ببخشید میشه راهی برای برنده شدن تو شنا برام بذارید :11:
Printable View
ببخشید میشه راهی برای برنده شدن تو شنا برام بذارید :11:
سلامنقل قول:
ببخشید میشه راهی برای برنده شدن تو شنا برام بذارید
اول تند تند * را بزن تا جلو بیوفتی وقتی که قرمز شد یکم دایره را بزن تا نفس بگیره و رنگش طبیعی بشه بعد تند تند بزن تا اول بشی به همین راحتی.....
حبیب جون عضویتj تواین سایت مخصوصا این تایپک تبریک می گم
اولین راه این که غذازیادبخوری یا داروقدرتی زیاد بخوری دارورومی تونی ازکلینیک بخری
یاازاین کدگیم شارک استفاده کنی
doobfe62 0002
800bfe62 0003
چه جوري ميشه 25 تا كيسه چاي از كوتوله ها گرفت ؟؟
من يه كيسه رو گرفتم ازشون اما روزهاي ديگه كه ميرم كيسه هاي بعدي رو بگيرم وقتي هديه ميدم بهشون فقط تشكر ميكنن نميگن به بقيه هم هديه بده !! :41:
بين ساعت 3 تا 4 هم ميرم يعني از نظر ساعت مشكلي نيست. البته سال اول هم هستم.
خبری از25 کیسه چای نیست
هربهارفقط می تونی 1کیسه چای بگیری
زیادلوحه خونه رونخون اشتباه زیادداره
سوال داشتی درخدمتیم تا100درصدکردن بازی
مرسي ايمان جان خودم هم حدس ميزدم ممكنه اشتباه نوشته باشه چون به هيچ روشي نميشد كيسه دوم رو گرفت :31:
عطري كه از kai ميگيريم رو بايد چه كار كنيم ؟
اصلا لازمه كه اين عطر رو بگيريم ؟؟؟ چون براي گرفتنش بايد بگيم كه "ميخاهم براي هميشه در دهكده بمانم" اما اون گزينه ديگه ميگه كه "ممكنه كه براي چند روز دهكده رو ترك كنم" !!
ميگم اگه از خير عطر بگذريم و گرينه دوم رو انتخاب كنيم شايد بشه براي چند روز هم كه شده رفت شهر و اون وسايل رو خريد !:23:
دوست من شهری در این بازی وجود نداره.....نقل قول:
مرسي ايمان جان خودم هم حدس ميزدم ممكنه اشتباه نوشته باشه چون به هيچ روشي نميشد كيسه دوم رو گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عطري كه از kai ميگيريم رو بايد چه كار كنيم ؟
اصلا لازمه كه اين عطر رو بگيريم ؟؟؟ چون براي گرفتنش بايد بگيم كه "ميخاهم براي هميشه در دهكده بمانم" اما اون گزينه ديگه ميگه كه "ممكنه كه براي چند روز دهكده رو ترك كنم" !!
ميگم اگه از خير عطر بگذريم و گرينه دوم رو انتخاب كنيم شايد بشه براي چند روز هم كه شده رفت شهر و اون وسايل رو خريد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید این هم یک احتمال رفتن به شهر باشه؟نقل قول:
عزیز امتحان کن موفق باشی!
چون من ایت عطر ور گرفتم و دادم به زنم؟!
و خیلی خوشحال شد.
موفق باشی.
عزیز کی بهت گفته که شهری وجود ندارهنقل قول:
اگه تایپک رو کامل خوانده باشی می بینی که ما الکی این همه در مورد این بازی بحث نمی کردم؟
دوست عزیز شما اگه از اول تاپیک خوندی خیال می کنی که شهر وجود داره ولی بد نیست 10 صفحه قیل را تا اینجا دنبال کنی میفهمی که طبق مدارک شری در این بازی وجود نداره...نقل قول:
عزیز کی بهت گفته که شهری وجود نداره
اگه تایپک رو کامل خوانده باشی می بینی که ما الکی این همه در مورد این بازی بحث نمی کردم؟
دوست عزیز MohammadZero این پست توسط همکار انجمن داده شده که حرف منو تایید میکنه اگه بازم باور نداری مدرک از خود سایت سازنده بیارم..........نقل قول: