از کجا شنیدی ؟ من تا حالا تو حال Bridge کانفیگ نکردم ببینم چجوریه ... ولی فکر نکنم ارتباطی داشته باشه...نقل قول:
Printable View
از کجا شنیدی ؟ من تا حالا تو حال Bridge کانفیگ نکردم ببینم چجوریه ... ولی فکر نکنم ارتباطی داشته باشه...نقل قول:
از نصاب شاتل:31:نقل قول:
من روی bridging بود گذاشتمش pppoe
مهدی جون دیگه رفتی اون بالا بالاها، دست سرپرست فروش رو هم فشردی بابا ایول! راستی منظورشون از تسهیلات، تسهیلات ازدواج هست دیگه نه؟؟!:31::31::31:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
بله اهریمن جان(آخه این چه اسمیه!!!) من قبلا تست کردم و درست هم هست این موضوع. برای دانلود شبانه حدود30 مگ بیشتر شد. ولی نمیدونم چرا با bridge بیشتر حال میکنم. مخصوصا در روز، شاید بخاطره راحتیه bridge. اما شبا معمولا با pppoe کانکت میشم.
چی کار کنیم دیگه برای دوران جاهلیت بود:31: یوزر نیم هم که عوض نمی کنن:13:نقل قول:
ای شیطون چرا به ما نگفتی؟!!:27:
pppoe که راحت تره .چه حوصله ای داری تو.....
من موندم اگه شب موقع دانلود بر حسب اتفاق شانس ما دیسکانکت شد چجوری کانکت بشه؟!! idm که دیگه نمیتونه کانکت کنه:31:
نصبت رو نمیدونم:دینقل قول:
راستی دوستان شنیدم حالت pppoe نصبت به bridging ده درصد سرعت اینترنت بیشتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه هم سرعتش نسبت!! به بریج بیشتر نباشه راحتره
دیگه نیازی به کانشکن نیست
خودش فکر کنم کانکت میکنه نیازی نیست کاری کنی!!نقل قول:
نه بابا کجا فشردم؟؟؟نقل قول:
مهدی جون دیگه رفتی اون بالا بالاها، دست سرپرست فروش رو هم فشردی بابا ایول! راستی منظورشون از تسهیلات، تسهیلات ازدواج هست دیگه نه؟؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسئول بخش فروش بوده (مسئولشم هم خانوم هستش:دی) من چطوری دستشو بفشارم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم یه 7 گیگی اضاف آوردم آرت واننقل قول:
بهم اکو ندادند گفتن تو منطقتون نیست خیلی حیف شد
دوستان تو شهرستان ما ومنطقه ما از هفته اینده میشه adsl گرفت (دو سال پیش مخابرات اومد خطوط رو فیبر نوری کرد و حالا برا 22 بهمن درستش کردن بهم گفتن سخت افزارش نصب شده تا هفته دیگه میشه adsl گرفت)
حالا میخواستم بدونم به نظر شما کدوم سرویس رو بگیرم؟ این دیال اپ هم کم بیش جوابگو هست ولی خوب هزینش زیاد وتلفن اشغال
نمیدونم سرویس های ECO رو بگیرم یا ART رو دوستانی که تجربه دارن نظرشون رو بگن بیشتر وب گردی میکنم وگاهی اوقات نرم افزار دانلود میکنم
یه سوال دیگه اگه سرویسی به غیر از اینا بخوام بهم میدن؟مثلا سرعت 96 یا سرعت سند 64 و ریسیو 128 یا ... کلا یه چیزی که تو لیستشون نیست؟
راستی برا مودم هم راهنمایی گنید چی بگیریم هزینش زیاد مهم نیست چون یه بار هست یه چیز خوب ومطمئن باشه
با توجه به اینکه مصرفت زیاد نیست پیشنهاد میکنمم اکو بگیر باصرفه تره(البته اگه تو شهرتون ارائه بشه این سرویس)نقل قول:
شبها هم که رایگانه میتونی دانلودهات رو بزاری برای شب
لطفا اینجا مطرح کنیدنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=244418&page=231
:11: