مزش به همینه که از اول جون بکنیمنقل قول:
میگم که بدون حقه نمیشه شما اگه خودتون رو یه top player میدونین پس باید از همون اول رو تاپ بازی کنید
آره قربونش برم:10:
Printable View
مزش به همینه که از اول جون بکنیمنقل قول:
میگم که بدون حقه نمیشه شما اگه خودتون رو یه top player میدونین پس باید از همون اول رو تاپ بازی کنید
آره قربونش برم:10:
اگه هم که بر فرض اینطوری بازیکن رو قویش بکنی بهتر از اینکه با برنامه Pes Legend یا تراینر یا چیز دیگه ای دستکاریش بکنینقل قول:
من این روش رو برای اینکه بقیه بتونن تویه باشگاه خوب کسی بشن گفتم وگرنه top player که چیزی نیستش برای من از Easy هم راحت تره
این هم یک مدل جدید از پرچمهای تیمها
یا همون HD
کد:http://i36.tinypic.com/f1ms1t.jpg
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32446
کسی آپشن فایلی داره بوندسلیگا رو اضافه کنه با تمام تیمها و تمام بازیکنها با skillهای درست؟
درمورد بکهام (منبع سایت یوفا):
یوفا: گزارشهاي منتشره حاكيست، ديويد بكام احتمالا در زمان حضور در تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا، پيراهن شماره ۷۵را بر تن خواهد كرد.
به گزارش یوفا: كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال انگليس قرار است از اول ژانويه براي مدت كوتاهي به صورت قرضي به آث ميلان ايتاليا برود.
ميلان نيز تلاش براي امضاي قرارداد با بكام از لوس آنجلس گالكسي آمريكا را تاييد و كارلو آنجلوتي سرمربي اين تيم از به خدمت گرفتن وي ابراز خرسندي كرده است.
اگه میشه کرک 1.1 رو دوباره بذارید البته اگه هست.چون من وقتی پچ 1.1 کونامی رو نصب میکنم باید با همون فایل قبلی دوباره کرکش کنم.
آقا یکی روش دفاع کردن رو یاد بده . هر تیمی رو ور می داریم دفاع کردن بلد نیستیم . حریف می اندازه پشت دفاع و زارت و زورت گل می خوریم
توپ از جلوی پای دفاع رد می شه انگار نه انگار هیچ کاری نمی کنه . هر دکمه ای رو می زنم دفاع نمی کنه
یه روشی بگین . تاکتیکی . چیزی . آبرومون رفت . باید چه دکمه ای رو بگیریم دفاع خوب کنه
در ضمن روش هل دادن . شارژ کردن . تنه زدن رو هم بگین
این هم یک Option Files که تیمهای قدیمی رو آزاد شده داره به همراه همه بازیکنانی که قفل هستند
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32473
اره حق با شماست. من كه الان دارم تو become a legend تو تيم انگليسي بازي مي كنم تيم منچستر تو نيم فصل 80 تا گل زده و فقط سه تا گل خورده. خيلي تخيلي شده البته من از اين بابت خوشحالم چون يه منچستري صرف هستم.نقل قول:
اين هم كرك 1.1 براي جلوگيري از ارورنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته جالب تو become a legend اینه که شما اگه تو یه تیم ضعیف باشی خیلی بیشتر بهت بازی میرسه و زیاد تو ترکیب اصلی قرار میگیری و حتی میتونی به ستاره اون تیم تبدیل بشی ولی اگه بری به یه تیم قوی باید خیلی تمرین کنی تا به ترکیب اصلی راه پیدا کنی و تو ترکیب اصلی باید خیلی خوب بازی کنی تا بتونی جای خودت رو تو ترکیب حفظ کنی و با توجه به اینکه توانایی بازیکن تو چند فصل اول خیلی پایینه پس نمیتونی تو یه تیم قوی خوب بازی کنی وسریع نیمکت نشین میشی.من خودم فصل اول این اشتباه رو کردم و از hull city که تو ترکیب ثابتش بودم و خوبم بازی میکردم رفتم به west ham و کلی طول کشید تا برم تو ترکیب اصلی بعدش نتونستم خوب بازی کنم چون تواناییهام نسبت به بازیکنهای دیگه کم بود و دوباره نیمکت نشین شدم و با کلی بدبختی دوباره رفتم تو ترکیب.به همین دلیل یکی دو فصل میخوام تو همین تیم بمونم و به بازیکن تاثیرگذار west ham تبدیل بشم.
اول دستت درد نکنه.نقل قول:
دوم با این کرک بازی درست Save میشه؟ و نمی پره بیرون؟
سوم غیر از RapidShare لینک دیگه ای بدین ممنون میشم.
جواب این سوال رو نداره کسی؟!نقل قول:
بچه ها کسي مي دونه Game ID و Game Password رو چه جوري ميشه گير آورد که بشه آنلاين بازي کرد
ظاهرا بايد ثبت نام کرد که به اين راحتي ها نميشه ، من که نتونستم و نميدونم بايد چيکار کرد :23:
آيا کسي تا الان تونسته آنلاين از طريق اينترنت با يه نفر ديگه بازي کنه؟
دوستان با تجربه لطفاً کمک کنن