سلام
سیدی اوبونتو که 6 هفته پیش سفارش داده بودم از هلند رسید :31: (فکر می کردم به ایران نفرستند ولی اومد!!)
حالا می خوام نصب کنم طوری که ویندوزم نپره
مشکل اینجاست که من 1 پارتیشن بیشتر ندارم باید چی کنم؟
Printable View
سلام
سیدی اوبونتو که 6 هفته پیش سفارش داده بودم از هلند رسید :31: (فکر می کردم به ایران نفرستند ولی اومد!!)
حالا می خوام نصب کنم طوری که ویندوزم نپره
مشکل اینجاست که من 1 پارتیشن بیشتر ندارم باید چی کنم؟
تو قسمت نصب ubuntu جایی که باید پارتیشن انتخاب کنی آخرین گزینه رو بزن حالا درایوت رو انتخاب کن بعد روی change کلیک کن. حالا میتونی سایز اونو عوض کنی. بعد از کم کردن سایز باید روی freespace که اومده کلیک کنی بعد new رو بزنی سیستم فایل رو ext4 انتخاب کنی و mount point رو هم / بنویس. حالا ادامه بده مشکلی پیش نمیاد. حداقل واسه من که نیومد هیچ کدوم ازدرایوهام هم نپریدن....
نقل قول:البته توصیه می کنم با نرم افزارهای خود ویندوز پارتیشن تون رو درست کنید، و بعد با خیال راحت در نصاب اوبونتو روی پارتیشن درست شده نصب کنید تا بعدا خدایی نکرده گله نکنید که لینوکس زد و هر چی داشتم و نداشتم رو پاک کرد :46:نقل قول:
مخصوصا اگر بار اولتون هست که نصب می کنید توصیه ی اکید می کنم که پارتیشن ها رو توسط خود ویندوز درست کنید، و در هنگام نصب اوبونتو صرفا اونها رو جهت نصب انتخاب کنید.
سلام.
من یک سال پیش اوبنتو 9.04 رو به مدت 4-5 ماه باهاش کار کردم(به خاطر درس مجبور به نصب دوباره ویندوز شدم)
در ان زمان یه مشکلی که داشت یا من نیمتونستم این بود که بعد نصب ویندوز هم دیگه بالا نمیاومد و باید دوباره ویندوز نصب میکردیم.
حالا اموزش بهتری نیست که وین 7 روی c باشه و ابونتو روی پارتیشن d ?
چون من دو تا هارد دارم یکی 300 یکی 1000 گیگ و بعدش اگه بخواد دوباره کل هارد پاک بشه(مقصر خودم بودم) واقعا دیوونه میشم.
من واقعا عاشق گنوم هستم ارامش داشتم توی اون 5-4 ماه.
خیلی دوست دارم هر چه سریعتر 1010 بیاد که نصب کنم.
سلام دوستان منم میخوام یه سفارش بدم فرنگیا برام بفرستم رفتم تو سایت و روی یه لینک کلیک کردم ویه صفحه اومد که توش یه فرمه و باید پرش کن ولی از اونجایی که من تو ولایت فرنگ کسی رو نداشتم که باهاش نامه رد وبدل کنم:13:دقیقا نمیدونم که تو فرم چی باید بنویسم ومخصوصا قسمت آدرس رو چه طوری پر کنم. یه عکس ازش میزارم.امیدوارم دوستان:10:منو در این زمینه راهنماییی کنن.
آدرس فارسیتون رو بذارید (یا اگه نمی خواید ، واسه من پ.خ کنید) تا براتون ترجمه کنم ...
نیازی نیست، اون آدرس رو قرار هست مسئولان ایرانی بخونند. میتونی فینگلیش هم بنویسی.
آره ، اینم میشه ...
البته تو ارسالای دیگه گاهی دیده شده که فینگلیش رو گیر دادن ...
اوبونتو رو خبر ندارم ...
کلا لینوکس پارتیشن بندی خودش رو داره که با ویندوز فرق میکنه تو لینک زیر آموزش کامل نصب ubuntu در کنار ویندوز هست بدون کوچکترین مشکلی فقط کارهایی که گفته رو کامل انجام بده من خودم ubuntu 10.04 رو در کنار win7 رو سیستمم دارم با همین روش نصب :8:نقل قول:
کد:http://wiki.ubuntu.ir/Installation/Partitioning
نقل قول:فارسی نمی تونم بنویسم؟یا حتما باید با حروف لاتین باشه؟نقل قول:
تو قسمت Address چی بنویسم؟(کشور /شهر/منطقه/خیابان و پلاک؟)
تو قسمت City/Town/etc چی باید بنویسم؟
و در نهایت تو قسمت Phone ؟(.......98511 و بعد شماره منزل؟)