بابا نرم افزاش اپدیت میشه...که الان هم به نظرم کاستوم رامهایی هست که 2.3 باشن..دیگه تبدیل به xperia ARc نمیشه که...دوربینشم هم میشه 12 مگا پیسکل دی:
Printable View
بابا نرم افزاش اپدیت میشه...که الان هم به نظرم کاستوم رامهایی هست که 2.3 باشن..دیگه تبدیل به xperia ARc نمیشه که...دوربینشم هم میشه 12 مگا پیسکل دی:
مهمترین تغییرش افزایش سرعت و اینترفیسش هم شبیه به آرک میشه.خود 2.1 به 2.3 خیلی تغییرات ریز داره.
راستی اینترفیس دوربینش هم شبیه آرک میشه.
واسه من یکی که افزایش سرعت گوشی یه دنیا ارزش داره.
اگه از mw600 استفاده کنی میتونی رادیو هم داشته باشی
دوستان با این پلیر میتونید با دکمه های ولوم صدا آهنگها رو عوض کنید
کد:http://www.4shared.com/file/sbg6m3FQ/PlayerPro_201.html
سلام
آقا من این گوشی رو برای یه بنده خدایی گرفتم کلا هم از نظر نرام افزاری مشکل داره (مشکل کنه کمبود یا باگ داره) می خام به اندروید 2.3 اپدیت کنم چی کار کنم
یه فایل منجر تو گوشی نداره که بشه تو رم رو گشت یا فایل سرچ کرد و...
باید روت کنید و Root Explore بریزید ;)
برای اپدیت چی کار می تونم بکنم
با برنامه Update Service خواستم اپدیت کنم گفت اخرین ورژن ه...
یه فایلی رو می خام با بلوتوس بفرستم چی کار کنم دو سه تا فایل منجر ریختم ولی هیچکدوم نداشتند
سلام من ديروز اين گوشي رو خريدم
ولي شماره هاي تو سيم كارت رو نميتونم تو تو گوشي كپي كنم خواهشا كمك كنيد موندم
ميگه: cannot read sim card
ببین دوست عزیز اگه یه موردی مثل فایل منیجر توی گوشی نیست این عیب اون گوشی نیست.شما هر گوشی دیگه با آندرویئد هم بگیری همینطوره.شما باید اینجور برنامه ها رو بگیری و نصب کنی.نقل قول:
سلام
آقا من این گوشی رو برای یه بنده خدایی گرفتم کلا هم از نظر نرام افزاری مشکل داره (مشکل کنه کمبود یا باگ داره) می خام به اندروید 2.3 اپدیت کنم چی کار کنم
یه فایل منجر تو گوشی نداره که بشه تو رم رو گشت یا فایل سرچ کرد و...
اون ایرادات که میگی کلی هست.اتفاقا خوبه.بیشتر از 10 تا فایل منیجر توی مارکت اصلی و فرعی وجود داره.از هر کدوم بخواین میشه استفاده کرد.
astro file manager/io file manager/Dual file manager/root explorer/....
پیشنهاد:آسترو
مبارکه.نقل قول:
سلام من ديروز اين گوشي رو خريدم
ولي شماره هاي تو سيم كارت رو نميتونم تو تو گوشي كپي كنم خواهشا كمك كنيد موندم
ميگه: cannot read sim card
شما از چه روشی برای کپی استفاده میکنید؟از ویزاردی که اول کار میاد؟
از توی فون بوک:
menu>more>import contact>sim card>phone contact یه همچین چیزی هست.باز تست کنید ببینید میشه.در نهایت اگه نشد ببینید میتونید با یه برنامه جانبی مثل my phone explorer یا همون pc suite یا pc companion این کار رو کنید.یااااااا از گوشی قبلیتون بلوتوث کنید:دی
اینا فقط به ذهنم میاد
Astro ﺑﺮﯾﺰ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺑﻠﻮﺗﻮﺙ ﮐﻨﯽنقل قول:
ﺭﻭ ﻓﺎﯾﻠﺖ ﻻﻧﮓ ﭘﺮﺱ ﮐﻦ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﮔﺰﯾﻨﻪ ﻫﺎ ﺳﻨﺪ ﻭ ﺑﻌﺪﺷﻢ ﻭﯾﺎ ﺑﻠﻮﺗﻮﺙ ﺭﻭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻦ :11: