نه باو سرور داخلی بود.نقل قول:
ولی همین داخلی واسه من بیشتر از 20 تا نمیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نه باو سرور داخلی بود.نقل قول:
ولی همین داخلی واسه من بیشتر از 20 تا نمیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه فیبری ؟ نمیتونی شرکت عوض کنی ؟
خب 550 باشه !نقل قول:
اصلا شما بگو 8 مگ بر ثانیه باشه
چه فایده داره ؟!!!
حرفارو به حساب حمایت از مخابرات نزار
نقل قول:
مگه مک آدرس رو هم می تونن ببینن :n04: اونکه رو فقط ISP ها بهش دسترسی دارن :n13:
اگه اینجوری باشه که ما کلا هیچ چیز ار شبکه و اینترنت نمی دونستیم و خودمون خبر نداشتیم :n02:
چی میگی تو ؟نقل قول:
برو مطلب رو بخون بعد بیا نطق بده.
کی از مخابرات تعریف کرد ؟
کل حرف من این بود که چرا اونی که از شاتل میگیره و منی که از مخابرات سرویس دارم و اونم با یک قیمیت باید زمین تا آسمون فرق بکنیم ؟
تا حالا فکر میکردم تفاوت اونقدر هم زیاد نباشه. ولی دیدم نه . همین شاتل که هی میگند دزده دمش گرم لااقل تو سرعت دزدی نمیکنه ! فقط گاهی محدود میکنه /
عجب ها ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر سرم آره فیبرم.نقل قول:
از شانس تخمی مونه دیگه.
یعنی یه چهار راه بری اونور تر باز میشند کابل مسی.
دوستان سرعتا دو سه روز افتضاح شده حتی سرعت روزانه هم رفته رو 40 یا 20 .برای شما هم اینطوریه؟
هه:n02: فک کردی مثلا شاتل خیلی آش دهن سوزیه !نقل قول:
سرعت روزانرو باز میزاره تا همه دانلود کنن( چه از سروره خارجی چه داخلی دانلود رو 4مگ بسته شده ) ، سرعت وب بروزینگش که فرقه چندانی نداره ! تازه پینگشم افتضاحه
و از همه بدتر ، ساعت 1 که میشه سرعتش از 400 500 میرسه به 4 5 !
از قدیم الایام میگن ، مرغ همسایه غازه:n18:
تایید میشهنقل قول:
الان من فیبر نیستم . اما بعد از حذف نامحدود گفتم برم یه سر هم به شاتل بزنم . خلاصه رفتم و یه یه ماه گرفم و گفتم اگه خوب بود میگیرم دیگه . یک ماه هم نتونستم اون وضع رو تحمل کنم . درسته دانلود شبانه من در حد خیلی ها نیست اما شاتل در اون حد هم محدودت میکنه .نقل قول:
کلا منی که از اکثر isp ها داشتم از اخر به همین مخابرات پناه اوردم . بحث راجع به نقطه ضعف های isp ها مفصله و کلی دلیل هست که فعلا همین مخابرات بهتر از بقیه است . البته نباید گفت نقطه ضعف . چون اینا کارشون از نقطه هم گذشته .
اگه شما تو این دور و زمونه بدبخت بیچاره ای باشین که مجبور بشین بین دزد و شاه دزد به یکی رو بندازین بهتره طرف شاه دزد برین تا دزد چون سودش واستون بیشتره تا اون دزده . یعضی ها هم این وسط تریپ جوانمردی برمیدارن و میگن چرا سمت شادزد بری که از همه بدتره .