پیدا کردی به ما هم بگو !نقل قول:
Printable View
پیدا کردی به ما هم بگو !نقل قول:
Cowon J3 بهتره یا Cowon I9 ؟ فقط کیفیت صدا !
تو این تبلیغات فروش اینترنتی هست من هفته پیش یه آگهی دیدم ولی قیمت 100تومن بود ....!نقل قول:
من تو اهواز نتونستم cowon e2 پیدا کنمپلیر دیگه ای تو رنج 70 تومن چی هست؟ کیفیت صدا خیلی برام مهمه، در مرحله ی بعدی باتری، و اینکه اگه صفحه نمایش نداشته باشه راهنمای صوتی داشته باشه
جاااااااااااان ؟! :18: چه انتظاراتی داری ! من فقط اینو تو اپل آیپاد شافل دیدم . تو هیچ پلیر دیگه ای این قابلیت رو ندیدم !نقل قول:
Cowon e2 هم داره، البته نه مثل شافل
همون u5 سامسونگ میتونه گزینه ی مناسبی برای شما باشه.نقل قول:
دوستان نظرتون درباره ی آی پاد نانو چیه؟ تو بازار حدودا چه قیمتی است؟
ممنون.
سلام
می خواستم بپرسم که ایا mp3player هست که موزیک ها رو روی باند Fm ارسال کنه؟؟؟
و من یه mp3player می خوام که جمع وجور باشه.کیفیت صداش عالی عالی باشه.سبک و شارژ زیاد داشته باشه
چی پیشنهاد مکی کنین؟
craetive M300 چه طوره؟؟
ممنون
سلام دوستان عزیز در P30World
من میخواستم به پلیر تا 150 تومن بخرم، دوستان بهم گفتن که cowon i9 بخرم. من چند روز پیش روی یه سایت فروش اینترنتی یه تبلت (نمیدونم که اسمش رو میشه تبلت گذاشت یا نه) از Archos دیدم تو مایه های همون 150 تومن، گمون کنم که archos 28 internet tablet بود. سوال من اینه که این کیفیت پخش صداش چطوره و نسبت به قیمتش ارزش خرید داره؟ من یه پلیر میخوام که متن رو هم نشون بده!!!! این تبلت چون روش اندروید هست و صفحه 2.8 اینچی هم داره به نظر شما می ارزه که واسه نمایش فایلهای متنی مثل آفیس و PDF بخرمش؟؟ من پخش صدای حرفه ای از پلیر نمیخوام. ممنون از لطف شما!!!!