منظورم کل بازی ها بود ...نقل قول:
همه ی بازی های Indie موفق گروهی ساخته شدن ، به جز The Dishwasher که توسط یک نفر در حدود چهار سال ( اگه اشتباه نکنم ) ساخته شده
و فکر نکنم کسی صبر و حوصله ی سازنده ی The Dishwasher رو داشته باشه !
Printable View
منظورم کل بازی ها بود ...نقل قول:
همه ی بازی های Indie موفق گروهی ساخته شدن ، به جز The Dishwasher که توسط یک نفر در حدود چهار سال ( اگه اشتباه نکنم ) ساخته شده
سلام همشهری :10:بلاخره ماهم از غریبی در اومدیم :19::7::36::33::26::33::26::33::17::47::15::1::28: خسته شدیم :27:نقل قول:
سعید دادا تو هم خیلی سخت میگیری . اونقدرام که شما میگی سخت نیست.نقل قول:
منظورم کل بازی ها بود ...
ادعایی ندارم ولی میتونم یه بازی با اون استانداردی که شما مد نظرته رو خیلی زودتر از اون The Dishwasher بسازم .
در مورد این که میگین گروهی فقط میشه بازی خوب و موفق ساخت . باید بگین منظورتون از موفق فقط تو ایرانه یا جهان
الان امید عسگری و دوستش که اسمش یادم نیست دوتا بازی نسبتا خوب ساختن(البته خوب واسه ایران و دونفر) یکیش واسه ارتش یکی دیگم همین پسر ماجراجو که جای کار زیادی داشت ولی بازم خوب بود.الانم با پول همون بازی دارن تیمشونو گسترش میدن.
راستش زیادی سخت میگیری.اگه آنریل اسکریپت یا لول دیزان با udk رو یاد بگیری کلی شغل اینور و اونور هست.تو همین ایران الان شرکتایی که با udk کار میکنن دارن زیاد میشن اونور آبم یه سرچ تو گوگل بکنی میبینی چندتا شغل هست.
سلام
من اگه بخوام یه موتورسیکلت به یو دی کی وارد کنم مراحل وارد کردنش مثل ماشینه؟
اگه نیست من باید چیکار کنم:33:
نقل قول:
اون شرکت هایی هم که میگی با UDK کار میکنن من فقط 3 تاشون میشناسم ... یکی از اون سه تا که کلا بازی ساختن با انجین آماده رو کنار گذاشت ...
شرکت بعدی نصف بازی رو با UDK ساخته ولی مشکل هوش مصنوعی و چند مشکل دیگه پیدا کرده ولی به خاطر هزینه های زیاد ، مجبوره ساخت بازیش رو با UDK ادامه بده ( قطعا اون بازی که به بازار بیاد باگ های زیادی داره )
شرکت سوم هم هنوز استارت کارش رو نزده و گرنه به سرنوشت یکی از این دو تا شرکت دچار میشه
من اول میخواستم یه بازی ساده ی FPS ، در حد Portal با یونیتی بسازم ، سر خیلی چیز ها از جمله شیدر های یونیتی به مشکل خوردم ... اومدم یه لول پایین تر گفتم با UDK یه بازی Side-Scrolling ساده بسازم ، بازم نشد و توی هوش مصنوعی دشمن ها به مشکل خوردم .. دوباره یه سطح اومدم پایین تر که با UDK IOS یه بازی خیلی ساده در حد Tiny Wings بسازم ، توی ساخت Player Controller مشکل داشتم . من تازه اونجا کمبود سورس کد رو حس کردم .. منم مثل شما میگفتم The Dishwasher که سهله ، صد برابر بهترش رو با UDK میسازم ولی وقتی مثل من وارد کار شدی و مشکلات رو دیدی تازه میفهمی کجای دنیایی و چه اشتباهی کردی ..
ببین یه راه مستقیمی هست برای بازیسازی ، ما توی این راه همش دنبال میانبر هستیم ! نمیخوایم همین راه رو بریم ...
راه مستقیم اینه که یک گروه متخصص جمع بشه ، آرتیست ها بازی رو طراحی کنن و برنامه نویس ها ابزار های لازم رو برای آرتیست ها و کلا برای انجین بسازن ولی توی ایران همه ، نقش برنامه نویس رو اضافی میدونن و میخوان هر طور شده حذفش کنن .
برای UDK کار مشخصه شغل هست ولی شغلی فراتر از یک Game Artist ساده براش نیست ...
