نه همین 3 تاس! من که بازی و پاک کردم. دیگه فکر کنم مافیا 3 و بدن بیرون تا دی ال سی
Printable View
نه همین 3 تاس! من که بازی و پاک کردم. دیگه فکر کنم مافیا 3 و بدن بیرون تا دی ال سی
هنوز نهنقل قول:
......
دوستان میخواستم بدونم بعد از Joe's Advanture دی ال سی جدید تری هم اومده ؟ ممنون
نه نیومده.........
بچه ها این 3 تا dlc کدومشون مثل خود بازی داستان داره ؟
یا همشون مرحله ای هست ؟
راستی آخر بازی وقتی جو رو با ماشین جای دیگه بردن اون پیرمرده چی گفت؟آخر بازی چی شد؟
سلام
می شه یه لینک دانلود سیو 100 درصد از این بازی بزارید.
همه ی لینک های گذاشته شده ریموو شدن
حجمش حدود 9 مگابایته! وگرنه آپلود میکردم میزاشتم.نقل قول:
شما Joe`s Adventures رو بگیر بازی کن از همه بهتره فیلم هم داره.Jimmy`s Vendetta که همش بکش بکشه و هیچ فیلمی یا داستانی هم نداره.مراحلشم همش یکنواخته و تکراری.:31:نقل قول:
محتوای مخفی: سرنوشت جو باربارو
البته دی ال سی Joe`s Adventures داستان و کارهایی هست که جو باربارو وقتی که ویتو تو زندانه انجام میده.
سلام. آقا رفیق من یه جا گیر کرده بعد از محله چینی ها و ایناها باید باشه.فک کنم Chapter 14 باشه.میگه جو تیر میخوره بعدش باید 55000 تا پول جمع کنی. اسم ماموریتش اینه: Pay Bruno back. رفیقم پول جمع کرده ولی میگه تو نقشه یه جایی رو علامت زده وقتی میره اونجا هیچ انفاقی نمیفته.مونده چکار کنه.
اگه میشه زودتر کمکم کنید.ممنون:11:
كسي ميدونه save بازي كجاست؟
تا اونجایی که یادمه باید پول جم کنی اونم به مقداری که تو ماموریت هستش برای پول جم کردن هم ماشین می دزدی میبری اسگاتی میفروشنی ولی اگه پولارو جم کرده باشه باید ابجکت روی صفحه نشون داده باشه..؟نقل قول:
که میره و پولارو میده به مرده که بدهکار بوده