ریست سخت افزاری؟:دینقل قول:
settings>privacy>factory data reset
Printable View
ریست سخت افزاری؟:دینقل قول:
settings>privacy>factory data reset
عزیز ممنون ولی اصلا بالا نمیاد که اینکار رو کنم :D همون اول که روشن میکنم نوشته و مارک sony میاد و بعد هی دوباره رست میشه به منوها دسترسی ندارم
برایتنس یکی هست .نقل قول:
موارد دیگه که ذکر کردم چی ؟ فقط برایتنس ؟؟
راستی
به قیمت خیلی خوبی هم گرفتم ! الان درهم 430 تومن شده ! یعنی دبی شما بخواید بگیرید 610 در میاد !
شیراز 515 , تازه کابل HDMI هم داد ! یه USB-otg دیگه هم گرفتم 5 تومن .
به ریکاوری منو دسترسی ندارید؟
ولوم بالا+هوم +پاور
بعد وایپ دیتا و وایپ کش و از توی advanced وایپ دولیک!
سلام
بازی gta III رو دان کردم ریختم رو گوشی بازی ران شد ولی بعد از چند دقیقه صفحه قفل کرد . هیچ کاری نمیتونستم بکنم دکمه ی power و نگه داشتم خاموش شد .
بازی مورد داره؟از parsroid دان کردم
مشکلی پیش نمیاد این هنگ کردنها؟؟؟؟؟؟؟؟
من از وقتی اپدیت کردم به بیلد نمابر 42 احساس میکنم کیفیت صفحه بهتر شده شاید اونم 42هستنقل قول:
Sent from my LT15i using Tapatalk
حافظه داخلی 320 MB هستش نه 512نقل قول:
تمام برنامه قابل انتقال رو با خود منیجر اپلیکیش گوشی انتقال بده برنامه هایی که نمیشه رو با نرم افزار انتقال بده
البته نظر شخصی من هست
نقل قول:
اگر مشکل رفع نشد بگیر با آپدیت سونی اریکسون آپدیت کن مشکل حل میشه
نقل قول:
چرا هنگ کرد ؟ نباید مشکلی باشه . منم ریختم اما هنگ نمیکنه خیلی راحت اجرا شد
الان یعنی داری راحت بازی میکنی؟چند تا مرحله رفتی؟نقل قول:
من راستشو بخوای فایل دیتارو ریختم تو Android/data
بعدش .apk بازیو که نسخه ی 1.1 بودو ریختم تو file manager و بعدش نصبش کردم.رفتم تو بازی راحت رفت تو منوی بازی و حتی دموی بازی هم زدم رفتم.ماشین بازی کردم همون اولش که یهو قفل شد موبایلم و پاورو گرفتم خاموش شد
یه بار دیگه فایل apk نسخه ی 1.0 رو دان کردم و ریختم.اونو نصب کردم که اصلا اجرا نشد.بعدش دوباره 1.1 و آپدیت کردم و رفت تو بازی.خواستم دموی اولشو ببینم که وسطاش هنگ کرد.
3 بار تابحال تو بازی قفل کرد که بیخیالش شدم و پاکش کردم
شما از کجا دانلودش کردی؟
لینکتو به منم بده و روشی که بازیو ران کردی.
چرا هنگ میکنه راستی؟؟؟؟:20::20::20::20::20:
اگر قبلا ریکاوری ریختی وقتی ریست شد به محض مشاهده آرم سونی چند بار کلید Volume Down رو بزن و از منوی ریکاوری فول وایپ کننقل قول:
اگر هم ریکاوری نریختی همونطور که دوستان گفتن با آپدیتر آپدیت کن(البته من تست نکردم) یا با فلش تولز فلش کن