والا لپ تاپه !نقل قول:
Printable View
والا لپ تاپه !نقل قول:
واقعاً کار می کرد :18:؟؟؟ جـــــــــالبه!! من فقط اینو توی کتابا دیدمو بس! (کتاب سیستم عامل - رشته فنی کامپیوتر)نقل قول:
فکر کنم اینم حذف شده باشه....:13:
برو توی انجمن در خواست نرم افزار اونجا برنامه رو پیدا می کنی...:10:
--------------------------
در مورد برنامه MOVIE MAKER بعداً میگم چی کار کنید :5:الان دارم خودم امتحان می کنم...:21:
اِ ..اِ ..اِ..:18: می تونی بُرد لبتابتو چک کنی...:31::27::10:... من همین قدر می دونستم...:14:ببخشید دیگه!:45:نقل قول:
والا لپ تاپه !
ســــــــــــــــلــام....نقل قول:
در مورد برنامه MOVIE MAKER بعداً میگم چی کار کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان دارم خودم امتحان می کنم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتحان کردم ...درسته...:26:
اینم آموزشش::33:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=377090
با سلام به همه دوستان
من چند وقتیه که ویندوز 7 را نصب کردم. مشکلی که با این سیستم عامل دارم اینه که کارت دی وی بی منو نمیشناسه. از قسمت ADD DIVICE هم اقدام کردم اما نتیجه ای در بر نداشت. به نظر شما برای حل مشکل چه میشه کرد؟
اگه ویندوزتون اکتیو نشده باشه یه صفحه دیگه باز می شه که نوشتهنقل قول:
1-loader
2-internet
3-..
شما احتمالا ویندوزت اکتیو بوده برا همین اون صفحه رو باز کرده
salam
dustan ma chetori tu in windows farsi benevisim windosam ham serie n hast
اگر درايو ويندوز ويستا يا 7 براش موجود نباشه . تنها راه استفاده از Update درايور از طريق نت هست . تو همون Device Manager در قسمت آپديتش ، آپديت از نت رو انتخاب كن . من كه با اين روش به راحتي نصبش ميكنم .نقل قول:
سلامنقل قول:
برو توی آدرس زیر:
بعد روی Change Keyboard or other input methods کیک کن.. در صفحه باز شده روی Change keyboards کلیک کن...کد:Control Panel\Clock, Language, and Region
روی دکمه Add کلیک کن..بعد بگرد دنبال Persian و اونو تیک بزن... همه صفحه هم OK کن...
من با سری N کار نکردم ولی فکر کنم این جواب بده...:20:
اقا من یه چنتا سوال دارم که ممنون میشم اگه دوستان به اونها پاسخ بدن:
1: من فیلم که تو این ویندوز میبینم نمیدونم چرا اون کیفیته windows xp را نداره؟ امکان داره ماله درایویر کارت گرافیک که خود ویندوز نصب کرده باشه؟
2:من یه کرک با نامه Win7.Loader.eXtreme.Edition.v3.011 نصب کردم که بدونه مشکل ویندوز را نا محدود کرد ولی زمانی که ویندوز میخواد بوت بشه دو تا گزینه با نامهایه windows 7 و windows 7 loader وجود داره که windows 7 loader ویندوزه کرک شده هست وwindows 7 ویددوزه کرک نشده هست میخواستم ببینم که نمیشه کاری کرد که گزینه windows 7 حذف بشه ؟
tanx
سلامنقل قول:
1-شما بايد درايور كارت گرافيكتو آپديت كني
٢-شما باروش bootloader ويندوز رو اكتيو كردي
بايد باروش OEM اكتيو كني- توي پست 3336 در صفحه 334 توضيح دادم. کرکت رو اول Uninstall کن بعد کرک جدید رو نصب کن...