 3326 و این یعنی در منطقه 3 ای که من شرکت کردم 157957 نفر از 323410 نفر بودند . ( و این یعنی جمعیت بیشتر منطقه 3 ) اگر اشتباه از منه که واقعا ممنون میشم که آگاهم کنی ...
در ضمن شما نوشتید :
من به اشتباه زمان ثبت نام منطقه 3 رو زدم یعنی باید از منطقه 3 بیام به 1 ( منطقه من باید 1 باشه ) به نظر شما در پاسختون چپه نوشتید ( نوشتید از منطقه 1 برم به 3 ) ...نقل قول:
2- اگه منطقه شما معادل سازی بشه یعنی از منطقه 1 به 3 بره رتبه شما به احتمال زیاد حدود 1000 میشه(بین 1000 تا 1100)
ایا منظورتون اینه که اگر از 3 بیام به 1 رتبه در سهمیه ام از 862 میرسه به 1000 ؟؟؟ ( روانشناسی دانشگاه فردوسی قبول میشم ؟ شما چه رشته های خوبی رو پیشنهاد می کنید در دانشگاه های بزرگ ؟ )
و در پایان آینکه آیا مطمئنا رتبه کشوری من بدون اعمال سهمیه در زیر گروه پنج 3326 ثابت خواهد ماند ؟؟
ببخشید تعداد پرسش ها زیاد شد
بازم از زمانی که برای پاسخ میگذاری واقعا سپـــــــــــــــــــــاس گزارم