شاید درست میگی چون من تا حالا ننشستم یه بازی کامل با udk بسازم همش تیکه تیکه کار کردم. مثلا یه بار اومدم فقط متریال کار کردم بعد اومدم فقط رو آنریل اسکریپت کار کردم و پلیر مور علاقمو با ویژگیاش ساختم و یه سری کلاسای مختلف نوشتم یه بارم نشستم سینماتیک کار کردم. تا حالا ننشستم بازی کامل رو از اول تا آخر بسازم ولی تو هیچ کدوم از این بخشا که جدا کار کردم به مشکل غیر قابل حلی نخوردم .الانم تابستون ایشالله قصد داریم باز بسازیم اونم کامل .ولی من با تجه به پروژه هایی که تو فروم اپیک ساخته شده و یه سری صحبتایی که با بعضی از این فعالای فروم اپیک کردم به این نتیجه رسیدم. بازم تا تابستون که ببینیم چی میشه.نقل قول:
اون شرکت هایی هم که میگی با UDK کار میکنن من فقط 3 تاشون میشناسم ... یکی از اون سه تا که کلا بازی ساختن با انجین آماده رو کنار گذاشت ...
شرکت بعدی نصف بازی رو با UDK ساخته ولی مشکل هوش مصنوعی و چند مشکل دیگه پیدا کرده ولی به خاطر هزینه های زیاد ، مجبوره ساخت بازیش رو با UDK ادامه بده ( قطعا اون بازی که به بازار بیاد باگ های زیادی داره )
شرکت سوم هم هنوز استارت کارش رو نزده و گرنه به سرنوشت یکی از این دو تا شرکت دچار میشه
من اول میخواستم یه بازی ساده ی FPS ، در حد Portal با یونیتی بسازم ، سر خیلی چیز ها از جمله شیدر های یونیتی به مشکل خوردم ... اومدم یه لول پایین تر گفتم با UDK یه بازی Side-Scrolling ساده بسازم ، بازم نشد و توی هوش مصنوعی دشمن ها به مشکل خوردم .. دوباره یه سطح اومدم پایین تر که با UDK IOS یه بازی خیلی ساده در حد Tiny Wings بسازم ، توی ساخت Player Controller مشکل داشتم . من تازه اونجا کمبود سورس کد رو حس کردم .. منم مثل شما میگفتم The Dishwasher که سهله ، صد برابر بهترش رو با UDK میسازم ولی وقتی وارد کار شدی و مشکلات رو دیدی تازه میفهمی کجای دنیایی و چه اشتباهی کردی ..
ببین یه راه مستقیمی هست برای بازیسازی ، ما توی این راه همش دنبال میانبر هستیم ! نمیخوایم همین راه رو بریم ...
راه مستقیم اینه که یک گروه متخصص جمع بشه ، آرتیست ها بازی رو طراحی کنن و برنامه نویس ها ابزار های لازم رو برای آرتیست ها و کلا برای انجین بسازن ولی توی ایران همه ، نقش برنامه نویس رو اضافی میدونن و میخوان هر طور شده حذفش کنن .
برای UDK کار مشخصه شغل هست ولی شغلی فراتر از یک Game Artist ساده براش نیست ...
این مشخصه که هیچ ماست بندی نمیگه ماست من ترشه !نقل قول:
من تجربه ی خودم رو در این مورد گفتم ... خیلی ها هم تجربه ی مشابه من رو دارن . کار شما از نظر من رفتن یک راهی هست که 100 نفر قبل شما امتحانش کردن و دیدن تهش بن بسته !
این صد نفر رو بهم تو پ.خ معرفی کن ببینم مشکلاتی که میگن چیه یه صحبتی با هم بکنیم.نقل قول:
من تجربه ی خودم رو در این مورد گفتم ... خیلی ها هم تجربه ی مشابه من رو دارن . کار شما از نظر من رفتن یک راهی هست که 100 نفر قبل شما امتحانش کردن و دیدن تهش بن بسته !
منم 7-8 نفرو میشناسم که با udk دارن پول در میارن و بازی و شبیه ساز میسازن.
فقط اگه یکی دوتا از اونایی که با udk داشتن بازی میساختن و به بن بست رسیدنو بهم معرفی کنی ممنون میشم.
منم از پشت کوه نیومدم دارم با udk کار میکنم . اینطورام نیست که فقط مدل ایمپورت کنم و بچینم تو ادیتور. میدونم یه سری مشکلات داره ولی این که بن بست باشه نیست. اینم نظر منه.اگه میخوای باهم این بحثو ادامه بدیم پ.خ کن که اینجا شلوغ نشه.
حالت مهرداد :10:آره شبیه به هم بیدن :27:نقل قول:
آقا یه مشکل واسه udk من پیش اومده:21:یه مپ طراحی کرده بودم کلی ام روش کار کرده بیدم میخواستم اینجام بذارمش الان ذیگه نمیادش:41:UDK Dont Send میده موقع بازکردنش همه مپ ها را میاره اینو که روش زحمت کشیدمو نمیاره :41:چکارکنیم؟
من مپمو میخوام :2:تو شب کار شده بود :31:کاراکترم چراغ قوه ام داشت همجا تاریک بید فقط جلوم نور چراغ قوه بید که یکمی نور میدادد جالب شده بود الان udk نمیاردش:41:
برات پ.خ کردم ...نقل قول:
من دروغ نمیگم ، نگفتم شما از پشت کوه اومدی ، فقط تجربم رو گفتم ...
تا استارت یک پروژه ی جدی رو نزنی متوجه ضعف های ابزار هات نمیشی