سلام به همه عزیزان
یه سوال داشتم
چرا تو یاهو مسنجر قسمت اد لیستامون یه سری از آواتارها حتی وقتی آف میشن بازم آواتارشون تو اد لیستمون دیده میشه ولی یه سری وقتی آف میشن پاک میشه؟!:13:
×تشکر×
Printable View
سلام به همه عزیزان
یه سوال داشتم
چرا تو یاهو مسنجر قسمت اد لیستامون یه سری از آواتارها حتی وقتی آف میشن بازم آواتارشون تو اد لیستمون دیده میشه ولی یه سری وقتی آف میشن پاک میشه؟!:13:
×تشکر×
دوستان من یه سوال داشتم
چطوری میشه با یاهو مسنجر پیغام صوتی بصورت offline گذاشت
چون با google talk میشه براحتی این کار رو کرد ولی توی یاهو گزینه ای برای این کار پیدا نکردم
ممنون میشم راهنمایی کنید
روی Voice Call کلیک میکُنی ، اینقدر منتظر می مونی تا پیغام گیر فعال بشه.نقل قول:
سلام به تمام دوستان،
من چند روزه یه مشکل عجیب با یاهو پیدا کردم!
اونم اینکه وقتی رو آیکون یاهو دابل کلیک میکنم تا باز بشه، هیچ اتفاقی رخ نمیده! و اصلا نرم افزار یاهو مسنجر ظاهر نمیشه!
نکته مهم اینه که وقتی task manager رو باز میکنم تو قسمت processes یاهو مسنجر باز میشه و انگار در حال اجرا هستش!
ولی هیچ چیز در واقعیت باز نمیشه!
روی 2 تا ویندوز XP تست کردم! کل سیستم رو با آنتی ویروس اسکن کردم! یاهو را پاک و دوباره نصب کردم! ورژن قبلی تر رو هم تست کردم! حتی یاهو پرتابل دانلود کردم و اونم اجرا نشد! خلاصه هر کاری به ذهنم میرسید کردم ولی نشد که نشد! :13:
حالا از دوستان کسی راه حلی داره ؟
با سپاس،
یاسر
با سلامنقل قول:
اون هايي كه ميمونه تصويرش توي حافظه كش ذخيره ميشن
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
شما يه دور نرم افزار ياهو رو با your uninstaller پاك كنيد
و دوباره نصب كنيد
اگه همچنان مشكل پا برجا بود ويندوز رو بايد عوض كنيد
موفق باشيد.
:41:کمک.من تازه تودنیای نت اومدم یاهومسنجر ندارم.چندینبار دانلودش کردم اما بعددانلود که میارمش رمز میخواد.رمزشم میزنم نمیاد.چیکار کنم کمکم کنید؟یه مسنجر دیگه هم توسیستمم هست که بعد از یوزرو پسوردی که میزنم روشن میشه بعد سریع خاموش میشه یهکادری همباز میشه.نمیدونمچیه؟لطفا کمک؟
با سلامنقل قول:
ابتدا نرم افزار رو نصب كنيد
سپس آي دي خودتون رو در كادر اول وارد كنيد و پسورد رو پايينش
فقط دقت كنيد كه پسورد رو زماني كه وارد ميكنيد به حروف كوچك و بزرگش دقت كنيد
اگه باز نشد اروري كه ميده رو بگيد
موفق باشيد.
من دو سه روزه هر کاری می کنم نمی تونم توی یاهو وارد بشم. ارور میده که نمی تونید وارد بشید!
یوزر و پسورد هم مطمئنم درسته
جالبه توی یوزر دیگه کامپیوترم میشه وارد شد!
مشکل از چیه؟!
سلام ببخشید یه سوال
حداقل با چه سرعتی میشه تو چت از وبکم استفاده کرد ؟
با دیال آپ میشه ؟
چرا که نه!نقل قول: