سنجش نه ازموناش به درد ميخورن نه كارنامه اش فقط يه تعاوني الكي اخه چرا شما ها گول اسمشو ميخوريننقل قول:
نه هيچم ضرر نكردي:11:
Printable View
سنجش نه ازموناش به درد ميخورن نه كارنامه اش فقط يه تعاوني الكي اخه چرا شما ها گول اسمشو ميخوريننقل قول:
نه هيچم ضرر نكردي:11:
سلام دوستان.....خیلی حالم گرفتس....
معدل دیپلم من 12.22 است....
تو تخمین ربطه 3000 تایی نسبت به تخمین رتبه گزینه 2 رتبم کمتر شد.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلی نا امید شدم..... :41:
این آزمون اول سنجش بود که اهمیت چندانی نداره چون بیشتر بچه ها نرسیدن تمام درسا رو بخونننقل قول:
همون طور که تو این یکی دو صفحه بحث شده کیفیت آزمونای سنجش زیاد جالب نیست ولی چه کنیم که معروفه!
منتها چون ماهیت این گونه آزمونها طوریه که اگه سوالات در سطح خیلی پیین و یا خیلی بالا (منظورم سوالات غیر استاندارد و غیر متعارفه) طرح بشه بازهم کسی که تلاش بیشتری کرده نتیجه بهتری میگیره برای همین چون جامعه آماری سنجش از بقیه موسسات بالاتره در صورت تداخل من سنجش رو انتخاب می کنم
در مورد معدل هم باید بگم چون میانگین معدل های داوطلبان در کل کشور پایینه و معدل ها هم تبدیل به تراز میشه نباید خیلی نگران باشی مگه انکه معدلت از میانگین کشوری خیلی فاصله داشته باشه مثلا زیر 12-13 که فکر نمی کنم این طور باشه
متاسفم ولی تو این وقت کم و نخونده ها تنها راهش اینه که اول یه تعیین سطح کنه و هدفش رو مشخص کنه.اینجوری بهتر نتیجه میگیره..نقل قول:
امیدوارم اینجور که میگی باشه.ولی من شنیدم تک درس تاثیر گذاره.مثلا میانگین حسابان و جبر و هندسه با هم یه تراز داره و 25درصدش تاثیر میذارهنقل قول:
ببین تو اینکه دانش آموزی که نمراتش شده برای 0.25 از یکی دیگه بهتره از اون جلوتره شکی نیست اما همون طور که گفتم چون این نمرات به تراز تبدیل میشن و در فرمول هم ترازگیری به انجراف معیار وابسته هست بنابراین کسانی بیشتر ضرر می کنن که از میانگین فاصله بیشتری دارند (مثلا اگه میانگین 15 باشه و تراز نمره 15 هم 10000 باشه حالا ممکنه نمره 14 تراز 9000 بده ولی نمره 13 تراز 7000)نقل قول:
برای همین هم میگم که زیاد نگران این موضوع نباشید چون تاثیرش شاید کمتر از اون چیزی باشه که فکر میکنید
ضمنا شما دیگه دخالتی رو نمره های نهایی تون ندارید و اون موضوع تموم شده و رفته بنابراین نگرانی و ناراحتی تنها اتلاف وقته
در مورد اینکه معدل نیست و نمره هست هم حق باشماست و قراره نمره ها به طور مستقیم تاثیر گذار باشه ( البته برای درس ریاضی میانگین حسابان و جبر و هندسه و برای ادبیات هم میانگین ادبیات فارسی و زبان فارسی مد نظر خواهد بود)
اینم بگم که پارسال هم قرار بود همین اتفاق بیفته اما سازمان سنجش موقع اعلام نتایج (مرداد ماه) گفت که چون ریز نمرات تعدادی از داوطلبان ( فکر کنم کلا حدود 20 هزار نفر) از طرف آموزش و پرورش به دستشون نرسیده همون معدل رو تاثیر دادن!
راستی اون تیکه آخر هم اشتباهه
در واقع میانگین نمرات این سه درس با فرمول های خاص تبدیل به تراز میشن= A و بعد از اون درصد خام شما در درس ریاضی تو کنکور هم تبدیل به تراز میشه =B
حالا A*25/100 + B*75/100 تراز درس ریاضی شما رو نشون میده که بعد از محاسبه ترازهای بقیه دروس به همین روش و میانگین گرفتن وزنی (با توجه به ضریب هر درس ) یک تراز کل برای هر نفر به وجود میاد و رتبه ها از اول به آخر چیده میشن
خب حالا که یکم ابهامات برطرف شد بهتره بریم پای درس مرسا :31:
لطفا یکی راهنمایی کنهنقل قول:
سلامنقل قول:
تخمین کشوری زد براتون یا منطقه ای؟
در کل اگه 1200 -1300 تخمین زده به راحتی میتونی سه رقمی بشی.
فقط باید بتونی درست بخونی و وقتتو هدر ندی و بدونی که برای هر درسی و حتی هر قسمتی چکار باید بکنی.
اونایی که فکر میکنی ضعیفی رو بیشتر کار کنی اونایی که خوب یاد گرفتی از یادت نره اگه احیانا چیزی نخوندی و ارزشش رو داره بخونی و اگه نداه نخونی.
الان 2 ماه وقت داری و میتونی آسمونو به زمین بدوزی!!!:8::20:
گسسته ی فار میگن خوبه من دوستام میخوندن راضی بودننقل قول:
کتاب پرسمان جبرو احتمال سال سومو بگیر هرچند تشریحیه ولی اگه خوب با کمک گرفتن از پاسخنامش بخونی مطمئن باش حتما حتما یاد میگیری،من خودم اینجوری احتمال یاد گرفتم:31::20::20:
منطقه 1.نقل قول:
دوستان دیگه هم کارنامه نذاشتن . . . . .
بله :31:نقل قول: